27706
-
#26904 Azért kicsit nevetséges, hogy a PH crew-ba két napja nem tudtak felvenni... Megy naponta az üzengetés éppen mi nem tetszik nekik, aztán mikor írok, egy napig semmi, aztán megint találnak valamit...
Egy másik srác meg beírta reggel hogy szeretne csatlakozni és 2 óra múlva bent volt. Pff...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.12. 18:34:24 -
#26903 És komolyan az egy misért elkezdenek betolni ilyen napikat, mikor eddig ilyenek voltak, hogy robbants fel 10 autót, lépj be a motorcycle klubba, stb? -
Plata #26902 High end apartman kell,azt hiszem 205 ezer a legolcsóbb.
De elég szar lesz mert sorba kell menned,a heist fináléhoz le kell tolni az előtte lévő setupokat.
Az első heist a fleeca job,az kétszemélyes és rövid,olyan tutorial szerű. -
#26901 Ne zavarodj össze :) Szóval nekem a napi küldiben az van, hogy "complet heist finale". Sajnos ezt mára buktam, de közben én is megtaláltam, hogy csak High end apartmanokban lehet indítani. Szóval vehetek egy olyat is, mert csak egy ajándék apartmanom volt, ami finoman szólva se high end :D Viszont tök jó, hogy legalább 200e kijön a legolcsóbb, mert most heisteltem össze egy terrorbytra és maradt 40e pénzem :/ -
#26900 Nem minden apartman alkalmas rá. Csak a drágábbak, asszem a luxus apartmanok.
Én úgy olvastam itt a fórumon, hogy napi feladatból kell 10, nem heist-ból.
A kettőt nem célszerű keverni, de én most rendesen meg vagyok keverve. -
#26899 Na én lenyomtam 2 heistet, de napira nem kaptam meg a complet heist final küldetést. Ezek szerint az apartmanból kéne indítani, de apartmanban, meg nincs Heist küldim. Biztos valami hiányzik csak nem tudom mi. Neten csak azt találtam, hogy apartmanból indítsak heistet...
De ha jól gondolom ezzel még nem buktam el a heistet, mert 7 nap alatt 10 napi. Ennnyi a kitétel, ugye?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.11. 20:27:15 -
#26898 az akciók mindig a kövi frissítésig tartanak,ami minden héten csütörtökön jön.általában :) -
#26897 oh shit, ez az apró részlet, hogz 16 ig elkerülte a figyelmem... biztos a bezártság.. köszi! -
#26896 nem késtél le,10 dailyt kell megcsinálni 16áig
azaz 4 nap alatt megcsinálható(ugye egy nap max 3 van)
és hozzádvágnak 1 millát
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.11. 16:15:54 -
#26895 eh, erről lecsúsztam. olvastam, de valamiért 1 hónap maradt meg a fejemben. goddamnit, ez money odalett :( -
#26894 Pont ahogy írod. -
#26893 forgatni solo sessionban kell,nem tudsz benne semmi mást csinálni,de kereket forgatni azt lehet, és akkor fix hogy te vagy az első aki megpörgeti. aztán lehet menni a veszélyesebb sessionokba :D -
#26892 Nekem van erre egy programom, melyet én már nem találtam meg a neten, de bárkinek elküldöm szívesen.
Elindítod még a játék előtt, így, ha szükség van rá, csak ALT+TAB-olsz és rányomsz az aktiváló gombra. A program felfüggeszti a játékot 10 másodpercre és máris egyedül vagy.
Azt FONTOS kiemelni, hogy nem új session készül így, hanem amiben voltál, arról szakadnak le az emberek, illetve te meg az övékről.
Vagyis, ha forgatva volt már a kerék, akkor ez nem változik és, ha valaki szétcsalta és bugos lett, akkor úgy is marad.
De ez utóbbi ritkán fordul elő.
És eladásnál, ha csapatban adsz el és mindenki visz valamit, akkor azt buktad, ha csinálsz egy ilyen akciót, mert a csapattársak is leszakadnak. Pontosabban te róluk.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.04.11. 12:58:11 -
#26891 Köszi! Jelentkeztem is! -
ntex #26890 Ahogy előttem is írta a kolléga, vagy csinálsz magadnak solo public sessiont, vagy csatlakozol egy crew-hez ahol értelmes, segítőkész emberek vannak. Jellemzően pl. a PHHU (Prohardver Crew). Hozzájuk a Prohardver fórum GTA V topicjában tudsz jelentkezni.
FONTOS! ilyen IGN meg nem tudom én milyen több tízezer fős creweket hanyagold, mert tele van random idiótákkal akik simán rád tudnak csatlakozni annak révén hogy egy crewben vagy velük.
Solo public sessiont úgy tudsz csinálni (ki lehetne már ezt rakni am bannerbe F.A.Q. -ba mert elég gyakori kérdés...) hogy játék közben ha bent vagy egy sessionbe, behozod a feladatkezelőt CTRL+ALT+DEL -el, kattolsz a teljesítmény fülön, abban az ablakban alul kékkel írva van egy "Az Erőforrás-figyelő megnyitása" gomb, azon is klikk. Az itt megjelenő listában kikeresed a GTAV.exe fájlt, jobb klikk rajta és "folyamat felfüggesztése". Elszámolsz magadban olyan 10-15 -ig, majd ugyanígy katt rajta és "folyamat folytatása". Vissza TAB-olsz a játékba és ha minden igaz áttett téged egy teljesen üres sessionbe ahol csak te vagy. Ezt az ablakot nyitva is hagyhatod magadnak ha gyorsan meg kell ismételni esetleg mert van hogy hamar bejön random emberke ugyanúgy a művelet után, van hogy akár egy órán keresztül se jön be senki, totál random. Ezt akár eladás közben, vagy akármikor megteheted.
Prohardveres GTA V fórumot pedig itt találod, ide írj ha jelentkezni szeretnél. -
#26889 csinálsz magadnak saját sessiont,vannak neten trükkök hogy lehet solo open sessiont csinálni,ahol mindent csinálhatsz és egyedül vagy.
Solo sessionban nem csinálhatók a bizniszek,se eladás se supplyzás
második lehetőség egy jó crew akik megvédenek ,és tudnak crew session csinálni valami módon amikor csak a crew tagok vannak bent és nem piszkál senki ha szerencsétek van órákig. Prohardver crew egy jó csapat pl,ott tudsz is jelentkezni miután elolvastad a feltételeket. -
#26888 És melyik sessionben tudok ilyet csinálni? Invite onlyba pld? Én már attól is kiakadok, mikor valaki 300-500-as karakterrel rászáll az én 50-es karimra, és szopat robbanó lőszerrel vagy opresszorral, mikor csinálnám a küldiket. Ma szerintem legalább 10szer váltottam sessiont
Caliph: Köszi az infókat újfent :) Az új hangárhoz nem kaptam vissza a 400e pénzt és így nem volt elég, azért nem vette meg. Meg úgy látom kell nálad lennie a megfelelő mennyiségű összegnek ha váltani akarsz, mert csak a vétel után adja el féláron az eredeti ingatlant. Szóval nem tudsz eladni és úgy venni, hanem előbb kell a pénz, aztán tudsz eladni. -
#26887 a time trialért alapból kapsz 100k dollárt,azért 3 percért azis jó pénz. illetve ha nem megy elsőre akkor több is lehet,de akkor is jó pénz
ha dupla vagy tripla szorzó van még jobb
van egy youtuber comet899,minden csütörtökön csinál videót az épp aktuális akciókról,hogy merre,sőt a time trialokról tutorialt is hogy merre kell menni hogy csináld meg
és még egy rakás videó mindenféle gta témában,szemezgess -
#26886 tudsz venni másik hangárt. viszont a meglévőért nem kapod meg a teljes pénzt,és ha már vettél bele bármi fejlesztést,akkor azt buktad
simán átkattintasz másik hangárra az ingatlan vevős oldalon
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.10. 21:48:06 -
ntex #26885 Akik szétbarmolják az eladást / leszállítást? Ezért nem csinálok ilyeneket sosem olyan sessionben, ahol idegenek vannak. -
#26884 Egyébként hihetetlen mennyi tahó geci ember játszik ezzel a játékkal... -
#26883 Neee, azt kiszórtam. De lehet nem kapok vissza belőle eleget és ezért nem jön össze a lóvé.
Az arany bugot próbáltátok már? Nem a duplázást, azt már csekkoltam, és működik. Azt hogy ha aranyat húztál, akkor a következő felkészülésnél még az első táblán, mikor ki kell deríteni, hogy mi lesz a zsákmány. A heckelés után mielőtt megnéznéd a kamerát, Lesternél vissza kell mondani a küldit. Emiatt a következő próbálkozásra megint aranyat fog dobni. Ha jól értettem így kell nyomni. -
Plata #26882 El kell adni belőle az árut utána eladhatod. -
#26881 Hát becoptam. Nem tudok megszabadulni hangártól és így nem tudom megvenni a másikat
-
#26880 De ez már nem opció...
Hangárral kapcsolatba. Én az 1,2-es hangárt vettem meg 4e-ért, mert nincs sok pénzem. Váltani tudok hangárt különbözetért vagy azt is csak megvenni tudom pluzszba? -
#26879 térképen lila stopperóra. odamész elinditod és időben a célba kell érni. van egy távirányító autós(ez lila távirányító,meg kell venni hozzá az RC banditó távirányítós kisautót,ez is akciós volt múlt héten) meg egy sima. Bati 801 motort ha fullra tuningolod simán megcsinálható. (ez egy olcsó motor ezért ezt ajálja mindenki,én is ezzel tolom) egykerekezni ahol csak lehet és meg is lesz.persze ne mindig a kijelölt utat kövesd,van hogy rövidíteni kell a pusztán át :D -
#26878 lazert ne vegyél,ellenben inkább hangárt fort zancudoban ha még nincs. egyrészt ha ott lesz hangárod,bemehetsz a katonai reptérre anélkül hogy bárki is bántana,mivel ott a hangárod megkapod a belépési engedélyt. onnan meg már tudsz lazert lopni bármikor -
#26877 Buzzard most olcsó, berántottam.
sajnos a lazer repülőre nincs pénzem, pedig most olcsóbb mint a hydra -
#26876 egyből beadta, most próbáltam
most egy kicsit félek, mert folyamatosan azt irja ki, hogy saving failed :c
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2020.04.10. 12:35:43 -
#26875 A time trialt hol tudom felvenni? Most nézem, csak csak 8.-áig volt... :( Dobjátok már be az ilyen infokat ide! pls :)
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.10. 12:15:04 -
#26874 napi küldiből kell megcsinálni 10 darabot és hozzádvágnak 1 misit
frissítés után én amivel kezdek: 2 time trial , 200k pár percért(múlt héten 3x volt,szal 600k járt érte)
aztán dailyk,és lehet foglalkozni a bizniszekkel.nameg pörgetni a kereket mint állat :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.10. 11:00:24 -
#26873 Nem tudom én tegnap pörgettem egy delorient. Lehet csak szükebb skálára húzták a 4 másodpercet.
Egyébként jól látom, hogy 7 napon keresztül és 10 napi megcsinálásért kapsz 1 misit? Valami ilyen kiírást láttam de nem volt időm végigolvasni
Hoppá
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.10. 10:29:53 -
#26872 Lehet, hogy tényleg javították a pörgetést, mert már nekem sem sikerül. -
#26871 A vicces hogy lett volna helyem, csak havernak akartam büszkélkedni és amíg fényképeztem, meg írtam a szöveget messengeren, addig eltűnt a dialog box... Hát tényleg elég drága tanuló pénz volt nekem is. Főleg első nyereménynek... :( -
#26870 Igen, pár hete jártam így az F1-es verdával. Tanulópénznek kicsit drága volt, de azóta vettem még pár garázst, az a biztos. :) -
Plata #26869 Hát nem egyből kapod gondolom hanem a hónap végén.
Nem sokáig van ott a választási lehetőség,ha sokáig szöszölsz vagy nincs helyed akkor bukta. -
#26868 Mármint milyen belépésért? Én beléptem már párszor a játékba, mégse történt semmi.
Másik: Veletek történt már olyan, hogy megnyertétek az autót, nem nyomtatok rá hogy melyik helyre vigyék és eltűnt a dialog box és ugrott a nyereményed?
-
#26867 jelenleg a 2 time trialon 3x szorzó van,szal 600k a bevétel. igaz kell az egyikhez a rc kocsi :D(ami most 980k akciósan :D )
++áprilisban 500k a belépésért egyszeri alkalom
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.04. 00:50:12 -
#26866 Semmi sem biztos. Lassan pörög annyit látok, hogy van-e esetleg extra lassú, ami arra utalna, hogy 4 másodpercnél hamarabb nyomom el, azt nem tudom. Ez is lehetséges.
Másik oldalról, gondolkozom cash cardon. Tudom, hogy baromság, mert heisttel napi szinten húzható 500-1 misi. De ha fizetéskor belefér, akkor miért ne? Szóval vannak olyan kulcsok, amik cash carddal olcsóbbak, mint önmagában a cash card. Vajon ha azt aktiválom, hozzá csapja az accountomhoz a lóvét vagy külön aktiválódik?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.04.03. 22:19:28 -
#26865 Nekem ment. Biztos, hogy jól csinálod?