Sikoly 4 - Végre egy jó horrorfolytatás!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a legnagyobb kedvencem a Sikoly trilógia. Ezt a filmet vártam attól a pillanattól kezdve, hogy megnéztem a hármat. (ami egyébként remek lett, nem tudom sok embernek mi baja vele)
Tegnap megnéztem és iszonyatosan bejött. Nálam biztos az év horrorja lesz, remélem sikeres lesz anyagilag és még folytatják.
Tegnap megnéztem és iszonyatosan bejött. Nálam biztos az év horrorja lesz, remélem sikeres lesz anyagilag és még folytatják.
Jaaa... és Freddy Krueger az elsõben? Akik ezeket észre veszik, kizárt, hogy ne élvezzék a sikoly filmeket 😊
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Ki emléxik még Jay-re és Néma Bobra a Sikoly 3-ból? Mert aki igen, az tudott szórakozni a trilógián XD Alig várom már, hogy lássam ezt a részt is 😄
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
"szekeres viktor cikket nem szokás dicsérni. Újak vagytok?"
Nyilván nem, de miért kellene rögtön úgy bólogatniuk, mint az a "bizonyos kutya"?!
Nyilván nem, de miért kellene rögtön úgy bólogatniuk, mint az a "bizonyos kutya"?!
Mar azt hittem csak en vagyok igy ezzel..😄
Nagyon jóóóóó!!!! 2003-as texasi óta végre valami...nem is csoda, hiszen Wes Craven😄😄 Nagyon meglepett ez a film így 2011-ben. Mégis van isten!
Nézd meg a szavazást. Az olyan filmeknél, ahol kell valami elõmûveltség a 100%-os mûélvezethez, simán lehet, hogy valaki minden utalásnál, belsõ poénnal halálra röhögi magát, míg mellette a másik csak néz, hogy most mi van. Ezen ne rágd magad. A Sikoly tényleg kurva jó, a folytatásai már kevésbé.
Én mindig azt hittem hogy a Sikoly szar, de ez a cikk végre felnyitotta a szemem: valójában csak én vagyok túl hülye hozzá!
Egyetlen részt sem láttam eddig. 😊
A '90-es évek össszes 'tinihorroja' kimaradt nálam, hogy az n+1-dik Fûrész is...
A '90-es évek össszes 'tinihorroja' kimaradt nálam, hogy az n+1-dik Fûrész is...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szekeres viktor cikket nem szokás dicsérni. Újak vagytok?
Jó cikk, bár a sok "metázáson" kezdtem kiakadni. 😊
Maga a film egyébként nem érdekel annyira. Nekem a 2 és a 3 sem tetszett, untam õket.
Maga a film egyébként nem érdekel annyira. Nekem a 2 és a 3 sem tetszett, untam õket.
Gaming is believing.
baszki Cindy! xD
Végül is saját magához jó folytatás lehet, mert fossabb nem tud lenni mint a többi rész,ugyanis az fizikai képtelenség volna. A horrorok szégyen a sorozat.
Legalább is 12 éves kortól lefelé.
Legalább is 12 éves kortól lefelé.
Én a sikoly 2-t láttam még annak idején, de az nagyon tetszett! Sajnos a többi rész valahogy elmaradt, de én kíváncsi vagyok a 4-re (Mondjuk nem árt majd addig bepótolni a kimaradást)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4