Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor tegyem vissza és nyomkodjam a pause resume gombot?
Laza
A #13900 -ban leírtam hogyan lehet leszedni full sebességgel az egészet, amihez már csak a 350MB-os patchet szedi le.

Szerintem akinek még nem jött le jobban jár ha benyomja azt éjszakára (van a neten hozzá download manager is "MEGA Link Downloader v1.7.0_Setup.exe"😉 és reggelre simán lent van.

Én el is mentettem a letöltött csomagot ha ne adj egyszer újra kell rakni a játékot 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.14. 21:22:19

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kill3r21
Hát bele kell tanulni az tuti, na majd a második mindjárt 😊
Sir Quno Jedi
Nekem resume-ra leszakad rögtön, még mielőtt töltene valamit. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AnuluWork
Miért érzem az, hogy amikor megkérdezte, hogy honnan vagy, ha nem USAt írsz be, megszopat a letöltéssel?

Olyan, mintha először a világoskékeket engedné fel - bárkik is legyenek azok 😄 -, és csak aztán a sötétkékeket.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ede0001
Tényleg ne. Én megszívtam. Töltheted újra az updatet. #14297
Voltan
Most már én is szedem torrentről az update mappát, csinálok majd backupot az eredetiről, aztán remélem, az megoldja.
Addig is, az ajándék posztert teleírom alkoholos filccel "Fuck you Rockstar!" szlogenekkel, és felrakom Ebayre 😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bakkerman
Ha meg megvan a part fajl akkor percenkent megall a letoltes,es mellette kell ulni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

AnuluWork
Ha hagyom a picsába a RS saját balfakságából való töltést, vagyis ha megszakad, akkor valamikor újra indul, vagy várjuk meg a holnapi napot, amikorra vsz megoldják, hacsak nem akarnak egy karóban seggel ébredni a népharag miatt, magyarul, amikor megáll, akkor 1x újraindul, vagy nem fog többet nem fog elindulni míg nem javítják vagy teszik fel valahová?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vadnokedli
NA Folyamatosan 100-300KB/s-el jön a játék. Már 1 PERCE!!! REKORDD!!!!!

szerk: o ba________ _____ megállt. 😄DD<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.04.14. 21:14:40

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

J i GS a W
hiszen csak váltogatta/d a kamera nézetet.
Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2015.04.14. 21:17:37

Laza
Ne töröljetek .part fájlt, mert félbehagyja amit előtte töltött és corrupted lesz!!!!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LasDen
azért a videóból ez nem feltétlenül derül ki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Laza
Remélem nem késő, de igen 😊 A játék ua, mindegy hogy DVD vagy letöltés.

kill3r21
Gyerekek az editorral nagyon el lehet majd mókázni 😊
Béna videó így elsőre, de az editor komoly lesz 😊
Gondolom a háromnegyedét csak az audio teszi ki a játéknak.Rádióadások,és szinkron.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vadnokedli
Vajon ha nyit az ember egy Ticketet a Rockstarnak hogy nem vagyok megelégedett a termékkel és szeretnék egy Refundod vagy STEAM kódra cserét, akkor azt bevállalják? <#gonosz1><#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LasDen
nem mind ilyen. A GTA kivételek közé tartozik. A hatalmas hype és érdeklődés miatt túltengés van. MInt ahogy te is ezzel tettél kivételt, még nagyon sokan mások is így tettek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Emberek
az a típus vagyok aki egyáltalán nem vesz eredeti játékokat most úgy gondoltam kivételt teszek. és mertem remélni hogyha már az ember kifizet ennyi pénzt akkor minden rendben menjen. persze mindenki erre számít. nem rendeltem elő, Steamen vettem ma és ahogy elkezdtem leszedni én is rábukkantam napközben az aggasztóbbnál aggasztóbb fórumokra, hogy a dobozosok hogy jártak, és milyen baromi terheltek a szerverek stb. én is aggódni kezdtem. nekem meg még az volt a legnagyobb bajom hogy miért csak 1,6 mb/s el jön ez... most konkrétan ott járunk hogy le van szedve kb 22giga még az első 59ből és így egy piszokszép 230 kb/s ra ált be a letöltés...már több órája. és akkor bele sem merek gondolni még az utána lévő 5nél mi lesz. beleképzeltem magamat azok helyzetébe akiket csak annyi választ el, mi idegölő lehet. nameg ez a windows névvel való cirkuszolás is, komolyan vicc. nem csöppentem bele még soha ilyen nagyobb játékok eljövetelébe, de mondja meg valaki: ez minden nagyobb címnél így megy ha eljön a pc-s megjelenés? meghalnak a szerverek és várhatsz napokat míg egyáltalán használható állapotú lesz vagy más miatt ilyen cirkuszolás van? namindegy csak meglepett kicsit hogy azért eredetieknél (vagy legalábbis pont kifogtam hogy mikor rászánom magam pont ennél az egynél) ilyen szivatás van. ahogy látom meg még jobb is hogy nem rockstar social klubos változat mellett döntöttem
Overburner
Akiknek bajai vannak azoknak nem Steames a játékuk. Vágesz?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Hunter of Deer
remelem azok akik itt sirtak es Preloaded verziojuk van azoknak van minimum 70GB szabad hely hoyg a jatek ki tudja bontani magat. mert pl nekem ezert allt le vagy 2szer mert nem volt eleg szabad helyem .... (es igy is max 1 ora volt mire vegzett mas meg irja hogy tobb oraja csinalja)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

HeadHunter86
Toltam egy órát. Ez mekkora királyság. Bár rohadt sok gomb van amit nyomkodni kell 😄 Nem tudom, konzolon ez hogy volt megoldva, de mind1 is.

Eszméletlen szép a játék. Rég láttam ilyen szép fényeket, tükrőződéseket, naplementét, stb.
Asszem még tolom pár órát, amíg még nincs bedtime 😄

Pár apróságot vissza kellett vennem. Pl. High shadow textúra elég sokat zabál, az advanced optionsb, meg MSAA, ezeket levettem és megvan a 60 FPS, nagyritkán lemegy 50-ig, de alatta még nem láttam.

LasDen
Nézzétek a jó oldalát, a Mortal Kombat X-szel is vannak problémák 😄

tudod használni, úgy kb. 10%-ban 😄
kill3r21
Én már a Rockstar Editorral bohóckodtam 😄
Megy is fel az első próba videó 😄
az igen! mondjuk ez jó nagy szívás hogy nem lehet azonnal használni amit megvett az ember

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
Jaaa... én azt hittem a social klub letöltésről beszélünk.

Þór vígi þessi rúnar

Elindítottam a torrentet. Ha csak az update mappát jelöltem ki letöltésre, akkor 10 perc után is 0 kbyte-on állt a letöltés, ezért leállítottam. Elindítottam újra úgy, hogy minden fájlt töltsön le, erre most 1,4-1,6 Mbyte-al tölt le, de így kell neki még 9 óra.
Ez volt a Sim Citynél is,2 hét múlva már rendbe volt minden,nyugi mindenkinek majd kárpótolják gondolom valamivel.

bakkerman
konkrétan hogy? én is letöltöttem és már bemásoltam,de még mindig tölt a social 2 gigányi szart,persze csigalassan...

J i GS a W
kb félnap mire feltelepül/letöltéssel együtt/.
Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2015.04.14. 20:54:17

LasDen
Nekem legutóbb a Max Payne 3-nál volt dolgom a Social CLubbal. Akkor sem, most sem volt problémám velük....

Carlos
Feltelepíted a DVD-kről ami másfél óra.
Aztán a social klub pedig leszedi az 5 gigás DLC-ket ami a nagy terhelés miatt olyan kurva lassú, hogy hülyét kapsz. Reconnect nem működik úgyhogy ülni kell felette és pause-resume-t nyomni minden széthulláskor.

Þór vígi þessi rúnar

Összefoglalná valaki mi a baj a dobozossal?

sebaj, vigasztalásul megkapjuk a Red Dead Redemption pc-s portját 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Carlos
Föl tudnád dobni valami gyorsabb tárhelyre vagy ncore-ra?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezt most úgy nem értem!

Þór vígi þessi rúnar

müködik a torrenten keresztül használt mpheist!!!!

It\'s a trap!!! :)

bakkerman
rendben,csak előbb kiverem az 576-os csávóbol a pénzem 😄 (persze nem ő tehet róla,de nála van a pénzem..😄D )

bakkerman
azért a steamesek között is akadnak problémások,nézz bele külföldi fórumokba. De az tény,hogy a dobozosok nagyot szívnak úgy nagy átlagban

Úgy gyakorlatilag el sem indult nekem. 😞 Csak úgy indult, hogy az egészet kijeöltem letöltésre.
Sir Quno Jedi
De steamen volt preload, meg most az update is szépen lejött és már játszanak, akiknek nem volt egyéb gondjuk. Sajnos dobozost/lemezest vettem, így csak az ostobenkó social clubról lehet bármit letölteni és így gykorlatilag várhatok még napokat, vagy kitudja. Hibát követtem el, de akkor még nem tudtam, hogy nem steames lesz a dobozos, hanem ilyen fostos rockstaros szarganéhúgy. Pedig párszor már beszoptam hasonlót.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LasDen
add nekem. tesómnak jó lesz

Carlos
Csak az update mappát kell újratölteni.
Ami kínszenvedés.

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
ennyi szopatás után azért én kimerem jelenteni,hogy remélem a büdös életbe nem lesz normális warez verzió...kiadtam érte egy vagon pénzt és még addig nem jutottam el,hogy meglássam mégis hogy fut,meg milyen a játék...mivan ha elkezdi dobálni az errorokat miután végigszenvedtem ezt a geci telepítést?? Már holnap adjam el a picsába??

Minden összeesküdött ellenem! A part fájl letöröltem, a 350 megás fájl leszedte kb 2 perc alatt. Örültem, erre elbarmolta a játékot. Hibával kilép. A MEGA belassult, torrentről alig jön a preload. Komolyan mondom, ha hétvége lenne összetelefonálnám a haverokat és elmennék sörözni, szarnék bele az egészbe. Pedig annyiszor megfogadtam, hogy nem veszek 0 napos játékot.
grebber
300+ új üzenet .... Végigolvasva mindet ---> Nem tölt ,megállt, belassúlt , x óra van hátra, nem indul ..stb
PC Master Race ..az <#levele>

Next PC upgrade: 2022

LasDen
nem fogják. Nem tegnap kezdte a játékipar mégsem tudnak felkészülni ilyenekre. Ergo máskor sem fognak.....

Carlos
oh... akkor értem...
Ez gáz.

Þór vígi þessi rúnar

Találó lenne a bannerba rakni újra egy számlálót, mondjuk 5 napról indulva. <#hehe>