Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, de Andy-bõl sosem elég! <#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
Már volt. <#crazya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
Fõleg az utolsó szám (Solarstone remix) tetszik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Andy Blueman - Unfinished Trance Collection 2008 - 2009

Jól mondod, kevesebbek lettünk nélkülük!
[HUN]FaTaL
😊 Nagyon jó! Bár az eredeti jobban tetszik!

Kár, hogy Andy nem csinál több számot, sok befejezetlen száma van (remixek is), egytõl-egyik nagyon jó!

Andy Blueman - Sea Tides

Aki libabõrös lesz tõle, az húzza le a libát 😊
[HUN]FaTaL
[HUN]FaTaL
Lehet, hogy korábban már beraktam, nem emlékszem:

Bjorn Akesson & Jwaydan - Xantic (Aly & Fila vs Bjorn Akesson Remix)

én a Lost language-n 😊
Cucmey
Deems - Tears of hope-ra egyszer elsírtam magam a partyn olyan jó érzés volt. 😄DDD

Cucmey
fúúú ezek hatalmas zenék voltak.

Ezekre ki emlékszik még:

Lost Witness Vs Sassot - Whatever (Aly & Fila Remix)

Deems- Tears Of Hope (Aly & Fila Remix)

és a best of aly and fila-tól:

Aly & Fila - Lost Language (Original Mix)

A "robbanás" után mekkora flash 😊
New World - Let Me Go

Szálljunk tovább!
Cucmey
szerintem technológiailag elég sokat fejlõdött a trance. a felépítése és a lényege persze ugyanaz de az meg egyáltalán nem rossz dolog.

Igen ez is jó!!!!!<#eljen><#eljen><#wave>
IMYke2.0.0.0
Az eredeti nekem jobban tetszik, kevésbé harsogó, mint a remix - Osiris

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Helló mindenkinek!!!!!Hoztam egy finomságot, igaz hogy nem uplifting, de mindenképpen a Trance kategóriába sorolom, nem is akármennyire mivel szerény véleményem szerint még csak egy lapon sem lehet említeni egyetlen egy uplifting Trance zenével sem, Sajnos ma már a Trance zenék sem olyanok mint régen. HOGY MiÉRT MONDOM EZT, HÁT AZÉRT MERT A MOST KÖVETKEZÕ FELVÉTEL CSAK NEM 10-DIK ÉVÉT TÖLTI!!!
De hogy ne szaporítsam tovább a szót jöjjön O.S.I.R.I.S. - Oneness With The Universe címû kiváló muzsikája.A kiállásra külön felhívnám a figyelmeteket.Ja és ezzel a hozzászólásommal nem az uplifting zenét akarom lehúzni, hisz ebben a stílusban is van egy pár nagy zene csak kevés.innen:http://www64.zippyshare.com/v/13393519/file.html<#finom>
Cucmey
<#eljen><#eljen><#eljen>

Cucmey

gabi89
Running Man pres. Inca - Freefall (Original Mix)]/URL]

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Meseszép a kiállás! <#eljen>
Le is szedtem, lesz mit ma hallgatnom 😊
Cucmey
tejes verzió

Cucmey

Cucmey
Mindegyik zene nagyon jó!! 😊

Cucmey
bakker mennyire hasonlit rá. Nu Nrg - Freefall volt nagyon sokáig az egyik kedvencem

[HUN]FaTaL

#1262, #1263: <#worship>
Cucmey
És itt a folytatás!! Talán még jobb.... 😊)

Cucmey
Gyönyörû kiállás!!

IMYke2.0.0.0
Örülök neki. <#worship>

Cucmey
Nekem is tetszik. Másnaposság ellen ajánlom. 😄D

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. 😊
Már azt hittem, hogy senki sem hallgatta meg 😞

Nekem tetszik, relax muzsikának kiváló! <#eljen>
2trancY - Superepical (SoundLift Remix)

Mindig találni vmi jót 😊
IMYke2.0.0.0
Chill out. Tessék úgy hallgatni, hogy nem értek a zenéhez 😊

A videó képi anyaga teljes mértékben INGYENES (royalty free) videókból származik. Linkek is vannak hozzájuk a leírásban.
Jó hallgatózást, és azért kíméletesen a kemény kritikákkal 😊))

Huhh, ez nagyon jó! <#eljen>
Dreamy - Fusion (New World Remix)

Újabb remek New World remix!
gabi89
Nem igazán uplift de jóféle
kellemes... 😊

Ralph Novell - Lagoon

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nab Brothers - Day Light (Ahmed Romel Remix)

Ne csak a hidegfronttól rázzon a hideg 😊
gabi89

gabi89

IMYke2.0.0.0
Mennyire örülök, hogy a Clubbertrance-fiókon lévõ ÖSSZES videót letöltöttem annak idején... Ugyanis, törölték.