Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Tudom, olvastam - igaz nem a gameszaron (az mar nekem is tul elmebaj) - csucsidoben nem is egyszeru bejutni a jatekba :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A kaszinó DLC miatt annyi játékos van mint még soha.
Katt

Carlos
Lóverseny a legprofitábilisabb csak uncsi.
Fogadj max téttel a legkisebb odds-úra folyamatosan. Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
En rulettel nyertem, aranylag sokat (+150k, ami nyilvan apropenz, de a tobbi jatekgepen mindig elbuktam a 10-20k zsetonjaimat).

Fun es poen a DLC, de nyilvan, aki ennyitol raszokik a "szerencsejatekra", ott a fejben lesz a gond, es nem a jatekkal... ezt mindenki tudja es ezzel mindenki tisztaban is van, csak hat a trash/bulvarsajto szintjere lecsuszott mai online gamer portalokon tobb klikket genera, ha nekiesunk a GTA-nak es arrol cikkezunk napokig. Bar az teny, hogy jo par orszagban azt mondtak - a shark kartyak miatt -, hogy ez mar online szerencsejateknak minosul, bar azt nem ertem, hogy egy GTAO-bol, hogy veszed ki a valodi penzt, hogy nyersz konkretan, vagy az mar nem szamit a torveny szerint?

Kártyával tényleg jókat lehet nyerni,de veszteni sem nehéz:)
Mikor utóljára 3 lapos pókereztem a játékban,zsinorban akkorákat nyertem hogy azt hittem már hogy a bab is hús,végül a dillernek egymás után volt 4 párja,erre rá ötödikbekmég kegyeletdöfésnek lerakott elém egy színsort ezzel el is vesztettem mindent..
Azóta nem kártyázom...marad a lóverseny :D
Amúgy szerintem nem kell aggódni a fiatalokért hogy rászoknak a szerencsejátékra ezzel a dlc-vel.
Hallottam volt valami botrány miatta..
PiszkosFred
Harom egyformat nekem sem adott meg be, pedig kiprobaltam jo par felkarut. :)

Volt hogy nyertem vele.
Kártyázással lehet nyerni rendesen.

Nyilván,a való életben sincs máshogy,de kipróbáltam minden játékot és mindegyikkel lehet nyerni is nem csak veszteni.Biztos ezzel is lehet de azért 300 ezret lepörgetni a semmire kicsit durva algoritmus,erre kevesen szoknak majd rá,ami mondjuk egyáltalán nem baj.
Az egész kaszinó lehúzás hosszú távon, ha nyersz is az csak átmeneti, előbb utóbb elbukik mindent az ember úgyis. Ha pluszban jönnének ki a játékosok az nem érné meg a R* -nek mert akkor nem vennék ugye a shark cardokat...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.08.05. 23:04:52
Nektek ez a félkarú rabló adott már valamit?
Most öltem bele 300 ezret,szétuntam az agyam annyit pörgettem de egyszer sem adott három egyformát.
Tudom én hogy a végén mindig a bank nyer,de ennek nem volt eleje csak vége :D
Ha pörgettél utána 24 óra,de néha egy kicsit több.
Valamiért nem százas a rendszer,múltkor hét órakor pörgettem másnap csak olyan nyolc körül engedte.Hét órakor hiába próbáltam,azt írta jöjjek vissza másnap,elmentem közben küldire és utána majdnem nyolc körül tudtam pörgetni.

PiszkosFred
Ertem, koszonom.

Carlos
Utolsó pörgetésed után 24 óra múlva.
Tehát ha reggel 9kor pörgetsz akkor másnap reggel 9ig nem tudsz. ha másnap 10:15-kör pörgetsz akkor a 3ik napon 10:15 előtt nem. Stb.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
> A kerék valódi naponta egyszer pörgethető,akár autót is nyerhetsz,azt ami ki van állítva.

A "szerencsekerek" resetje egyebkent hogy mukodik? Naponta resetel? Ha igen, akkor mikor? (arra mar rajottem/azt mar tapasztaltam, hogy nem reggel CET 7:00-8:00 kornyeken). De volt olyan is, hogy reggel porgettem, de este mar nem engedte, mondvan megvolt a napi egy, vagyis delutani idopont is kerdojeles... Ha nem naponta, akkor a karakter utolso porgetesetol szamol vissza mondjuk 20-24 orat? Erre is volt mar pelda online jatekokban.

Van errol valami hivatalos, vagy kezzel foghato info? Gugli nem sokat segitett, sok ember ir sok tippet...

Volt egy hír múlt héten,Rockstar szerint soha ennyi játékos nem játszott még Online-al mint most az új DLC óta.
Link.

Csaló most is van,hiába vannak bann hullámok.
Ha látsz IGN HOCC vagy PNDA crew tagot jó eséllyel csaló is lesz sessionban,de a gtahungary crew sem biztonságos.
Rendszerint valamelyik crew tag által csinált sessionban játszom,ha mázlink van órákig nyugi van,idegent kickeljük ha betéved.
De a mostani DLC miatt rekord sok a játékos,így most kicsit vacakabb a helyzet.
Bár küldizni tudunk invite only sessionból is.
Tegnap én is le toltam a kaszinós küldiket crew tagokkal,egész jó kis pénz jár az öcsikért.
Volt amelyik öcsiért 500 ezret kaptam jutalmul.
Ha letolod mind a hat küldit mint host kapsz egy kocsit is.Küldetés után hív a csajszi hogy meglepi vár a kikötőben,oda mész és egy kocsi vár,amint bele ülsz a játék kéri hogy válassz is neki garázst,én a penthouse garázsába raktam.
Alapból fekete szinű,de én át festettem valami rikító pirosra.<#hehe>

Van benne beépített géppuska.
Jut eszembe,a kaszinós küldiket érdemes letolni úgy hogy te vagy a host és úgy is hogy segítő vagy,valami jutalom fog érte járni majd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.05. 07:33:27

Én azt már az eleje óta tapasztaltam sajnos.Legrosszabb mikor levegőből kapják az embert,és nincs tető a fejed felett.Volt hogy észbe se tudtam kapni,aztán le is szedtek pillanatok alatt,pedig még előző másodpercben senki se volt a mapon.Régebben meg a sok csíter,hiába lőttem rá,meg se kottyant neki.Nemrég volt nagyobb szűrés úgy tudom,és több ezer ilyen majmot bannoltak.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Húú,ez jól hangzik.Köszii! Holnap ki is próbálom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Koszi mindkettotoknek !!! :)
Autót 100 ezer dollár értékig lehet hazavinni és eladni,drágább kocsit nem lehet.
Ha van CEO-s autólopós raktárad és abba lopsz küldetéssel kocsit akkor lehet.
CEO-s autólopós raktárba lehet lopni sok kocsit,de ott is 100 ezret kapsz max értük.
Kivéve ha összelopsz egy kollekciót.

Ha bent vagy egy sessionben és szeretnéd magadnak kiüríteni akkor ezt kell tenned:

Nyomsz egy CTRL+ALT+DEL-t, feladatkezelőben teljesítmény fülön alul megnyitod a kékkel írt "Erőforrás-figyelőt", ott CPU fülön kikeresed a GTAV.exe-t, jobb klikk rajta és folyamat felfüggesztése. Elszámolsz úgy 10-ig magadban, majd jobb klikk újra és folyamat folytatása.
Ugy erted hogy kihuzom a netet 2 mp-re vagy eleg ha talcara leteszem a jatekot?

High endes kocsit loptam de nem jatekostol es azt sem lehet eladni?

Csak a festekszorosnal lehet kocsit magameva tenni vagy lehet majd sajat muhelyben is?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.04. 16:08:04
Public sessionban csak ilyen marhákat találsz,a játékosok kb 80%-a retardált állat aki csak lövöldözik ész nélkül.
Privát sessiont úgy tudsz csinálni ha egy két másodpercre felfüggeszted a net kapcsolatot.
Van még pár ilyen trükk,de én nem értek hozzá.
Crew társakra szoktam csatlakozni.

Mar tenyleg idegesito hogy sok 100 as szint feletti arc arra megy hogy a masik ne tudjon jatszani normalisan. Atmentem masik sessionba megint mert a 20 valahanyas szintem nem tetszett a tobbaszazasnak, 1 x sikerult a helikopterjet lelonom. en 6 x haltam meg...Megint atmentem masikba...persze utalag jutott eszembe a passziv mod, amit nem probaltam eddig ki ilyen esetben....
Nem az a bajom hogy kikezdenek, hanem hogy nem hagyja abba egy halal utan...
Koszi meg talaltam.
Eloszor bosszantott milyen gyokerek jatszanak. Most epp fegyvert vasaroltam mikor bent a boltban szetlottek, majd a kocsim felrobbantottak kint es utana rogton helikopterbe szallt es irtotta a tobbieket.....

Azt mar felfedeztem, hogy tudok atmenni masik sessionbe,de amit korabban olvastam itt a privatot azt nem vagom hogy tudok csinalni.
Lóversenyen tényleg lehet nyerni, de szerencse is kell hozzá. És vannak 1/30-as lovak is. Én 90%-ban 6-os lóra teszek amelyik a leg esélytelenebb, van hogy 1500-2000 zsetonból 45-60K zsetont hoz, persze baromi ritkán nyer nyilván leg esélytelenebbként. Valamelyik nap 90K-ról felmentem 280K-ig, aztán persze elöntött a nyereségvágy és elkezdtem nagyobb téteket pakolni 1 óra alatt el is buktam az egészet... :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.08.04. 10:41:02
A zsetonjaid meg maradnak,de a pénztárnál be tudod őket váltani.
Naponta 50 ezret.
Vagyis kb óránként 50 ezret tudsz váltani,mert egy GTA nap kb 48 perc.
A kerék valódi naponta egyszer pörgethető,akár autót is nyerhetsz,azt ami ki van állítva.
Ha kasszánál beváltod a zsetont pénzre akkor be tudod tenni a bankba,bankba a pénzt telefonról is be tudod tenni nem kell ATM hozzá.
Csak előveszed telót felmész netre és ott a bank.
De zsetonból sok mindent lehet vásárolni,ruhát és dekorációkat a penthouse-ba.
Mondjuk elég drágák is vannak,jobb cuccok 50-80 ezer zsetonba kerülnek.De vannak olcsóbbak is,azt hiszem a legolcsóbb dísz 750 zseton.
Ha van penthouse-od a kaszinóban akkor naponta kapsz ingyen zsetont is és hozzá férést a VIP részekhez.
Én tegnap vesztettem lóversenyen is meg black jack-en is de pókeren nyertem egy csomót.
Azt mondják lóversennyel lehet nagyot szakítani,de nekem nem volt szerencsém,sosem nyert a lovam,pedig ha arra teszel amelyik a legesélytelenebb,az ötös vagy hatos számú és nyer akkor akár huszonhatszoros pénzt is fizet.
De nekem nem volt szerencsém vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.04. 07:34:38

Na azért elég hangulatos lett ez a kaszinó.5000-et engedélyeztem a játékbeli számlámról zsetonra,de állítólag igazi pénzért is lehet zsetonokat venni,ahogy olvastam.A lóversenynél rohadtul nem volt szerencsém,úgy mint a blackjacknél sem.A rulettnál az első kettő tekerés dupla nulla,nem tudom hogy jött ki neki kapásból.De mivel nem foglaltam le a dupla nullát,ezért minden el is veszett.Viszont érdekesen a félkarú rablóknál elég sok pénzt nyertem,főleg az egyik Twilight gépnél bejött 3 gyümölcs,és egyből meg is ötszörözte a zsetonomat.Most 16000 zsetonnal ott is hagytam a kaszinót.Egyébként a keréken is forgattam olyan lehetőséget hogy kapásból 3 szintet léptem,az most pont jól is jött.Csak mindennap egyet lehet forgatni vele.
Kérdés az hogy vissza lehet-e rakni valahogy a bankba a nyert összeget? (mert ha kilépek a kaszinóból,akkor már nem látom a zsetonjaimat)

Más kocsiját nem tudod hazavinni.
Kuruma southernsuperautos-nál vehető.

Loptam egy kocsit ami mas jatekose. Nem engedi sem festekszoros muhelybe sem sajat garazsba bevinni. Semmi mod nincs ra hogy ez a kuruma az enyem legyen?

Amugy Kurumat hol lehet venni, mert sehol nem lattam a neten?!
Nekem alapból adott anno egy valag pénzt mikor megvettem a játékot.Még mindig van belőle.Nemrég új karaktert is indítottam.Köszi a válaszokat!

Minden GTA DLC ingyenes és egyből a játék része,játszhatod is,feltéve hogy van rá GTA dollárod,a DLC lakása például fullosan 6.5 millió GTA dollár,ez csak a lakás,kocsik és egyéb vackok még ki tudja mennyibe kerülnek.
És ott van a kaszinó,ahol annyi pénzt verhetsz el amennyit csak akarsz.Na persze nyerhetsz is,de nem olyan egyszerű az.
Manapság már nagyon szar ügy nulláról kezdeni Online-t,mert rengeteg DLC jött ki hozzá,régi játékosoknak annyi mindenük van amiről te egyenlőre álmodni sem tudsz.
Új játékos legjobban akkor jár ha nem sima GTA V-öt vesz hanem a prémium editiont,az alapból ad az Online-ban sok mindent,CEO és MC bizniszt,bunkert,lakást,kocsit.Stb.

Minden DLC alapból a játék része.

Kösz,ez volt a gond persze,még jó hogy csináltam biztonsági másolatot minden játékmentésemről anno.Már megijedtem.Viszont ezt a kaszinósat meg kell külön vásárolni,vagy ez már az online játék része?

Ha nincs mentésed a régi játékodból akkor újra le kell tolnod az első küldetéseket Online-hoz,bevezető küldit és talán az első két hármat,amíg a mentés el nem érhető sztoriban.

Ja kösz,majd meglesem pár óra múlva.

Mert a főképernyőn csak story mode,settings,és quit szerepel.

Lépj be offline-ba és ott próbálj meg átlépni online-ba. Ha nincs rá lehetőséged akkor végig kell megint csinálnod az elejét a Story Mode-nak.
Ez most mi??? Fel akarom telepíteni újra,mert a régi uninstallálva lett gépfelújítás miatt,le is szedem a Social Club oldaláról,mivel anno beregisztráltam az eredetit.Elindítom,erre hiányzik belőle az Online.Pedig anno volt nekem,és van profilom is.Csak nem különvették?

Ha jól emlékszem nálam a nyilakkal lehet mozogni víz alatt.
De nézd meg a beállításokban mert lehet neked más.

Vizben uszok es space t nyomva lemerulok, de felszinre hogy tudok uszni? Megfulladok mindig...
Ok, kozben NC re jo kis videot talaltam es tiszta minden :)
Koszonom, kiprobalom. Egy MC tudja termelni egyszerre a kokot/met/hamispenzt vagy mindhez kell uj MC? Bar valoszinuleg erre megkapom a valaszt hamar ha be tudok majd lepni az MC laptopba.
Vissza olvasgattam jo par oldalt melo kozben :) es olvastam valami olyasmit , hogy modderek penzt dobalak az emberhez?

Ha jol ertelmeztem a regebben leirtakat akkor ahhoz hogy egy NC hozzon penzt is , ahhoz kell MC bol Koko stb?
Ezek hogy kerulnek at az MC bol az NC be? Vagy az NC-t is aruval kell toltogetni es azt elava lesz penz?

Elnezest a sok bena kerdesert es hogy ekezet nelkul irok (nemet billentyuzet)

De egyébként ha CEO vagy akkor M menü ott talán securo serv és kilépés CEO-ból.
MC-nél ugyanez,M menü és ott Motorclub,disband motorcycle club,asszem.Bocs ezeket fejből írtam.

Egyszerű,ha CEO vagy nem tudsz MC lenni,lépj ki CEO-ból és mehetsz MC-be.
Ha MC vagy nem lehetsz CEO.
Egyébként meg MC csak akkor legyél ha valamit csinálsz,mondjuk veszel supplyt gyárba vagy eladsz,utána azonnal lépj ki,mert ha MC vezetőként mászkálsz a játékban jó eséllyel be támadják a gyáraid valamelyikét.
Én sosem vagyok MC-ben,bemegyek a gyárba belépek laptopba és veszek supplyt,kilépek Mc-ből majd úgy ki a gyárból,így sosincs támadásom.

Van ez a CEO epuletem vagy mi. Ott a komputerbe lepeshez eloszor csinalnom kellett valamit, hogy belephessek. Sikerult. Most viszont a Motorklubbomnak nem tudok belepni a komputerebe. Sirba visz, mert valami Igazgatonak kell ott lennem. Az M billentyu megnyitasanal nem talaltam semmit hogy atallithassak. Mit kell tennem?
Az a sztorira vonatkozik.
Kiírja akkor is ha online játékból lépsz ki.
Magától ment a játék,akkor van gond ha azt írja ki alul bal oldalt hogy save failed,olyankor lehet baj,de próbálj le hívni egy kocsit garázsból lehet meg javul.

Koszi a segitseget, hasznosakat irtal :) Megyek probalok boldogulni. Az epuletek megvannak, mert megalodon vagy milyen pakkal vettem mindent.

Amit elfeledtem hogy kell mentenem valahol vagy automatan megy? Kilepeskor irja hogy a nem mentett dolgok elvesznek!
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.01. 17:59:07
Úgy tudom valahogy meg lehet változtatni évente egyszer talán?
Ezt csak hallottam játékban,de nem biztos hogy jól emlékszem.
A karaktereden úgyis csak az SC neved látszik,az én karim neve Eileen,de akkor is Plata.

Nightclub vagy autólopó raktár.
Az Mc bizniszek akkor kifizetődők igazán ha csapatban tolod.
Mc bizniszből a kokain/meth/hamispénz éri meg igazán,mariska és irathamisító nem annyira,sőt az irathamisító szinte semennyire.
Nekem mariska csak duplás héten megy,akkor megéri,irathamisító nincs mert nem érdemes.
Bunkert eladni is lehet egyedül,de akkor csak negyedig szabad tele rakni,különben nehéz lesz eladni.
Legtöbb MC eladás 3-4 emberes legalább.Ha hagyod hogy a gyárad tele legyen.
MC eladás több emberrel több pénzt is ad.Ha olyan sessionban adsz el ahol sok játékos van kapsz high demand bónuszt eladásra,ami crew vagy barátokkal eladva kb 30%.
Nightclub-hoz kell hogy legyen MC bizniszed vagy CEO raktárad és bunkered vagy hangárod,Nighclubban 5 technikust vehetsz fel akik 5 féle cuccot termelnek a gyáraidból.Viszont az eladás rohadt egyszerű egyedül is.
Itt láthatod hogy írja a High demand bónuszt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.01. 17:59:15