Mobiltilalom a brit iskolákban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól, hogy tiltják az erõszak még ott lesz az iskolában. Csak az esetek nem derülnek ki olyan hamar, minha le is filmezték volna.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
...na ezért örülök én, hogy az elsõ, képkészítésre alkalmas mobiltelefon (Sony Ericsson T68i csatlakoztatható kamerával 2001) megjelenésekor, már a szakközépsuli második felét tiportam.
Egyébként pedig ez a tilalom kicsit sántít nekem. A szülõ, és pedagógus csapat kudarcát mutatja, hogy "akkor kobozzuk el" megoldást alkalmazzák...
Nem, ennek így semmi értelme.
Ezzel nem fognak arra nevelni, hogy a telefont helyes módon használd, csupán még egy dologtól fosztanak meg.
Szünetekben, ebédszünetben, lyukasórában ugyan miért ne használhatnám saját, megérdemelt szórakozásomra a mobil eszközöm?! Itt helyes, erkölcsbe nem ütközõ dolgokra gondolok.
Jah, mert nem sikerült példásan megbüntetni az eddig helytelenül mobilt használó lurkókat?
Éljen, ismét kollektív büntetés lett belõle...
Így lényegében a diák minden - napközben - felgyülemlett kreativitását kiéli majd suli után, na akkor születhetnek majd a megszüntetni kívánt túlkapások...
Nem tudjuk szabályozni? Tiltsuk be!
A szarnak egy pofon, gratula...
Egyébként pedig ez a tilalom kicsit sántít nekem. A szülõ, és pedagógus csapat kudarcát mutatja, hogy "akkor kobozzuk el" megoldást alkalmazzák...
Nem, ennek így semmi értelme.
Ezzel nem fognak arra nevelni, hogy a telefont helyes módon használd, csupán még egy dologtól fosztanak meg.
Szünetekben, ebédszünetben, lyukasórában ugyan miért ne használhatnám saját, megérdemelt szórakozásomra a mobil eszközöm?! Itt helyes, erkölcsbe nem ütközõ dolgokra gondolok.
Jah, mert nem sikerült példásan megbüntetni az eddig helytelenül mobilt használó lurkókat?
Éljen, ismét kollektív büntetés lett belõle...
Így lényegében a diák minden - napközben - felgyülemlett kreativitását kiéli majd suli után, na akkor születhetnek majd a megszüntetni kívánt túlkapások...
Nem tudjuk szabályozni? Tiltsuk be!
A szarnak egy pofon, gratula...
A szarháziakat és a gyökereket pedig azoknak kell nyírni, akik nem azok... gyakorlatilag többen vannak a normálisabbak, csak sok köztük a félõs... 😞
Megint egy jo pelda arra, hogy par gyoker miatt tiltanak be egy egyebkent jo dolgot.
Nem is mondtam hogy Magyarországon élek. De amúgy az talán jó megoldás lenne amit Narxis írt.
Ez a tanár felelõssége, neki kell vigyázni rá. Nálunk nyelvvizsgán tapadós papírt raktak rá amire a nevünket írták, ez egy szatyorba került ami végig a vizsgát vezetõ tanár elõtt volt, nem matathatott benne senki(tanár se!) és rögtön visszakaptuk az írásbeli végén. Szerintem könnyen megoldható, hogy ne tûnjenek el, akarat kérdése.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem Magyarorszagrol van szo, bar szerintem a tanarok nem szoktak lopni, akarhol is eljenek...
http://gaborszantai.co.uk/
De jó lesz adhatom be a telómat-_-" Egyébként arra nem gondolnak hogyha begyûjtik a telefonokat és azok véletlenül eltünnek abból nagy botrány lesz a szülõk részérõl?