Itt az új Majmok bolygója-mozifilm első előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem rossz ez, de az elsõ rész súlyossága hiányzik továbbra is

...egyik szemem sir,...meg a másik is ,mi a szart csináltak már megint......
A regényt elfeledheted, az nem tudom, hogy jön ide. És az elõzményt most fogod megkapni.
Gonosz génkezelt mini-King-Kong-ok támadása 😊
Lehet ezt az elõzményfilmet bemutatják, megnézik hogy mennyi pénzt tud összehozni+milyen a nézettsége, majd az összekapart lóvéból elkezdik rebootolni a régi Majmok Bolygó-jás filmeket.
Az eredeti regény egy másik bolygón játszódik. Az elõzménye nyugodtan játszódhatna másik bolygón.
A klasszikus filmben meg az emberek önmagukat pusztították ki. Annak az elõzménye maximum egy atomháborús film lehetne.
Narxis
Ez nagyon zsír lesz!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én úgy tudom csak 5 film volt, de mindegy is. a régieket szépen lezárták azzal a paradoxonnal hogy a jövõbõl visszajött intelligens pár leszármazottja robbantja ki azt a forradalmat amibõl lesz a majmok "bolygója" aminek a produktuma lesz a két.. felmenõje. Ez a fenti film az egyik könyvet veszi alapul. A Burton film nem volt rossz de a stúdiónak nem tetszett azért nem folytatódott, pedig cliffhanger a vége.

Nem..noha a korábbi 6 részben ugye az volt,hogy 1:pasi az ûrben-ámde idõben...2:pasi után másik pasi az idõben-ûrben..3:asszem a pasit segítõ majompár vissza az idõben,akik megszülik Cézárt,aki 4:beszélõ majom forradalma,majd totális hatalomátvétel....

Ez most minden elõtt,a majmok intelligencia növelésének okáról..
MOst ez az után fog játszódni, hogy a palit kilõtték az ûrbe?!
CybeRick
A 2001-est inkább ne! Az eredeti filmek viszont klasszikusok.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

A cikkben is elolvashattad, hogy ez egy elõzmény film lesz... Nézd meg az eredeti filmeket (ha jól emlékszem 5 készült), ne a 2001-eset és akkor megérted miért kapta ezt a címet.
Nem lenne sok értelme, ha egy Földön játszódó film elõzménye más bolygón lenne.
Onnan, hogy annak az elõzménye. Olvasd már el a film címét.
Victor1103
Talán még valami jó is kisülhet belõle. Bár én igazából egy idegen bolygón játszódó lázadásos háborús filmet képzeltem el emberek és majmok között:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Laza
Ez valami borzalom ... és ez mitõl lesz 'majmok bolygója'?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ja, és ezek szerint azt hittük a kipusztulás szélén vannak a gorillák, de ezek szerint ezrével vannak eldugva egy titkos laborba...
Seth
Támadnak a rettenetes digitális majmok

PSN ID.: Beegabor

Nem lesz ez rosz szerintem.