Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A chatablakot érdemes megnézni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

speed01
Befosok neki! napi kaki megint megvan 😄 <#nyes>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

ProGabe
http://www.twitch.tv/directory/game/Grand%20Theft%20Auto%20V

Nem kell többé túrni a netet sztrímek miatt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aha, elég lesz az akkor bõven.
Prince23
A tunning olyan mint az egykori NFS részben, a Most Wantedben. Nemt túl részletes, de egy GTA-hoz képest szerintem bõven megfelelõ lehetõségek vannak.

A kocsi-tuningról tud valaki mutatni képet? Jöhet több is, csak kiváncsi vagyok.
kill3r21
Akkor nem sokkal vagy elõrébb, én 10% 8óra 😊
grebber
Még folyamatban van mert hétvégén meló és meccs volt nem sok idõm van játszani 😞 Még a felénél se vagyok 8 óra az idõ eddig 17% (only story line)

Next PC upgrade: 2022

Ohh bazz, ezt nem kellett volna olvasnom...remélem azért változatosak.
kill3r21
Neked mennyi volt papa?

Értem,igen,én is ezt mondtam neki hogy úgy megoldod hogy rámásolod a tárhelyre (HDD) és onnan mehet a játék,de õ nem érti,na holnap délután megyek hozzá aztán este írok ide hogy megy-e vagy sem. 😄 Amúgy ezt töltöm: Grand.Theft.Auto.V.Xbox360.RF.iND Mivel azt olvastam hogy a "QUACK"--ban az American Nightmare van,szerinted ez fog futni és nem Fake ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

grebber
Ha csak a fõküldetéseket nyomja akkor simán a végére lehetett érni rég. Nem sok az a 69 küldetés!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Gondolod ,hogy az a valós életkora? "játcotta"

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
Biztos nostop nyomja, a korát elnézve meg vagyok lepõdve hogy ekkora gyök...
Amúgyis hogy lehet valaki ekkora kocka, hogy pár nap alatt egy ilyen hatalmas kaliberû játéknak a végére ér?

kill3r21
Nem kell, ki is irhatja a két lemezt, az elsõ csak install, viszont kell hozzá tárhely a boxon
Értem,köszi. 😊
Kicsi off,kéne kis segítség:

Ha kijön PC-re a GTA 5 akkor megveszem mivel nincs boxom,haveromnak van boxja csak õ meg nem veszi meg,ezért letöltöm és kipróbálom nála,na de azt mondja hogy két DVD-s játékot nem lehet rárakni mert ahhoz más chippelés kell,ez igaz ? Aki itt játszik vele,azt hiszem killer az segíthetne,elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

ProGabe
Online -> október 1.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szerintem ebben a topikban most a hasznosabb az értékelés.
Nagy tisztelet a kivételnek.
tomi890125
ezzel a játékkal semmi gond sincs, szerintem zseniális mind látványban, meg mindenben 😄DD hatalmas lehetõségek tárháza 😄

The Only One!

kill3r21
Minjárt jönnek a grafika és törésfikázok hogy fizetettt reviewek 😄
RiCSi1234
Amit én eddig láttam, az tökéletes. Samespotnál hülyék dolgoznak. 😊

GTA V (*.*)

Myselor
dúrva értékelések😊 nem is csodálkozom ^^
kill3r21
miért vontak pontot?
ProGabe
IGN Rivjú
10 MASTERPIECE

Gamespot
"csak" 9 😊

Rev3
5/5

Gametrailers
9.8!

Kandurex
nekem nincs bajom az egyszeri aktiválással, amolyan hisztinek látom az ellenérveket

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

arty

az online aktiválás ezernyi más okból szar - rossz rendszerért éltetsz egy mégrosszabbat? ittál-e?

Forza.

kill3r21
Akkor hivd fel öket 😊
fook
De nem is erõsítették meg. :/

kill3r21
Ha azóta nem kerestek hogy nincs, akkor biztos 😊
fook
Gameshopba pénteken rendeltem elõ. Szerintetek kapok holnap reggel egy példányt ?

Prince23
És akkor a játék tesztelõkkel mi van? a gépjüket bannolja MS???... na ez is egy kamuhír szerintem 😊
Az embargó hétfõn, azaz ma délután jár le. Utána már bárki játszhatja a GTA 5-öt, estétõl. Hiába jönnek itt 17-ével... mert semmit sem ér.

Vraaanyek
ajjajj

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

De jo ma suli kozben hoztak a GTA V ot, igy nem lehetett atvenni ._.

Na majd holnap postan megkapom xD

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

Jojobaba
Így már ok, de ez csak a videot feltöltõkre és a stremerekre vonatkozik, egyébként meg, ha otthon játszol, mert megkaptad az amazontól merjenek lebannolni bárkit is...

Kongy
Ez a lényeg : Pre-Release Footage: No pre-release leaked footage of any kind: Any posting of in-game footage from leaked copies of the game prior to its official release date will be taken down, regardless of how the game was obtained. This includes 'early unboxing' videos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nem tudom, ne rá haragudjatok 😄 most olvastam

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jojobaba
És ehhez mi joga van?

Kandurex
mondjuk ez kissé fasság, legalábbis ha eredetid van...ilyen esetben pedig jól jönne az online aktiválás...csak ugye az nem kell a népnek....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Amúgy MS bannolgatja azokat, akik idõ elõtt GTA 5-özgetnek (még ha eredeti is), úgyhogy csak óvatosan

Jojobaba
Elmondom miért szar. Mert ostoba embereknek írnak cikkeket, hogy aztán ostoba kommenteket írjanak, minél többet, hogy "látogatottabb" legyen az oldal. Rengeteg önérzetes szerkesztõ védi a színvonaltalan közösséget, aki elbeszél egymás mellett, csak hogy jackbaer lehessen életében elõször és utoljára.
Akinek van esze, menekül onnan.

Rayden02
Bõvített lista,de még mindíg nem a végleges! <#ravasz1>
link

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Vraaanyek
Majd a tudatalattim szól, hogy spoiler veszély van...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

arty
nem "AZ" igényességet írom, hanem pár szájtot, ahol nagyságrendekkel kevesebb a gémszaros kamufasság:
gamer365.hu
pcguru.hu
és igen, akár az otherworld is (bár az szigoruan opcionális, nekem is vannak ellenérzéseim 😄 )
(ill. ha valaki tud angolul: eurogamer.net, edge-online.com, talán a gametrailers.com)

OFF: egyébkétn ki találta ki h a komment mezõben az elsõ sor ne legyen olvasható? <#mf2>

Forza.

Kongy
Én mivel biztosan tolni akarom holnap ilyenkor, így csakis 576 jön szóba 😄

Oké köszi mindenkinek!

576 csak a legvégsõ esetben. Bár tény ott a legnagyobb a sansz, hogy lesz még a game.

N3suten
Konzolok szervize
1067 Budapest Hunyadi tér 1.,
Mobil: +36/20/542-61-32

UNDERGROUND KONZOL
1078 Budapest , Hernád Utca 6
Mobil: +36/20 333 0616

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Kongy
576-nál biztos, hogy lesz 😄 Pesten van vagy 20 😄

N3suten
Vagy itt :

és vagy itt :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten

CDGalaxis
Személyes vásárlás:
1088 Budapest,
Múzeum körút 10.
(Astoria és Kálvin tér között)
Nyitva tartás:
Hétfõ–Péntek 9:30–18:00
E-mail: [email protected]
Netes rendelések átvétele csak a 8 számjegyû átvételi kóddal.
facebook.com/cdgalaxis.hu
Letölthetõ õszi katalógusunk

A PS3 és Xbox 360 Grand Theft Auto 5 (GTA 5) megjelenésre, premier napjára (szeptember 17.) érkezõ mennyisége sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.
Amennyiben lesz olyan példány, amelyet nem vesznek át, a megjelenést követõ napokban honlapunkon feltüntetjük.
Ezt követõen utánpótlás a játékból október elején várható, kérjük, ezzel kapcsolatban kísérje figyelemmel honlapunkat.