9
  • BIZ0906
    #9
    Hát megint megmutatkozik Szarközyben a jó öreg korrupt politikai magyar vér :)
  • szlovákiai hun
    #8
    Ilyen agytröszt elképzelések csak a csigazábálóktól jön mindig

    Jól megkentek a cionisták valakit, hogy ezt még meg is akarnák valósitani, Szarköziv az élen.
  • rotaboy
    #7
    Ez kiváló lenne arra, hogy a politikai ellenlábasok nevében (mivel tudják a jelszavaikat) kitűnő bizonyítékokat lehet kreálni, hogy az illető pedofil-terrorista-ámokfutó-tömeggyilkos, és ezen túl még illegálisan letöltött egy hollywoodi remekművet is amiért tudjuk, hogy azonnali halálbüntetés jár.
  • NEXUS6
    #6
    Abból a szempontból én sem vágom, hogy a rendőrség munkája mitől lenne hatékonyabb, ha megtudnák, hogy a pl a háziasszony aki végül is erős felindulásból kinyÍrta a férjét, már fél éve szeretőt tart, mert a férj nem dugta, és a szeretővel milyen obszcén üziket váltottak.

    Abból a szempontból viszont kircsi, ha valakit ki akarnak a médiában csinálni, államilag akarnak iparikémkedni, meg ilyenek.
    Na de ezt most is megtehetik, max bírói engedély nélkül.

    Feleslegesen izgattyák a köztudatot.
  • FoodLFG
    #5
    jaja
  • amitakartok
    #4
    Azt kéne itt csinálni, hogy ha mégis megpróbálják ezt bevezetni, akkor ennek a társulásnak az összes tagja totális bojkottal fenyegetné meg Franciaországot. Erre biztos mindenki beszarna odaát...
  • Hajoska
    #3
    Ezen a listán gyakorlatilag az összes nagy számítástechnikai cég jelen van. Nem lennék azoknak a francionistáknak a bőrében akik ilyen erős hátszéllel szembe próbálnak pipilni, mert a végén még baleset fogja érni őket puszta véletlenségből. Ha netán mégis megszületik ez a törvény, akkor pedig készítek egy az antiHADOPI-hoz hasonló oktatóvideót a Sz*rházy rezsim diktatúrája alatt sínylődő francia honfitársaimnak, hadd örüljenek a HADOpisták.
  • Amergin
    #2
    Nagyon hejjes, mán eddig is kellett vóna!!! Totális médiaterrort!
    Éjjen-éjjen!
  • nlght
    #1
    Szabadság, egyenlőség, testvériség!

    Pont ez az állam került a legmesszebb tőle... Jelszavakat megtudni és megőrizni? Tuti, hogy kilóra megvették a francia politikusokat, mint a Hadopi tv. vagy az online poker tv-ük kapcsán. Csak Viktorka nehogy ötleteket vegyen tőlük.