Az első Mass Effect 3 kép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄😄😄😄
Lehet hogy Lucsiánó nem tudja megvenni azt a piros sportkocsit és nem jön össze azzal a szomszéd csajjal.
Ja, vagy ez egy másik szappanoperában van?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
" Shepard parancsnok bõrét öltjük magunkra"
Megnyuztuk basszus?😄 Borebe bujunk...esetleg szerepeben leszunk...
Persze nem fikazaskeppen irom, de pont ezert irtam, hogy kevesebb rpg (es tobb akcio)A KotOR 1-2-ben azert joval tobb settings volt, igaz az megint mas stilus.
Mindentol fuggetlenul tukon ulve varom, hogy jojjon a 3. resz es belecsaphassak a lecsoba😄 Jol mutatna a kapitanyi kabinban 1 reaper fog (a feje nem hiszem, hogy beferne...😄) Villoghatnek vele Tali elott😛
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
anti hero
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Az erdõben nagy fun lehet ilyet játszani, beöltözni meg sötöbö, csak az a baj hogy max harcos karakterrel szórakozol jól... azért egy pap vagy egy mágus limitált játékélményt rak el élõben 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
ahogyan a karakteretek viselkedne a DM által vázolt szituációban.
Én is nagyon szeretem az RPG-ket, amik jók, és el lehet velük évekig tökölni, de a ME2 baromi jól sikerült. Igaz nem hívnám RPG-nek, de nagyon ütõs játék, eredetiben pihen a polcon (most 1790huf a cdgalaxisban). Nagyon kevés játékok egyike, ami le tud kötni. Az összes ilyen megvan eredetiben (kivéve az IG2, amit nem tudok már sajnos megszerezni :'(), ezek nagyon megérik a pénzüket, fõleg ilyen áron.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
En ugyan imadom a regi kemenyvonalas rpg-ket,a hol csak a karaktergeneralassal el lehet pocsolni 1 napot (Wizardry 6-7 igen jo pelda😄) es teny, hogy rpg szempontbol a ME2 visszalepes volt az 1-hez kepest...de ettol fuggetlenul szerintem a Bioware a jatektortenelem egyik legjobbjat hozta ossze, rpg vonalon legalabbis mindenkeppen (idejet nem tudom, mikor ereztem ugy, hogy ahogy befejeztem az 1. vegigjatszast johet a 2. ES mar tervezem mit fogok csinalni a 3. vegigjatszasban maskepp..)
Lesz belole anime is..😛
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Amúgy is vicces lenne ha nem Shepard-ot alakítanánk.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Rég nem kötött le ennyire játék mint a Mass Effect sorozat.
Kékhalál a Reaperekre! ^^
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ezek hárman levernék a Reapereket, a Council meg elmehet a sunyiba. Persze megpróbálnák elvenni a kreditet de Shepard jól lebaszná a fejüket hogy még most is csak a saját presztízsüket akarják növelni és a Council gyorsan a Reaperek után menne... Na, meg is van a Renegade befejezés.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !