Telefonpóznákat vágtak ki kábeltolvajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel csak az a k*rva nagy baj, hogy nem kapnak elég súlyos büntetést. Mi van ha legközelebb valamelyik gátat rongálják meg (erre is volt már példa) és ezzel több milliós kárt okoznak (arról nem is beszélve hogy életeket veszélyeztetnek)? Jól mondja "aaaaa" (2011. ápr. 09. 11:11), itt az alkalom, új alkotmányt csinálnak, módosítsák a BTK ezen részét is. Nem akarok politizálni de Orbán azt mondta hogy az ember egészsége is egy érték, a kábelégetéssel mennyi súlyosan rákkeltõ illetve veszélyes anyag kerül a levegõbe?A BKV megállókban már tilos a dohányzás, közben meg km hosszan húzódik a kábelégetésbõl származó mérgezõ füst.
Amúgy csak nekem fura hogy az elsõ kapcsolódó cikknél az van hogy "Felmentették a kuruc.info fõszerkesztõjét" ? 😄
Amúgy csak nekem fura hogy az elsõ kapcsolódó cikknél az van hogy "Felmentették a kuruc.info fõszerkesztõjét" ? 😄
Így van! Nem kell a rasszista duma! Akinek viszont nem tetszik az vigyen haza 1-et oztán szagolja amit fõzött!!!!
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Nem lehet kérdés, kinek mi a vallása, faji hovatartozása. Az únióból fog következni, hogy nem lehet kérdés, milyen állampolgárságú, így aztán x faji hovatartozásúak, akik y állampolgárságúak, felvásárolhatják az országot, és alsóbbrendû lényekként kezelhetik a népet, mi pedig rasszisták leszünk, ha utalást vagy kérdést teszünk fel a faji és vallási hovatartozásról.
Huhhhh, szép új jövõ.
Szép új jövõ?
Huhhhh, szép új jövõ.
Szép új jövõ?
http://www.tradeximp.com/
A sztereotipiak altalanositanak, mert gyakran igazak, persze nem minden esetben, de az undorito az, hogy Magyarorszagon NEM LEHET kiirni a bunelkoveto adatait, mint mondjuk Nagy Britanniaban.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mitõl is vagyunk rasszisták ? Mert kimondtuk, hogy milyen rasszhoz tartoztak az elkövetõk ? Vagy mert, ha még nem is tudjuk biztosan, de feltételezzük azt, hogy azok voltak? Ha 100 hasonló ezt megelõzõ esetbõl 95-nél cigány volt az elkövetõ, akkor az emberek valószínûsítik, hogy most is azok voltak. Az, hogy minimális a vád, csak egyszerû lopás, még jobban megerõsíti azt, hogy nem fehér emberek követték el a bûncselekményt. Örülj , hogy Neked még nem volt semmi bajod velük, szerencsés ember vagy. 😊
szétrombolnak mindent néhány ezer forintért, nyilvánosán, tévében, agyon kellene alázni ezeket korbáccsal, az alázástól jobban belennének szarva mint 20 börtöntõl az biztos
Lehet nem cigók loptak, de az biztos, hogy cigók vették volna át a szajrét. Na azokat a "fémkereskedõket" kéne csúnyán lezúzni egyszer...
Vasutnál is szinte hetente lopnak kábelt néhány ezer forintért és egy elõvárosi vonalon ahol 100 ezerket utaznak szerintem egy egy ilyen néhány ezres kábbellopásból simán összejön egy 100 milliós kár az embereknek és a vasútnak ...
Mivel csak egyszerû lopásként, nem közérdekû üzem megzavarásaként indítottak eljárást ellenük. Ha meghal valaki, mert a nem mûködõ telefonok miatt nem tudnak mentõt hívni az is az elkövetõk miatt történne. Nevetséges és tragikus lopásként kezelni az ilyen bûncselekményeket. Ha kiosztanának 10-15 évet gy ilyenért , jobban meggondolnák a dolgot.
Ez most ki a f.szt érdekel? Lényeg, hogy elkapták õket.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mert nem biztos hogy õk voltak? Nem kell itt a rasszista duma. Nem mondom hogy kedvelem õket, de semmi bajom velük. Engem a rossz/gonosz/ingyenélõ/munkakerülõ/pióca/semmire kellõ/zsivány/akármiylen negatív jelzõ jöhet ide emberek taszítanak. Aztán hogy az fehér fekete hupilila az már nem érdekel. Rosszat tett? Bûnhõdjön.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok