27706
  • Plata
    Ha special item van a raktáradban azt nem adja el a többivel.
    Azt külön kell eladni,mert az marha értékes,asszem 10 féle elmeroggyant special item van,arany minigun,vagy yetibőr,vagy filmszalag.Stb.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.31. 18:29:15
  • LaLee67
    Koszi:)

Biztos igazad van, csak en mindig az egy szem raktaramban neztem eddig mi van benne es ott nem mutatja milyen anyagok azok. Csak annyit mutat, hogy pl. elsoben 3 masodikban 2 harmadikban 1 lada van. El kell menjek eszerint a ceoba megnezni mik vannak .
  • Plata
    Ezt a képet valamelyiknap lőttem.
    Most mobilról csak ezt tudom linkelni.
  • Plata
  • Plata
    Időnként szól asszisztens hogy különleges itemet is lehet lopni.
    Normálisnál sokkal többet ér.
    Nem lehet eladni többivel,külön kell.
    Olyankor a lopánál van írva hogy spéci item vagy 2 esetleg 3 láda.
  • LaLee67
    Dunctom nincs. A terrobytebol a spec cargos kuldik anyagait szallitom oda,csak azt. Gondolom mast nem is lehet.
  • Plata
    Nem special item van bent?
  • LaLee67
    Nekem bejon ez a duplazott spec cargo,de hiba van nalam mindig. Eladok egy adagot es van meg bent lada, de mikor visszaterek akkor kiirja, hogy ures a raktaram. Megyek egy kuldetesre es akkor ismet ott lesznek a ladak.
  • LaLee67
    Ok koszi,akkor ocsobbik lesz :)
  • Plata
    Semmi.
    Mind ugyanolyan csak máshol van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.30. 18:31:20
  • LaLee67
    Most hogy akcios a Hangar vasarlas, erdekelne, hogy a katonai repteren levo 3 kozott van-e valami kulonbseg? Ferohely stb....
    mert ugye arban van jelentos.
  • gregoryan
    imádok veled egyszerre paralel 2 fórumon is beszélgetni :D ez aztán a multichannel.
  • Plata
    Nem egészen,ládázni szeretek és csinálom is,de a hangáros küldik azok nem jönnek be,azt csak helikopterrel lehet tolni,míg a ládázást és egyebet azzal amivel akarod.
    Például opressorral.
    A repülős feladatokat nem nekem találták ki,amivel repülni kell azzal én csak egy jó dolgot tudok kezdeni,jól tudok vele zuhanni.
    Én még a Deluxo-val is le tudok zuhanni.
    Múltkor elfelejtettem hogy Deluxo-n nincs turbó repülés közben.
    Megnyomtam az x-et,jah Deluxo-nál az azt jelenti hogy szárnyakat be.
    Megszoktam hogy opressornál az a turbó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.30. 08:19:33
  • gregoryan
    Jaaa akkor te is inkább ez a " Hanyatt dobom magam és a másik dolgozzon" tipus vagy mi? Hogy ne legyen fárasztó :D:D

Nem lehet Vote-olni GTA ban hogy a te karakteredet tegyék be az olajtornyokhoz kétkezi munkát végezni egy hétre? Akkor aztán " Megtanulná maga kend mi az igazi munka"....
    Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.30. 08:08:47
  • Plata
    Sosem hangároztam,egyszer volt a kezdő 6 láda a hangárban többet sem csináltam.
    Hangározás vacak,a lopás is és az eladás is szar.
    Röhej hogy mikor hangárt cseréltem a hat ládát először el kellett belőle adni.Azt a hat szar ládát valami három fordúlóból kellett eladni a világ másik felére cargobob-al.
    Hangár eladás közben sokszor van támadás,arra szoktam menni segítőnek harci helikopterrel.De nem sokan tolják a hangározást mert fárasztó.
    Jah a hangáros eladásnál nem csak az a lényeg hogy leszállítsd az árut,hanem épségben vissza is vidd azt a szutyok szállítójárművet vagy járműveket a reptérre.
    Autó lopásnál például például én be szoktam zuhanni a célkörbe és úgysem lesz baj a kocsival,na ez hangáros eladásnál nem megy,ha eladtad a cuccot még épségben haza is kell vinni azt a szaros járgányt amivel kiszállítottad.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.30. 08:06:47
  • gregoryan
    azt mondod " Csütörtököt mondtak".. ? :D
    Hangárt érdemes szisztéma alapján tölteni? mondjuk csak 1 féle cuccal? stb?
  • Plata
    Mindig egy hétig tart az akció.
    Kivéve ha valamiért újra át állnak keddre.
    Régen keddenként volt patch és frissítés meg akció,aztán nem régiben át álltak csütörtökre.
  • gregoryan
    Carlos!!

Beszartok!!
    Ezt a Spúr kicsinyes bandát mint a Rockstar hallod.

Miután írtam, délután válaszoltak 1 hét elteltével végre..:
    We have provided GTA$2,577,275 for the purchase of the vehicle including the modifications done. The next time you log into GTA Online you will receive the GTA$.
    Írtam nekik, hogy Juj köszi szépen, de, EGY KISSÉ ELSZÁMOLTA magát a supportos kislány (Shanon)..
    Küldtem nekik egy képet a SAJÁT játékukból, hogy maga a pucér opressor 2.925.000 GTA$. Úgyhogy csapjon már hozzá valamit mert hogy "including the modifications done" az má végképp nem fér bele, mégha Benny vagy a Terrorbyte-os szerelőm a két szép zememért dolgozik akkorsem :))) Írtam, hogy amúgy az sem baj, ha mondjuk kicsit többet utal vagy kerekít, felfele (nem az előzőekben látott módon) mivel azért hogy 96 óürán belul tudnak csak válaszolni mert juj de sok a dolguk, de nekik a 96 óra az kb 168.. az annyira nem a legjobb support.. (arról nem is beszélve , hogy ugye MUNKAESZKÖZ ről beszélünk :D:D:D:D:)

Erre válaszolt..

"We have provided you with a additional 1million GTA$ once you log into your account you will be able to find it" bla bla..

:))) DEEEE nyertem legalább.. azért jól esett az a 3,5 milka tegnap az accounton, mégha a saját pénzem is volt effektíve

Viszont ez a Ládázás most nagyon durva meg megfejelve a bunker bónusszal.
    Simán össze gurult tegnap még 2 milla megeröltetés nélkül. Jó lesz ez a hét. Vajon egészen jövő csüt-ig tart ez a double money program?
  • Gibor
    Amikor a hacker rám dobott pár millát, írtam ticketet és még aznap lekapták a lóvét és megköszönték hogy jelentettem.
  • Carlos
    sajna én a 3ikra tippelnék egy opp árában.
  • gregoryan
    Jah, a Boltban volt 2,9 Milláért, és 500.000 $ Tuningért.. hogy ott hogyhogy nem kerestem. :S:S
    Amúgy Ticket azóta is nyitva, es B**nak válaszolni rá..

3 verziót képzelek:
    1, Kapok 2,9Millát és bukom a tuning költséget
    2, Visszakapom 1x a régit, és eladhatom 1,8Milláért 3,5 helyett
    3, Nagy semmi, és kb még én kérjek bocsánatot hogy zavartam őket munkaidőben :S:S:S:
  • Carlos
    Gregoryan: meglepp az oppressor?
    (nincs ötletem, csak érdekel mi lett)
  • Plata
    Alt-al is lehet.
  • LaLee67
    Koszonom szepen! :)

Kozben nagy nehezen rajottem, hogy az egerrel lehet valtani karakterek kozott, en meg minden gombot vegig nyomogattam :)
  • Plata
    Karaktert bármikor tudsz váltani.
    A pénzcsináláshoz meg ezt olvasd el.
    Link
  • LaLee67
    Sziasztok!
    Most a story moddal kinlodom. Egesz az elejen vagyok. Most megint valamiert a Michael karakterrel vagyok es valami szoke muffal kellett versenyt futnom. Nem ertem, hogy miert vagyok egyszer a kezdo fekete gyerekkel majd a Michellel. Ez normalis? Bal ALT -al kijon egy kor ahol van a normalis karakterem, meg ez a Michael es az onlinos karakterem. Nyomkodtam en barmit akkor sem tudtam koztuk valtani. Tegnap este meg a feka gyerekkel voltam. Mentettem kilepes elott. Most onlinoztam es abbol leptem storyba,de akkor mar ezt a Michaelt adta.

Itt az elejen hogy keresek penzt, mert ha lopok egy autot azt hiaba viszem a festekszoros muhelybe, nem tudom eladni?!
    Most lattam egy piros korrel jelzett csavot futni aki kirabolt egy masikat. Kinyirtam es lett 500 penzem,erre latok egy zold koros csakot, mint kiderult az volt az aldozat. Odamentem hozza es a visszaadtam a penztarcajat s rogton 450 penz minuszom lett. Erre beragtam es azt is kinyirtam,de csak 90-et tudtam osszeszedni.

Szoval, az elejen hogy lehet penzt keresni?
    Tudok-e valtani a karakterek kozott?
  • LaLee67
    52 multam. Azt hiszem az osszes filmjet lattam, legalabbis azt biztos amiben egyutt jatszott Bud Spencerrel.
  • Plata
    Már iskolába jártam.
  • Carlos
    Alap cucc!
  • gregoryan
    Ti éltetek már a Terence Hill Szuperzsaru film idejében??

" Csak a csoda segíthet...
    Hmm, vagy az se...."

CSAK A CSODA segíthet...
  • Plata
    Akkor csak a support tud segíteni.
  • gregoryan
    ezt nem értem..

tudom, hogy többet is jelez, de nekem az OP-t sosem adja ki mint felrobbantat mert úgy érzi a gép h nincs egyszerűen ilyen járművem.
  • gregoryan
    Nem.. csak az olcsót látom a listában
    ha azt helyreállítják, akkor akkor hiába hivom a biztit, azt mondják hogy most nem elérhető
  • PiszkosFred
    Es amikor az elso (olcsobb) gepet helyreallitotta a biztosito, akkor ha ujra felhivod oket, nem adja be az oppit is?
  • Plata
    Nem ez így nem igaz,ha több kocsid robban fel és felhívod mindegyiket jelzi sorban garázs szerint.
    Nekem már volt hogy több járgányom is felrobbant és egyszerre váltottam ki.
  • Caliph
    rockstar nem is fog,nem arról híresek hogy gyorsan reagálnak bármire is
  • gregoryan
    Köszi, próbáltam, én is olvastam.

Sajnos ha nincs más jármű felrobanva, akkor nem is lehet felhivni a biztosítót.. Ha meg van akkor csak a 2 es járművet jelzi. Szarazegész
    de a legidegesítőbb hogy a rockstar nem reagál
  • Carlos

Jó ötlet!
  • PiszkosFred
    Redditen irjak, hogy fogj egy masik jarmuvet (olcso biztositassal), robbantsd azt fel, hivd fel a biztositot es ha ez is a szokasos insurance bug (hibasan, nem jelzi destroyednek az oppressort, pedig az, igy lekerni sem tudod), akkor csinal egy full "szkent" a rendszer a jarmuvokon es talan megjelenik a menuben az oppressor is.
  • gregoryan
    Penthaus Garázsra gondoltam
    az van tele