1898
\"Trance is a natural drug that will heal us all\"
-
DIESEL DOG #298 És egy szerintem remek vokálos... :)
-
DIESEL DOG #297 3:59-től... chill... :)
-
#296 -
#295 Kedvenc magyar:)
-
DIESEL DOG #294 Szerintem az original mix is nagyon szép... :)
-
#293 Most hallottam. Nekem nagyon tetszik.
Felakartam már dobni ezt a témát:
Szerintetek 10 év múlva milyen trance zenéket hallgatunk majd és hová tudna fejlődni ez a stílus??
-
#292 [b]Airbase tutorialjából:
Csináltam ezt:
Ez a rövidebb verzió - full az 9 perc 20 mp.
-
#291 tényleg komoly. még nem is hallottam ezt a számot. -
DIESEL DOG #290 Valami leírhatatlanul szép, fantasztikus és magával ragadó...
-
#289 szerintem pöpec :DD -
#288 Nekem bejön a japán vokál is ::)
de akinek nem annak itt egy dub :D (Jó talán ez tényleg vállalhatóbb mondjuk egy buliban/setben)
-
#287 Patterson a király. Ez most jelent meg. Iszonyat fasza hangzása van. Basszus, magas, effektezés, dallam mind nagyon király. Győri tájszólásban igazi partykiller! :DD
-
#286 van benn energia. :)
-
#285 jó hangtechnikán kib.ott éles magas hangok vannak benne. imádom. :)
-
#284 Andy Blueman talán legelső száma 2011es remixben. Kiadják újra ezt a számot 3 vadiúj remixel együtt.
-
DIESEL DOG #283 Annyira szép! *_*
-
#282 nem is rossz. érdemesnek tartom komolyabb belövésre. holnap kipróbálom rengeteg módon meg finomhangolom az ekvalézert azt meglátjuk hogy szól de eddig nyersen beállitva kimondottan jó! kösz hogy ajánlottad :) -
#281 Csak hallom hogy fátyolos az AIMP hangja nálam... :D
tudod mennyi minden befolyásolja a hang minőséget főleg ha számítógépről játszod. a lejátszó program csak egy porszem az egész rendszerben. nálam a foobar messze a legjobb. lehet máshol fel se raknám... -
#280 a legfontosabb nálam a hangminőség. hogy hogy néz ki őszintén szólva nagy ívbe tojok. Persze kipróbálom aztán írok véleményt. :) -
#279 Placebo. Ugyanazt a codecet használja az összes és még a foobar faqban is benne van, hogy ez hülyeség.
Zenelejátszót érdemes inkább a funkciói miatt választani. -
#278 ha tesztelgetni van kedved, akkor próbáld ki a MusicBee-t -
#277 Írtátok az AIMP nevű programot. Kipróbáltam. a basszust és a közép magas hangokat nagyon szépen elő lehet vele hozni de olyan 10Khz felett nagyon elfogy a tudomány. nagyon fátyolosak és esetlenek a magas hangok mintha egy függönyt húztam volna a hangszórók elé. Eddig nálam semmi nem nyomta le a foobar-t. de jöhetnek az ötletek melyik a jobb mer nagyon kiváncsi vagyok :) -
#276 Eszemben sincs a Foobar2000-et leváltani. A skinelés nem téma számomra, csak épp tegnap néztem fel újabb verzióért a honlapjára és eszembe jutott, akkor már megnézem, milyen más komponensek is léteznek "az" nagy Interneten hozzá - és így láttam meg, micsoda remek témákat gyártanak hozzá.
Amúgy, én mindig a fapados verziót szeretem belőle, mert gyorsan összenyomható kicsire. Otthon a 27"-esen nem baj, ha a negyed képernyőt betölti de ezen a mini monitoron már fontos.
A mixet nem tudom egykönnyen feltölteni, mert ebben a kócerájban 0,5 MBit (512 kbps) vezeték nélkül inet van és az a ~ 200 MB akár másfél nap is lenne...
-
#275 -
#274 Ilyet az AIMP tud alapból és témaprobléma sincs :)
Mixet linkeld be :) -
#273 A jó öreg Foobarral mit meg nem tehet egy ember (a legújabb verzóval nem működik a téma):
Érdeklődőknek:
i2k...Trance MiX 2010 Volume 1 - [2010.06] - 82:40
==================================================
01 - Jaytech & James Grant...Moth (Martin Roth Remix)
02 - Global Illumination...Turn The Hourglass
03 - Zoo Brazil feat. Leah...You Can Have It All (Original mix)
04 - Adam Tas feat. Sopheary...Say (Yuri Kane Remix)
05 - Lange feat. Emma Hewitt...Live Forever (Steve Brian Remix)
06 - Cosmic Gate...London Rain (Suspect 44 Remix)
07 - Tenishia feat. Aneym...Stranger To Myself (Mike Shiver's Garden State mix)
08 - Global Illumination...Time Is On My Side
09 - Masoud feat. Laurie...Blinded (Original mix)
10 - Virtual Vault feat. Orjan...Too Late (Jonas Steur Remix)
11 - Arty...Rush (Dan Stone Remix)
12 - Bjorn Akesson...Robot Religion (Original mix)
============================================================
Total Time: 01:22:40 - 193 MB
-
DIESEL DOG #272
-
DIESEL DOG #271 Ez fantasztikus! -
#270 ezt meg csak úgy. :)
-
#269 épp most hallottam a rádióban. Hatalmas sláger volt tavaly és jó minőségben nagyon komoly hangzása van. Igazi élvezet hallgatni. :) -
#268 Hú, ez nagyon ütős!!! -
DIESEL DOG #267 -
#266 nagyon szép vocal trance
-
-
#264 -
#263 -
#262 na még egyszer. :DD -
#261 Egy kis vokál nagyon szép dallammal. egy kis absinthe-al ajánlom. :D
http://www.youtube.com/watch?v=L3w61yTy6I0 -
#260 -