4
 • Cat #4
  1. Rengeteg egyetem van, és többségükben van kutatás-fejlesztés. Az, hogy egy diák az egyiken mit fejleszt ki fogalma sincsen a hadseregnek. Látható, hogy ez nem egy nagy projekt, nem kell hozzá komoly pályázati pénz, "csupán" kódolni kell.

  2. Rég vége annak a világnak, hogy a hadseregek titokban birtokolják a legfejlettebb eszközöket. Teljesen más igényeik vannak, mint a civil szférának (pl. strapabíróság, titkosítás, hordozhatóság, hibatűrés stb.), és közel sem fontos számukra a felhasználói élmény vagy az ár.
 • Lateralus
  #3
  Ha alkalmas lenne katonai célra a csávó már rég egy új-mexikói titkos katonai bázison dolgozna, vagy zsíros borítékkal és egy titoktartási nyilatkozattal a zsebében éldegélne.

  Hír az nem lenne belőle. Legfeljebb 10 év múlva a szórakoztatóelektronikának (mozgáskorlátozottaknak) átpasszolt lebutított verzióról.
 • thsanyi5
  #2
  Filmekben ha vadászrepülők harcolnak, gyakran ott vannak az olyan jelenetek ahol a pilóta próbálja befogni az ellenséges gépet és rajta tartani célt majd kilőni rá a rakétát. Ezentúl csak rákattint a monitorján aztán a gép nem ereszti akárhova megy :D
 • novo
  #1
  zseniális:D