A HTC letaszította a dobogóról a Nokiát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerygrey
Tud kikapcsolt állapotban ébreszteni? Húúú... Akkor a Wartburg is jobb, mint a Ferrari, mert az utóbbin leállított motorral nem megy a kormány és a fék 😊
A google térképek rohadtul le vannak maradva...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Miert az androidon a google maps-es navigacio az miert is nem jo? En azt hasznalom mar jopar honapja, mondja merre menjek, az iGO-t csereltem le ra, OK, nem tud annyit, de mindig aktualis, nem kell szarozni a terkepek letoltesevel.
Na ebbõl az ingyen navigáció ami tényleg ér is valamit😊

Narxis
Hagyjuk már ezeket, a Nokia le van maradva egy olyan szegmensben ami tavaly óta növekszik, az okostelefonok piacán. Itt már nem elég a régi névre támaszkodni, kõkemény verseny van. Meglátjuk mennyit segít nekik majd a WP 7.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ennyit tesz a divat.. Alapvetõen a Nokia még mindig jobb (Tud kikapcsolt állapotban ébreszteni, ingyenes navigáció, kimondja a hívó nevét, átgondoltabb beviteli felület, jegyzetek szinkronizálása, jobb akku kihasználás - energia gazdálkodás, stb)...

Nekem Htc Desire-m és Nokia C7-em van..

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.