24
eMAFFIA
-
sheeny #24 hmmm miért mit akartok? hogy már regisztráció után egyből 20-as szinttől kezdjétek a játékot, és hogy dollármilliókat kaszáljatok minden egyes üzleten? kérdezem én akkor mi értelme lenne? mert nem sok az tuti.
De hát sajna vannak olyan türelmetlen emberek akik még arra is képtelenek hogy "játszva" kifejlesszenek egy "képzeletbeli" karaktert nem hogy saját magukat képezzék hogy ne legyenek ennyire bunkók... -
#23 ez a 22 komment sokat elmond, mennyire halott ügy egy újabb másolatot csinálni. egyedi ötlet kéne fiókák, ez így bukás lesz, csak a kérdés hogy mikor látjátok be.
egy hét alatt az a ~200 új játékos az nulla (már ha valósak azok a számok) -
#22 Bizony ám:)Ezért mondtam,azt űberelni sosem lehet:) -
#21 régi szép idők :) -
MauroN #20 Rakd be a bankba -
#19 az esélyek növekednek valamikor?
am az vicces, hogy az egész játékban lófasznyi pénz van, erre megtámadnak és majdnem a összes pénzem elveszik -
#18 Nálam is! :) -
#17 élet, nálam ez a nyerő :D -
#16 mafia wars, facebook, nálam ez a nyerő. -
#15 Mi a sz@rért lenne ez reklám? -
zorros #14 Reklám!
Amúgy meg elég gyenge, netmafia nálam a befutó már 1 éve
-
#13 azért az nem gyenge, hogy 62 bűnözésből 7 sikerült.. :DD -
#12 én is így gondolom, de azért elkezdtem ezt is, bár eddig olyan semmilyen, adok neki azért még 1-2 napot, aztán valszeg hagyom (: -
#11 Én beregelek, megnézem, hogy milyen, de nekem is elég volt egy Maffiózó! :) És még ott van a másik, ahol nyomom... :D -
#10 Ne mond,hogy neked nem volt elég?
Maffiózó egy volt és nem is lesz soha olyan még egy,se játék se itt az SG-n topik.Szóval részemről nem kezdek bele többet ilyenbe. -
MauroN #9 Így van! Nem reklám. Csak egy egyszerű topik. -
#8 mer? :D -
#7 Soha többet! -
#6 kipróbáltad? -
#5 Ne irigykedj. -
#4 nem reklám -
#3 szanalom hogy valakinek tenyleg annyi ideje van hogy ilyen szarokra bassza el -
ktomi22 #2 engem nem zavar.. de szerintem nem kéne reklámozni.. mert baj lesz ;) -
MauroN #1 Az eMAFFIA egy böngészőben játszható magyar fejlesztésű játék. Hasonlít a Maffiozo-ra, de a kezelőfelülete egyszerűbben kezelhető, jobban átlátható, szebb. Jelenleg még béta verzióban van.Hivatalos oldal