27707
-
#22418 -
#22417 Nekem a Reshade Crashelt, a fegyverek hangjai jók :) 5 csillagnál katonaság, némileg szebb a játék, de a videó az vagy kamu vagy nem tudom :)
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2016.09.18. 17:12:12 -
#22416 én elvileg feltoltam, mindent a leírás szerint, a reshade-t látom dolgozni, a rendörök sztem nem okosabbak, texturákat nem látok átdolgozva, pedig openIv el felment probléma mentesen, nem tudom hogy szimplán nem fut, vagy csak ennyire felvan turbozva a video... -
#22415 Ugyanez van a 4-nél is az icenhancer moddal :( -
#22414 Ez sajnos elég jellemző, én nem tudom ezek hogy futattják -
#22413 Azt írják ez sem olyan a sima usernél mint a készítő videóiban :( -
#22412 Én megmondom ha működésre tudom bírni :D -
#22411 Fogalmam sincs, de elég gáz. Indítottam egy új ticketet, várom a visszajelzésüket. -
#22410 és tényleg olyan mint a videóban? -
#22409 valahogy nincs ezzel kapcsolatban az, hogy online a csíterek képesek valaki másnak a nevében feltűnni? -
#22408 "Downloads: 29906" -
#22407 nekem mar lent is van O.o -
#22406 nem lehet letölteni :( -
#22405 Kíváncsivá tettél. Remélem közlöd velünk mi volt, ha majd kiderül. -
#22404 Simán beléptem az accommal, megváltoztattam a jelszót is, az email címem napi használatban van. Senkivel sem osztom meg a játékaim, a jelszavam sem tudhatja senki.
Érdekes az is, hogy a SC-s híroldal szerint egyszerre megkaptam a lvl25, lvl50 és lvl100 öcsiket, meg vmi Numero Uno-t (You obtained first place in all competitive game types).
És a ban-ra még complain ticketet is indított vki a nevemben .... amúgy ez árulta el, mert erről kaptam emailes visszajelzést, innen tudtam, hogy gond van. -
#22403 -
#22402 Elég valószínű hogy felnyomták az accountot.
Facebook csoportban volt egy ilyen. Nem értette miért törték fel háromszor is accountját. Mondjuk szinte kiáltott érte hogy megtegyék "pisti1999' névvel, [email protected] címmel és lehet tippelni mi volt a jelszava (azért raktam idézőjelbe mert nem ez volt, de hasonló karakter :) )
Elképzelhető hogy olyan "haver" szórakozott aki tudja a megfelelő adatokat.
De olyanra is volt már példa, hogy a jómadár mindenféle kamu programokat letöltött, hogy ingyen játékbeli lóvéhoz jusson...
Ez a három legvalószínűbb módja az accountok lenyúlásának. -
#22401 Hali! Hallottatok már olyanról, hogy valakinek a SocialClubos nevében játszanak a GTA Online-al?
Ma kaptam egy levelet, hogy bannoltak a szabályok megsértése miatt, felmentem a SC-re, beléptem, láttam, hogy valaki a nevemben ért el eredményeket, amit kiírt a főoldalra .... jelszó megváltoztat, emailem a sajátom .......
Mi a szar lehet ez?
Írtam a supportnak, de azért kíváncsi lennék, más is járt e így. -
Borg #22400 Nem a social club a hibás, a steam nem megy. -
#22399 nálatok megy a social club?
indítanám a játékot, először a cloud save miatt magyarázott, utána meg steam error code:1000.50 -
TomStorm #22398 Az szuper akkor,köszi! -
Plata #22397 Semmi,steames drágább mert steam köcsög.
Steamről van akinek gyorsabban jön le a frissítés,tavaly még nekem is volt gond social club féle frissítéssel,de már valamikor tavaly ősz óta nincs gond. -
TomStorm #22396 Üdv.
A steam kulcs és a Rockstar cd-key global között mi a különbség?Azon kívül,hogy RS cd-kulcs 4ezerrel olcsóbb -
#22395 julikám, este leszel? vagy holnap? -
#22394 Azt nem is bánom, hogy a mostani konzolra (PS4) nem fejlesztik. Amúgy sem fut szépen rajta. A grafika nem olyan, mint pc-n, ami még nem is zavarna, ha az fps nem esne 30 alá, mert ez már szemmel látható és nagyon zavaró. Azt hittem, hogy a gépre optimalizálják a konzolos játékokat. -
Plata #22393 Na látod az nem lenne rossz,belevesznék a vadnyugatba. -
Plata #22392 Megmondták hogy a konzolos összeröffenésen fogják bejelenteni a köv nagyobb DLC-t.Most szeptemberben,másik meg hogy a jelenlegi konzolokra nem fogják fejleszteni a GTA 6-ot,ezt is meg mondták.Mi az hogy csaj lesz a főhős?Múltkor még valami kínai csókát emlegetett valami hasonló kamu hír. -
#22391 Red Dead R. Remastered pletyka járja a világot....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.05. 19:18:36 -
#22390 kétlem -
Plata #22389 Szerdán jelenthetik be az új online vagy sztori DLC-t.
Ez hihetőbb. -
Stockbauer33 #22388 -
#22387 Sziasztok!
Lenne kedve valakinek ma délután versenyeket csinálni? Kellene még +40 győzelem, hogy feloldjam Los Santos Customben a színeket. Criminal Records pályán (a börtön körül, 1 körös versenyek Replay-jel) 30 sec + töltés = max 1 perc/verseny
Természetesen felváltva, ha kell a győzelem.
16-17 körül már leszek (remélem ). Nick: Bluuzia
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.09.04. 10:38:19 -
Plata #22386 Lőszert olyankor nem kapsz ha nem tud menteni a játék valami miatt,ha kiírja hogy nem sikerült a mentés vagy mi,olyankor nem lehet vásárolni, a pénzt lehet hogy levonja de nem kapsz lőszert.De én a Yachton szoktam ingyen tölteni magam ha kevés lőszer hiányom van,mivel nem szoktam csak úgy lövöldözni,max ládázáskor NPC-kre így nincs gondom a lőszerrel.
Olyan nekem is volt hogy elindítottam heist-et de kidobott a játék,de nekem nem vonta le. -
JakyHUN #22385 Más is észrevett már olyat, hogy:
ugye minden setup indításánál fel lehet tölteni a lőszer készletet és az armort, többször volt már, hogy feltöltöttem a lőszert, valamiért kiléptem a setupból, visszaléptem/beléptem másikba és megint hiányzott belőle több ezer dollárnyi pedig fegyver közelébe sem jártam...
és az már csak kedves ráadás, hogy elindítottam egy PS-t, lester videonál lerohadt a program, de a 100k-t levonta már érte, visszalépve pedig újra kellett kezdeni a kiválasztástól....
hát ez mocskos nagy lehúzás...
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.09.03. 08:51:50 -
#22384 -
#22383 Nem 8K, ahhoz kicsi, de 5K-nál nagyobb. Valsz nagyobb felbontású monitoron volt futtatva ablak módban.
Vagy a 6K kép széleit vágták le.
Minden esetre szép képméret és szép a kép is. -
Borg #22382 8K screenshot -
Plata #22381 Basszus ha nem marad 1 milla én inkább lelépek.
Mondjuk már 1.2 esetén rezeg léc.
10 vagy 20 ezer veszteség még elmegy. -
Plata #22380 CEO-s kieg óta van chat bug.
Vagy nem látod amit írnak vagy nem tudsz írni amig sessiont nem váltasz. -
Borg #22379 Tegnap előtt ugyanez fináléban, egyszerűen nem bírtuk rávenni a srácot, hogy ugyan ne kóvályogjon már a pénzes táskával a rendőrök között, mint gólyafos a levegőben. Maradt vagy 700k az 1M-ből.
A végén aztán kiderült, hogy szokás szerint semmit sem látott abból, amit chatbe irtunk neki. Ez valami új bug lehet az utolsó updatek óta.
Utoljára szerkesztette: Borg, 2016.08.31. 16:06:09