Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami a lényeg: van egy drift Tampa, a sports szekcióban(wtf) majdnem 1 millióért, és egy új massacro féleség, 1,7 millióért, ami az összes többi sports autó közelébe sem ér😊) GG Rockstar
I met God. She's black
Steam-es és dobozosnál lehet különbség frissítésnél.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
I met God. She's black
I met God. She's black
VIP, CEO vagy jó munkás embere egy CEO-nak lehetőségek vannak.
Viszont a színek ez esetben nem számítanak, csak ama célt szolgálja, hogy meg lehessen különböztetni, ki, hova tartozik.
A fehér kör vált vörösre, ha sokat gyilkolászol. Ha playereket, akkor gyorsabban. De nem csak a kör, mivel téged nyíl mutat, így a nyilad fog a vörös felé menni. Ha lelőnek vagy te lősz le ilyeneket, akkor elvileg RP-t kapsz, de szerintem ez nem mindig működik. Van, hogy elég egyszer lelőni és ismét fehér lesz a karika, de van, hogy nem. Logikát nem vettem észre.
Ha veled esik meg, akkor elvileg egy napváltás (valamikor 6 vagy 8 körül, USA-ban éjfélkor nullázódik) megoldhatja a dolgot.
Ha sok NPC-t gyilkolászol vagy ami biztos befutó, ha sok kocsit lopsz, akkor egy NPC-től tuti, hogy fogsz kapni vérdíjat a fejedre. Ha NPC adja, akkor páratlan számmal kezdődik, ha player, akkor meg párosával. Legalábbis én úgy emlékszem, hogy csak páros kezdésű összeget lehet megadni 10k-ig. Aki levadássza, azé a lóvé. Ha te adod a fejpénzt és te is lövöd le utána, akkor csak a felét kapod.
Bocs telóról írtam és nem figyeltem.
Ha rosszalkodsz akkor szinesedsz.
Ha jó vagy akkor fehér de minél nagyobb disznóságokat csinálsz úgy szinesedsz.
Ha nagyon rossz arc vagy akkor asszem valami vörös jel kerül rád és jutalom jár asszem ha leölnek.
Bocs telóról írtam és nem figyeltem.
Ha rosszalkodsz akkor szinesedsz.
Ha jó vagy akkor fehér de minél nagyobb disznóságokat csinálsz úgy szinesedsz.
Ha nagyon rossz arc vagy akkor asszem valami vörös jel kerül rád és jutalom jár asszem ha leölnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.15. 13:54:30
A másik kérdésem, hogy a serveren néha más színű a nevem alatt a sáv, miért és melyik szín mit jelent?
Hol lehet beállítani azt hogy a saját autóba csak én tudjak beülni és más ne?
Ránk lehet keresni Social Clubbon, "Mess0rum" néven vagyunk fent, tagjaink mind 20 év felettiek (van aki több is), dolgozó emberek külön beosztással szóval a játék időnk per pillanat még nagyon változó, ez természetesen több emberrel fixálódni fog kicsit jobban.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogyan tudom eladni a házam garázsában lévő autókat ami már nem kell?
A sok ocsmányság közé még 1-2 jobb kinézetű jármű is befért végre (Tropos, Gargoyle)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.13. 15:27:47
[merlinw.org]
"Nulla tenaci invia est via"
Egy fél óra és megyek. Remélem fenn lesztek!
Nekem a kamera a gondom most, az új mapokon a csövekben, ill a visszafordítokban totál hülyén viselkedik és nem látni hova megyek.... :S
Amúgy jó móka.
Kicsit átalakították az 'M'enüs részt is, némileg jobb lett. És úgy vettem észre, hogy már nem kell kiszállni a kocsiból, ha egy feladat helyre mész és fel akarod venni. Egyszerűen csak 'E'-t nyomsz.
és a cunning stunt sem néz ki rosszul (bár tény és való, hogy az open world-öt nem übereli számomra egyik sem :p
Egyből eredetovel kezdtem.
GTA+San Andreas alap hogy eredeti.
Ha nem kapom meg másfél éve karácsonyra akkor is megvettem volna.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sztoriban használhatók a modok,de ha akarsz online játszhatni cseszheted ki kell törölni,én kb 99%-ban online játszom,így vicces lenne modolni.
Jah és ha fel akarsz menni Online nem árt a modot alaposan kitörölni gépről mert ha leellenőrzi a file-okat és módosítás van benne akkor cumi.
Úgy hogy ha modoltan akar játszani akkor rak külön particióra vagy mi a bánatra egy tört GTA-t és azt modolja,bár sok értelme nincs mert a sztori nem rossz,de részemről online a jobb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.10. 18:22:47
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.07.10. 17:38:16
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ezen felröhögtem... <#falbav>#falbav><#hehe>#hehe>