Ismét változott Max Payne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
"Max Payne 3 leginkább a Half-Life érzését hozza majd vissza. Itt ugyanis nem egy tipikus hõst irányítunk, hanem csak egy elhízott, kiégett embert, aki csak a saját igazáért harcol."
Ez aztán kurvára felemelõ hír. Haja is csak az elsõ pár percben lesz, hát tudják még fokozni? Szerencsétlen faszok, inkább ki se adják, vagy ne merjék a Max Payne nevet hozzátenni.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Max Payne 2 - 5 óra
Most toltam végig nem rég mindkettõt, ennyit mért a steam.
Loverma, a,itakartoknak igaza van, a rajongóknak nem kell hinni, mert semmi nem jó nekik.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ha újítanak, a rajongók rögtön elkezdenek nosztalgiázni azzal a felkiáltással, hogy a régi jó volt tehát az új automatikusan szar. Ha nem újítanak, a rajongók elkezdik gyalázni a csapatot hogy X év alatt semmit se csináltak és csak szimplán lehúzták a márkanevet. Így se jó, úgy se jó, szóval a rajongókat nem szabad komolyan venni.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én is szívesen újrajátszanám!
Egyébként a settlers 2-vel volt ilyen "remake" 2007-ben!
végig is vittem! 😊
Egyébként a játék és a név teljes meggyalázása, maga a film volt...