51
  • xido
    munkályát?
    péklát akartok venni?
    ne kapkodj smitpali,mindennek oka van,csak követni kéne az eseményeket..a hobbifikázásnak is
  • Justil
    elgurult a gyóccered, ember?
  • Doktor Kotász
    Nem tudom mit rinyáltok ezzel a Viktorozással, de szerintem ez egy korrekt cikk volt.
    GFondoltatok már arra, hogy ezzel a divatmajom Viktorozással másnak a munkályát veszélyeztetitek? Ettől vagytok nagyok? Trollkodjatok más témában, máshol, ahol a cikkben szereplőket lehet fikázni, és nem a szerzőt. Ott legalább nem tesztek keresztbe másnak, csak röhögni lehet rajtatok, hogy na, megint egy megmondó majom.
    Én úgy kimoderálnám az ilyen buzeránsokat a picsába, mint ti, hogy attól kódulnátok.

Egyébként, meg ha péklát akartok venni arról, hogyan kell kiélni magatokat a neten, akkor itt vagyok én. De baszdmeg a cikkírókat kinyírni hobbiból, az nettó buziság.
  • Rotyoka
    A Buried egy HATALMAS FILM!
  • kumica
    tényleg van jópár nézhető film,de azért nem kutyakemény,hanem kegyetlen:D na jó,nem is.
  • Egerwin
    Ez az ez az év nagyszerű filmes szempontból:
    -január erős, de laza
    -február az év leghúzósabb mozis hónapja
    -március a fekete bárány, mert az a cikk normális címet kapott
    -áprilisban azonban visszatérnek a jó filmek, kutyakemény lesz

• Gladiator
    Viktor, te ezt komolyan csinálod, vagy tényleg ennyire szar újságíró vagy?:D
  • Chocho
    Jó lenne a szavazásba egy "Egyik sem" opció. Ebben a hónapban ugyanis TÉNYLEG nem érdekel semmi...
  • Utokverek
    Viktor visszatért!

Most hirtelen beugrott valami kisfilm, amikor egy kutya kutyakemény volt, a nő legnagyobb örömére, valami hasonlóból jött az ihlet a címhez? :D