9
  • jackoneill90
    #9
    Attól, hogy tiltják az erőszak még ott lesz az iskolában. Csak az esetek nem derülnek ki olyan hamar, minha le is filmezték volna.
  • mrlujoak
    #8
    ...na ezért örülök én, hogy az első, képkészítésre alkalmas mobiltelefon (Sony Ericsson T68i csatlakoztatható kamerával 2001) megjelenésekor, már a szakközépsuli második felét tiportam.

    Egyébként pedig ez a tilalom kicsit sántít nekem. A szülő, és pedagógus csapat kudarcát mutatja, hogy "akkor kobozzuk el" megoldást alkalmazzák...
    Nem, ennek így semmi értelme.
    Ezzel nem fognak arra nevelni, hogy a telefont helyes módon használd, csupán még egy dologtól fosztanak meg.
    Szünetekben, ebédszünetben, lyukasórában ugyan miért ne használhatnám saját, megérdemelt szórakozásomra a mobil eszközöm?! Itt helyes, erkölcsbe nem ütköző dolgokra gondolok.
    Jah, mert nem sikerült példásan megbüntetni az eddig helytelenül mobilt használó lurkókat?
    Éljen, ismét kollektív büntetés lett belőle...

    Így lényegében a diák minden - napközben - felgyülemlett kreativitását kiéli majd suli után, na akkor születhetnek majd a megszüntetni kívánt túlkapások...

    Nem tudjuk szabályozni? Tiltsuk be!
    A szarnak egy pofon, gratula...
  • gvrv
    #7
    A szarháziakat és a gyökereket pedig azoknak kell nyírni, akik nem azok... gyakorlatilag többen vannak a normálisabbak, csak sok köztük a félős... :(
  • plu604
    #6
    Hehh én azt hittem a britek kicsit kulturáltabbak azért...
  • Lame
    #5
    Megint egy jo pelda arra, hogy par gyoker miatt tiltanak be egy egyebkent jo dolgot.
  • sajtosnudli
    #4
    Nem is mondtam hogy Magyarországon élek. De amúgy az talán jó megoldás lenne amit Narxis írt.
  • Narxis
    #3
    Ez a tanár felelőssége, neki kell vigyázni rá. Nálunk nyelvvizsgán tapadós papírt raktak rá amire a nevünket írták, ez egy szatyorba került ami végig a vizsgát vezető tanár előtt volt, nem matathatott benne senki(tanár se!) és rögtön visszakaptuk az írásbeli végén. Szerintem könnyen megoldható, hogy ne tűnjenek el, akarat kérdése.
  • G_ArchAngel #2
    Nem Magyarorszagrol van szo, bar szerintem a tanarok nem szoktak lopni, akarhol is eljenek...
  • sajtosnudli
    #1
    De jó lesz adhatom be a telómat-_-" Egyébként arra nem gondolnak hogyha begyűjtik a telefonokat és azok véletlenül eltünnek abból nagy botrány lesz a szülők részéről?