Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Hm. Hát akkor várunk tovább.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
hétvégére ígértek hivatalos infókat,lehet akkor kapunk pár képet meg egy gépigényt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg egy nyári megjelenési dátumot <#banplz><#idiota><#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arty
rockstar oldalán látod őket vagy rá utaló hírt?

NEM -> FAKE

és ez pont így igaz minden más hírre ...

Forza.

grebber
Nem!

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Ezek a rendszerkövetelmények akkor már valósak? link

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Minden "kiszivárgott" kép fake
Overburner
Őszintén én az árnyékok különbsége mellett nem sok dolgot fedeztem fel. Tehát ez elgondolkodtató félő ilyen szempontból hogy ha nincs sok különbség akkor teljesitmény ügyileg sem javít sokat a LOW a High-hoz képest. Persze lehet látni az árnyékokat kocsi is részletesebb persze és talán messzibbre látni.

Írták ott kommentekben hogy az az options téma valami fanmade dolog 😄

Egyre gyanúsabb hogy ez fake 😞
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.13. 09:53:22

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

grebber
Mondjuk érdekes hogy 4GB-os 970-et írnak de a képen 2GB VRAM van<#fogmosas> (Csak a képet nézem szöveget nem olvasom az nekem angol)

gregoryan
azért a High nem néz ki rosszul!!

grebber
Ha kamu ha nem ....

Az ilyen összehasonlításokon mindig elgondolkodok. Van olyan game amiben a csutka ultra max vs atom izom low között is bajba van az ember hogy valami nagy különbséget lásson. És van olyan ahol olyan szinten ocsmány ronda lesz low miatt hogy basszus ez még ugyanaz a játék. Én nem tudom hogy csinálják ezeket de érdekes.

Overburner

gregoryan
sziasztok Srácok!

új vagyok itt! Nagyon tervben van, hogy meg veszem a GTA 5-öt PC re, de szeretném tudni mennyire vannak partnerek itt 😊 Teamspeak szerver pl, ilyenek?

arty
de pont olyan gyors az egér itt is 😉

kontrollerrel meg amúgy sincs előnyöd, az AIM sem sokat számít egy játékban, ahol rá lehet lokkoltatni a célkeresztet egy gombal az ellenfélre...

Forza.

Voltan
Kizárt, hogy ne legyen kontroller támogatás.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez nem BF4 😄
Tikal
ezért nem veszem meg... el vagyok ps4-n..😊 talán majd akcioban
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.12. 23:41:04

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
én meg annak örülnék, ha nem lenne egér és bill támogatás, h a sok makróegeres, egérrángatós csíter ne tudja tönkretenni a játékom

Forza.

Én örülnék neki ha nem lenne joy támogatás, vagy ha van akkor ne legyen auto aim....
Elég fos lenne számomra aki bill meg egérrel szeretne játszani, meg még ha nem is engem ölnek küldi közbe az auto aimos 2mp alatt megöl mindenkit előlem....
Érdekes ez a bejegyzés a steamdb-n:

controller_support none <#wow3>

A "Shetland Pony" nevű elem az meg mi? DLC?

És egy másik: Achievement Languages – english,german,french,italian,koreana,spanish,tchinese,russian,japanese,polish,brazilian

Ez meg az elérhető nyelvek listája??
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.01.12. 21:59:51
Overburner
Játszható főszereplőt*
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.12. 20:27:15

Nesuten
Ott van Shaddam ,ő is nő ,és főszereplő

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Overburner
Ez tényleg érdekesen hangzik. Szívesen látnék már egy csaj főszereplőt 😊

kíváncsi leszek hogy majd a következő játékban változtatnak-e a dolgon.
de ha marad a több karakter, érdekes lenne látni egy nőit közöttük.
Ez nem az év játéka, hanem az évtized játéka.. akinek ez se elég akkor mi? 😄
Overburner
Ettől a 3 személyes témától félek én is. Jobb szeretem amikor 1 karira koncentrálhatok. De majd online-on úgyis csak 1 lesz xD

Tikal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy pont hogy összeomlik benne egy torony 😄D

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.10. 14:18:27

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Meg nem lehet randizni, én meg szeretek. Pl. Jakuzákba is murva jópofa volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
3 személy szerintem is elcseszte a beleélhetőséget 😞 bár én még csak az elején vagyok, de már most érzem 😞((

gta4 ftw!

Forza.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sir Quno Jedi
Itt a város csak díszlet, mint a vadnyugati filmekben a papírmasé épületek, amiknek nincs hátuljuk. Mégis mi mást vártál?!?! Nem is értem.

Ami történik sztori, meg lövölde, meg autóka, na AZ a játék itt. A többi csak oda van festve vaze, hogy ne mondhasd azt, hogy látom a házunkat... 😄

Én egyszer egész nap követtem egy táncost a bárból (megvártam míg végez) és néztem merre megy, mit bénázik és hát ha hiszed, ha nem a szimulációnak is voltak limitjei. 😄 Ezek nem igazi emberek ám ott, csak úgy csinálnak, minta lenne napi rutinjuk/életük, de ha alaposan megfigyeled őket, kilóg a lóláb. Mint a Jim Carry filmben.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Overburner
Ez nem BF4 <#idiota> eltévedtél barátom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.10. 13:50:14

Kandurex
hm..igen, valami érdekes, grandiózus dolgot, pl. elszabadul egy vonat és letarol egy körzetet vagy mondjuk átszakad a gát és beömlik a városba a víz és menekülni kell, vagy mondjuk összedől egy felhő karcoló...vagy isten tudja, jöjjön az a rohadt Godzilla, csak könyörgöm történjen valami! Helyette: "lehet randizni, kabaréestekre járni, sztriptízbárban csapatni, ruhákat/cipőet, kiegeket stb. vásárolgatni, meg rakat full érdektelen social tevékenységet nyomatni (kuglizni pölö)", ahogy kiválóan összefoglaltad!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.01.10. 13:44:17

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Overburner
Pl a 4-ben is felkelett robbantani egy darut vagy mit az úgy is maradt meg stb. Vannak itt ott változások de hát mit akarunk? 😄 Saints Row 3-ban volt asszem hogy lezuhant egy repcsi azt ahova lezuhant azon a területen zombik voltak. 😄 Na ide ilyet nem kérünk ty 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.10. 13:36:41

Sir Quno Jedi
De mos tényleg. GTA4-ben lehet randizni, kabaréestekre járni, sztriptízbárban csapatni, ruhákat/cipőet, kiegeket stb. vásárolgatni, meg rakat full érdektelen social tevékenységet nyomatni (kuglizni pölö), mégis mi a rohadást akarsz még!?!?? Építsék át a várost éjszakánkét a bevándorlók?!?! Vagy jöjjön a födlrengés/ufók és katasztrófa film legyen belőle?!?

Kandurex
<#duhos2>

Kandurex
Nem mondtam, hogy nem változatos.

SweeneyTodd
Pont ellenkezőleg pedig amit írsz... mármint amit én tapasztalok a bőrömön. Váltottam pcről , konzolra és gyorsan be is szereztem a gta-t.

Na már most a történet az valami zseniális , ahogy szépen bontakozik ki a történet és a végén a 3 karakter között tudsz lépkedni , mindegyiknek más sítlusa van és van egy külön történetük nekik is (szerintem) rohadt jól megcsinálták.

A küldetések már pedig változatosak, nem tudom számodra mi lenne a változatos még ennél is jobban... nem akarok spoilerezni ,de hamarosan majd számotokra is világossá válik miről is hablatyolok össze vissza...

Az pedig ,hogy nem történik semmi a világban... sose volt erre precedens a gta-k történetében ,hogy olyan eget verő dolog történjen ,ha csak nem a gta3 -ra gondolsz még ahol szépen sorban nyíltak meg a szigetek ahogy haladtál előre... vagy a san andreasban.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Sir Quno Jedi
De ő Sim City GTA 5-öt akart. Godzillával!

Malakai
Vagy a példáid rosszak a változatosságra, vagy szerintem nem teljesen jogos az elvárás. A GTA játékoknak — amióta története is van — bűnügyi szatírák, ez a műfaja, erről szól a sorozat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A 4. részt a mai napig jó elővenni, de ez nem önmagában a játék miatt van, hanem a modok miatt.
És ez a #1 indok az 5 PC-s verziója mellett is.
Ezzel a résszel még nem játszottam, talán majd pc-n, de a 4. részről többé kevésbé ugyanez a véleményem. Ott se változott soha, semmi, pedig volt jó pár építkezés, útfelújítás amik változhattak volna, vagy máshol jelenhettek volna, meg. Persze, ezeknek a játékmenetre sok hatása nincs, de mégis szinesítené a világot. Mondjuk ettől függetlenül, imádom a 4. részt és szerintem a 5.-et is fogom, de várom mikor lépnek a következő szintre a sandboxok világai.

Kandurex
Nos, 50% körüli állapotban úgy döntöttem, hogy megszabadulok a PS4 példányomtól.

A játék tényleg jobb, mint elődje (4. rész), szép a grafika, irtózatos mennyiségű tartalom fekszik benne, szóval biztos, hogy minden fan megtalálja benne a számítását.

Ami szerintem negatívum, hogy nem igazán akar történni semmi a világban, semmi formáló nagy dolog, pl. rácsap egy tornádó a városra, vagy összeomlik egy torony vagy bár akármi csak valami látványos, valami nagy, de ilyen nincs, van a menj A - > B vagy lövöldözz C -n. Hiába vállalhatóan jó a történet, ha nincs ami megfogjon benne. Szóval jól szórakoztam rajta 50% -ig, de nem láttam azt a pontot ami miatt érdemes tovább nyomni. Mivel 3 karakter van kissé töredezik a beleélés nem igazán érezzük magunkat a bőrükbe majdnem, és majdnem, hogy érdektelenné vállnak a irányított személyek.

Összességében persze jó a játék, tetszett is, csak remélem a következőnél már lépnek valamerre, mert ez bizony ugyanaz, mint az előző 4 rész (azaz kibaszottul nem történik semmi) csak valamivel érdekfeszítőbb a történet és jobbak a karakterek (mondjuk nőtt a content is).

7/10 az értékelés (összehasonlításul a 4. rész -> 4/10, tehát sokkal - sokkal jobb!)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.01.10. 12:07:07

Skypack
Végülis nekem full hd medium-high 30 fps 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Overburner
Na azt hadjuk....még a menübe is akadozott nekem megnéztem az első cutscene-t azt töröltem is le a francba. Még jó hogy free-be nem azt választottam.

Én úgy állok hozzá, hogy az AC Unitynél rosszabbul úgyse futhat. =D
Overburner
Én imádkozok hogy az én gépem elvigye az hogy mikor jön ki már olyan mindegy ha vártam rá több mint 1 évet. ( Fx8350, Sapphire 7850 2gb OCzva, 8gb ram remélem ezen eltötyörög <#wilting>) Csak jöjjön ki a gépigény azt ha megfelelő mehetek is a platinumshopba előrendelni <#buck>

MerlinW
Naa.. majdnem 1 milliót eladtak PC-re... 25 millióból... 10 dollár alatti áron... Tiszta biznisz PC-re portolni😊

[merlinw.org]

arty
úgyérti, h 240k eladott példányért nincs értelme buszokat gta-sra festeni, házoldalakon hirdetni sokpénzért... stb 😊 a hype lecsengett.

majd a steam meg a többi oldal a képedbe tolja megjelenés előtt 1-2 héttel és ennyi. akinek kell megveszi igy is, a többiek meg ugyis a friss torrentek közt látják majd először 😊

Forza.