27719
-
#17071 Flawless widescreen -
#17070 Gondoltam rá keresek mi az a Flawless Windows... :DD k -
#17069 Szia, én egyszer beléptem egy social club-os crew-ba, majd kiléptem és utána tudtam módosítani a karakteremet.
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.05.02. 11:35:54 -
Meridius #17068 SweetFX-en kívül teljesen jogosan egyébként. -
#17067 Nem tudom volt e már, de online-ban ban jár mindenért.
-csalásért
-FoV modért
-SweetFX-ért
-Flawless Windows-ért.
Szóval csak óvatosan. -
#17066 Nem az a lényeg, hogy Nvidia, vagy hogy 2 gigás, hanem inkább maga a teljesítménye.
De alacsony beállításokkal, esetleg kisebb felbontáson el fog menni, ami előfordulhat, hogy egy bizonyos idő után elkezd belassulni az egész, ilyenkor indítsd újra a játékot. -
#17065 1x majd lesz lehetőség nemtom hanyas szinten.
Valami olyasmi üzi lesz, hogy do you wish to alter your character's look? Vagy ilyesmi. Egyszer kérdezi meg. Ha ott nemet mondasz akkor úgymarad. -
#17064 nem tudsz -
#17063 GTA Online-ban ha már létrehoztam egy karaktert, azt lehetséges módosítani a későbbiekben? Nem csak a ruházatra értem, hanem úgy kompletten, a játék eleji karakter szerkesztéshez hasonlóan.
Másnak single-ben van olyan problémája, hogy ha megállítja a játékot (ESC), akkor ott a menüben mászkálva iszonyatosan szaggat? Figyeltem az FPS mutatót, azt folyamatosan ugrál, hol 100 valamennyi FPS, hol csak 10-en valamennyi FPS van, aztán akad az egész. Az egész menüben ez van, és csak single-ben. Amúgy meg maxon tökéletesen fut a játék, szóval érdekes... nem értem a menüben miért ugrál így az fps. -
Vladharcos #17062 Hát Nokedli, vagy a %-okhoz nem értesz, vagy a videokártyákhoz :)
2 gigás videokártya van benne, ráadásul NVIDIA-s... :)
Ha alapban nem lett volna meg a gép tudása a követelményhez, nem veszem meg sok ezerért a játékot :)
Az előtted hozzám szóló tippje bejött...
Legújabb frissítés a kártyához, és tuti a buli :)
De azért köszi ;-)
Utoljára szerkesztette: Vladharcos, 2015.05.02. 09:40:10 -
Vladharcos #17061 Siker! Frissítettem a videokarit, és max. felbontáson is süvít :) Köszi a tippet :) -
#17060 Mi értelme megvenni a Zentornót sokért, ha a versenyeken úgyse használhatom? -
#17059 komoly patch notes -
Ariakus #17058 Kivancsi vagyok, hogy ez kiterjed-e majd a kocsik kicserelesere. En annak idejen nagyon szerettem betenni azokat a custom kocsikat amiket innen-onnan le lehetett toltogetni. Kar erte ha kesobb ezt nem engedne a jatek. -
#17057 a steam ha jól tudom nem ad ki hivatalos adatokat sajna :( szóval a steamspy sem tudom miből táplálkozik -
Ironman2 #17056 http://www.pcguru.hu/hirek/gta-5-tobb-mint-ket-millioan-vettek-meg-steamen/31685
-
Ironman2 #17055 Lőttek a modoknak,az új patch miatt nem lehet majd moddolni a játékot!
nem is bánom -
Vopyy #17054 akkor ott tölt be ahol mentetted, ha házadban akarsz menteni akkor elkell menned a házadhoz. -
potyoro potyka #17053 Ha a Quick save-et használom a mobilomon ha újra indítom a játékot honnan kell, hogy betöltsön? Vagy vissza kell menni menteni a "bázisra"? -
Vopyy #17052 Ma ... azaz tegnap (mivel már éjfél elmúlt) elkészült életem első versenye GTA Online ban.Ha van kedvetek letesztelhetitek a pályámat.Kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
Whysper #17051 Melyik torrentol lehet leszedni? -
#17050 Pedig itt írják hogy állítólag már a 3. patch-el már gyorsabb lett a patch letöltés............ -
Vopyy #17049 Hát a letöltő szerverük nem a legjobb, de ha torrentről leszeded a gamet azzal is ugyanúgy tudod tolni. -
Evoluti0N #17048 Nekem a Steames verzió nem is patchel. Nem egyszerre jön ki mindkét kliensnél ? -
#17047 Úgy hogy ha TPS nézetben sétálsz (nem futsz) és átváltasz FPS-be akkor láthatod hogy gyorsabban megy a karakter azaz alapból is kocog a FPS-ben.... -
#17046 Sajnos ez ilyen lassu! :-(
Kitartas!
Amikor reconnecting van akkor pause es resume!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.05.01. 22:45:40 -
Evoluti0N #17045 Úgy, hogy harmadik személyben alapból sétál, shiftet egyszer lenyomva kocog, shiften tartva sprintel. FPS nézetben alapból kocog, shiftet egyszer lenyomva sprintel, shiften tartva szintén sprintel. Szóval az alapsebesség FPS nézetben a kocogás. Persze gamepaddal nem gond, mivel ott ugye a szokásos dolog érvényesül, azaz attól függ, hogy kocog vagy sétál, hogy mennyire nyomod előre a kart.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.01. 22:42:52 -
Rodman6 #17044 Szerintem úgy hogy alapból szalad fps módban és nem sétál ahogy külső nézetben. Ha nyomsz shiftet akkor gyorsabban szalad.
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.05.01. 22:41:06 -
#17043 hogy érted hogy billentyűzettel nem lehet FPS módban sétálni? -
Whysper #17042 Folyamatosna azt írja "connection to download server lost.reconnecting" -
Rodman6 #17041 Nem tudtam honnan ismerős Michael a játékból, aztán elővettem a Mafia 1-et és megláttam Paulie-t :D -
Whysper #17040 Na megvettem. elkezdtem tölteni ,de 3 meg a helyett 400 kbyte/seccel jön. ezen nem lehet segíteni? 8) -
Vopyy #17039 Legújabb patch tartalma:
Fixes to improve game stability and other minor fixes. -
Rodman6 #17038 Rájöttem ... -
#17037 ez most komoly? :DD -
Rodman6 #17036 Be lehet valahol állítani hogy AI által vezérelt járművekben (taxi, metró, kötélvasút) ne váltogasson önkényesen kameranézeteket a játék? Kicsit idegesít hogy egy taxiban vagy kötélvasúton ülve kicsit hátradőlnék nézni a tájat és mindig előrefordítja a kamerát. -
#17035 Kidobott az online, restart. Patch jött! -
Evoluti0N #17034 Naná! Sőt, nekem már megvolt PS3-on és megvettem PC-re. :D Legjobb GTA, ami valaha készült. Szerintem akkor se túlzok, ha azt mondom, hogy egyik legjobb open world, vagy egyik legjobb játék, ami valaha készült. Annyira minőségi benne minden és annyi tartalom van benne, hogy az valami hihetetlen.
Szerk: 9,9/10
Ilyen apróságokba tudok belekötni tényleg, hogy ha szingliben elrontod a versenyt, akkor nem lehet újrakezdeni, hanem szét kell lőni a járművet, vagy végigszenvedni, hogy újrapróbálhasd, vagy az, hogy billentyűzettel nem lehet FPS módban sétálni, meg ilyen hülyeségekbe.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.01. 20:40:36 -
#17033 9.8 -
Whysper #17032 Köszönöm..