19
-
gombabácsi #19 nem rossz ez, de az első rész súlyossága hiányzik továbbra is -
Merces #18 ...egyik szemem sir,...meg a másik is ,mi a szart csináltak már megint...... -
kalapos01 #16 A regényt elfeledheted, az nem tudom, hogy jön ide. És az előzményt most fogod megkapni. -
tatish #15 Gonosz génkezelt mini-King-Kong-ok támadása :)
Lehet ezt az előzményfilmet bemutatják, megnézik hogy mennyi pénzt tud összehozni+milyen a nézettsége, majd az összekapart lóvéból elkezdik rebootolni a régi Majmok Bolygó-jás filmeket. -
grobs #14 Az eredeti regény egy másik bolygón játszódik. Az előzménye nyugodtan játszódhatna másik bolygón.
A klasszikus filmben meg az emberek önmagukat pusztították ki. Annak az előzménye maximum egy atomháborús film lehetne. -
#13 Ez nagyon zsír lesz! -
Loverman #12 én úgy tudom csak 5 film volt, de mindegy is. a régieket szépen lezárták azzal a paradoxonnal hogy a jövőből visszajött intelligens pár leszármazottja robbantja ki azt a forradalmat amiből lesz a majmok "bolygója" aminek a produktuma lesz a két.. felmenője. Ez a fenti film az egyik könyvet veszi alapul. A Burton film nem volt rossz de a stúdiónak nem tetszett azért nem folytatódott, pedig cliffhanger a vége. -
xido #11 Nem..noha a korábbi 6 részben ugye az volt,hogy 1:pasi az űrben-ámde időben...2:pasi után másik pasi az időben-űrben..3:asszem a pasit segítő majompár vissza az időben,akik megszülik Cézárt,aki 4:beszélő majom forradalma,majd totális hatalomátvétel....
Ez most minden előtt,a majmok intelligencia növelésének okáról.. -
nessboth #10 MOst ez az után fog játszódni, hogy a palit kilőtték az űrbe?! -
#9 A 2001-est inkább ne! Az eredeti filmek viszont klasszikusok. -
Zabber #8 A cikkben is elolvashattad, hogy ez egy előzmény film lesz... Nézd meg az eredeti filmeket (ha jól emlékszem 5 készült), ne a 2001-eset és akkor megérted miért kapta ezt a címet. -
kalapos01 #7 Nem lenne sok értelme, ha egy Földön játszódó film előzménye más bolygón lenne. -
kalapos01 #6 Onnan, hogy annak az előzménye. Olvasd már el a film címét. -
#5 Talán még valami jó is kisülhet belőle. Bár én igazából egy idegen bolygón játszódó lázadásos háborús filmet képzeltem el emberek és majmok között:/ -
#4 Ez valami borzalom ... és ez mitől lesz 'majmok bolygója'? -
nessboth #3 Ja, és ezek szerint azt hittük a kipusztulás szélén vannak a gorillák, de ezek szerint ezrével vannak eldugva egy titkos laborba...
-
#2 Támadnak a rettenetes digitális majmok -
csimmasz #1 Nem lesz ez rosz szerintem.