27707
  • JaSoN HuNTeR #22418
  • kill3r21
    Nekem a Reshade Crashelt, a fegyverek hangjai jók :) 5 csillagnál katonaság, némileg szebb a játék, de a videó az vagy kamu vagy nem tudom :)
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2016.09.18. 17:12:12
  • Nuclearity
    én elvileg feltoltam, mindent a leírás szerint, a reshade-t látom dolgozni, a rendörök sztem nem okosabbak, texturákat nem látok átdolgozva, pedig openIv el felment probléma mentesen, nem tudom hogy szimplán nem fut, vagy csak ennyire felvan turbozva a video...
  • grebber
    Ugyanez van a 4-nél is az icenhancer moddal :(
  • kill3r21
    Ez sajnos elég jellemző, én nem tudom ezek hogy futattják
  • grebber
    Azt írják ez sem olyan a sima usernél mint a készítő videóiban :(
  • kill3r21
    Én megmondom ha működésre tudom bírni :D
  • Laza
    Fogalmam sincs, de elég gáz. Indítottam egy új ticketet, várom a visszajelzésüket.
  • Nuclearity
    és tényleg olyan mint a videóban?
  • RatBaG #22409
    valahogy nincs ezzel kapcsolatban az, hogy online a csíterek képesek valaki másnak a nevében feltűnni?
  • Szabi #22408
    "Downloads: 29906"
  • PeeTeR
    nekem mar lent is van O.o
  • Nuclearity
    nem lehet letölteni :(
  • patchaou
    Kíváncsivá tettél. Remélem közlöd velünk mi volt, ha majd kiderül.
  • Laza
    Simán beléptem az accommal, megváltoztattam a jelszót is, az email címem napi használatban van. Senkivel sem osztom meg a játékaim, a jelszavam sem tudhatja senki.

Érdekes az is, hogy a SC-s híroldal szerint egyszerre megkaptam a lvl25, lvl50 és lvl100 öcsiket, meg vmi Numero Uno-t (You obtained first place in all competitive game types).

És a ban-ra még complain ticketet is indított vki a nevemben .... amúgy ez árulta el, mert erről kaptam emailes visszajelzést, innen tudtam, hogy gond van.
  • Szabi #22403
  • patchaou
    Elég valószínű hogy felnyomták az accountot.
    Facebook csoportban volt egy ilyen. Nem értette miért törték fel háromszor is accountját. Mondjuk szinte kiáltott érte hogy megtegyék "pisti1999' névvel, [email protected] címmel és lehet tippelni mi volt a jelszava (azért raktam idézőjelbe mert nem ez volt, de hasonló karakter :) )
    Elképzelhető hogy olyan "haver" szórakozott aki tudja a megfelelő adatokat.
    De olyanra is volt már példa, hogy a jómadár mindenféle kamu programokat letöltött, hogy ingyen játékbeli lóvéhoz jusson...
    Ez a három legvalószínűbb módja az accountok lenyúlásának.
  • Laza
    Hali! Hallottatok már olyanról, hogy valakinek a SocialClubos nevében játszanak a GTA Online-al?

Ma kaptam egy levelet, hogy bannoltak a szabályok megsértése miatt, felmentem a SC-re, beléptem, láttam, hogy valaki a nevemben ért el eredményeket, amit kiírt a főoldalra .... jelszó megváltoztat, emailem a sajátom .......

Mi a szar lehet ez?

Írtam a supportnak, de azért kíváncsi lennék, más is járt e így.
  • Borg
    Nem a social club a hibás, a steam nem megy.
  • RatBaG #22399
    nálatok megy a social club?
    indítanám a játékot, először a cloud save miatt magyarázott, utána meg steam error code:1000.50
  • TomStorm
    Az szuper akkor,köszi!
  • Plata
    Semmi,steames drágább mert steam köcsög.
    Steamről van akinek gyorsabban jön le a frissítés,tavaly még nekem is volt gond social club féle frissítéssel,de már valamikor tavaly ősz óta nincs gond.
  • TomStorm
    Üdv.
    A steam kulcs és a Rockstar cd-key global között mi a különbség?Azon kívül,hogy RS cd-kulcs 4ezerrel olcsóbb
  • Nuclearity
    julikám, este leszel? vagy holnap?
  • RJoco
    Azt nem is bánom, hogy a mostani konzolra (PS4) nem fejlesztik. Amúgy sem fut szépen rajta. A grafika nem olyan, mint pc-n, ami még nem is zavarna, ha az fps nem esne 30 alá, mert ez már szemmel látható és nagyon zavaró. Azt hittem, hogy a gépre optimalizálják a konzolos játékokat.
  • Plata
    Na látod az nem lenne rossz,belevesznék a vadnyugatba.
  • Plata
    Megmondták hogy a konzolos összeröffenésen fogják bejelenteni a köv nagyobb DLC-t.Most szeptemberben,másik meg hogy a jelenlegi konzolokra nem fogják fejleszteni a GTA 6-ot,ezt is meg mondták.Mi az hogy csaj lesz a főhős?Múltkor még valami kínai csókát emlegetett valami hasonló kamu hír.
  • grebber
    Red Dead R. Remastered pletyka járja a világot....
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.05. 19:18:36
  • Tikal #22390
    kétlem
  • Plata
    Szerdán jelenthetik be az új online vagy sztori DLC-t.
    Ez hihetőbb.
  • Stockbauer33 #22388
  • Bluuzia
    Sziasztok!
    Lenne kedve valakinek ma délután versenyeket csinálni? Kellene még +40 győzelem, hogy feloldjam Los Santos Customben a színeket. Criminal Records pályán (a börtön körül, 1 körös versenyek Replay-jel) 30 sec + töltés = max 1 perc/verseny
    Természetesen felváltva, ha kell a győzelem.
    16-17 körül már leszek (remélem ). Nick: Bluuzia
    Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.09.04. 10:38:19
  • Plata
    Lőszert olyankor nem kapsz ha nem tud menteni a játék valami miatt,ha kiírja hogy nem sikerült a mentés vagy mi,olyankor nem lehet vásárolni, a pénzt lehet hogy levonja de nem kapsz lőszert.De én a Yachton szoktam ingyen tölteni magam ha kevés lőszer hiányom van,mivel nem szoktam csak úgy lövöldözni,max ládázáskor NPC-kre így nincs gondom a lőszerrel.
    Olyan nekem is volt hogy elindítottam heist-et de kidobott a játék,de nekem nem vonta le.
  • JakyHUN
    Más is észrevett már olyat, hogy:
    ugye minden setup indításánál fel lehet tölteni a lőszer készletet és az armort, többször volt már, hogy feltöltöttem a lőszert, valamiért kiléptem a setupból, visszaléptem/beléptem másikba és megint hiányzott belőle több ezer dollárnyi pedig fegyver közelébe sem jártam...
    és az már csak kedves ráadás, hogy elindítottam egy PS-t, lester videonál lerohadt a program, de a 100k-t levonta már érte, visszalépve pedig újra kellett kezdeni a kiválasztástól....

hát ez mocskos nagy lehúzás...
    Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.09.03. 08:51:50
  • PeeTeR
  • RJoco
    Nem 8K, ahhoz kicsi, de 5K-nál nagyobb. Valsz nagyobb felbontású monitoron volt futtatva ablak módban.
    Vagy a 6K kép széleit vágták le.
    Minden esetre szép képméret és szép a kép is.
  • Borg
    8K screenshot
  • Plata
    Basszus ha nem marad 1 milla én inkább lelépek.
    Mondjuk már 1.2 esetén rezeg léc.
    10 vagy 20 ezer veszteség még elmegy.
  • Plata
    CEO-s kieg óta van chat bug.
    Vagy nem látod amit írnak vagy nem tudsz írni amig sessiont nem váltasz.
  • Borg
    Tegnap előtt ugyanez fináléban, egyszerűen nem bírtuk rávenni a srácot, hogy ugyan ne kóvályogjon már a pénzes táskával a rendőrök között, mint gólyafos a levegőben. Maradt vagy 700k az 1M-ből.
    A végén aztán kiderült, hogy szokás szerint semmit sem látott abból, amit chatbe irtunk neki. Ez valami új bug lehet az utolsó updatek óta.
    Utoljára szerkesztette: Borg, 2016.08.31. 16:06:09