67
Chernobyl Terrorist Attack
-
#27 Én most vittem végig, nekem nem volt ilyen bug. -
rumkola #26 Ja, magukra robantttyák a rádióaktív grafitot a csernobili terroristák! :DDD
-
karajjj #25 ha logikusan végiggondolod, még az is kevés lenne, hogy a föld északi részét elborítsa, attól, hogy ezt itt felrobbantanák, nem lenne akkora hűdenagy gond -
#24 jaj istenem -
#23 jó, de kétlem, hogy annyi, hogy az egész északi félgömböt beborítaná, ez még 86-ban sem sikerült... -
#22 O fuck bebugzott a game pedig már kezdett belendülni.Fel kell robbantani a rádiótornyot,de nem tudom lerakni a bombát mert nem jelenik meg a press E kiírás -
#21 lesz az több tízezer is -
#20 Miért az kiaz? Valamiféle közellenség? Mama2 reinkarnációja? -
#19 ajja. Még több évtizeden keresztül. -
#18 nem véletlen van lezárva a környék, valamint nem véletlen van szarkofág a sérült blokkon, valamint az sem véletlen, hogy ennek megerősítését/cseréjét fontolgatják
Van ott még bőven cucc ami sugározik... -
#17 kibeszél atombombáról?
Rajtad kívül még senki nem említett itt atombombát :D -
karajjj #16 attól még nem lesz atombomba :D -
#15 több tonnányi radioaktív grafitot?
azért szépen mutatna ezen egy kiló semtex... -
#14 tudtommal az erőmű le van állítva, mit lehet még ott felrobbantani? -
rumkola #13 úristen, ezt nem hittem el
csernobíl terroriszt attak :DDDDDDDDDDDDD
omfg b+
mennyire kibebaszottul ráér az aki ilyennel bohóckodik? :DDDDDDDD
CSERNOBÍL TERRORISZT ATTAK -
#12 Az elfogadható volt! -
#11 HONNAN LINKELTÉL!? -
#10 Kane & Lynch 2-t ajánlom figyelmedbe
#9: tirexi gyerek nevének emlegetése errefelé enyhébb dührohamokat és halk zokogást vált ki a közösségből, szóval csak óvatosan. -
#9 Még ennél is van lejjebb...
http://tirexi.hu/2011/03/28/m-i-a-mission-in-asia-hd-gameplay/ -
#8 Én mondjuk csak azért próbáltam ki, mert valamilyen szinten érdekel a Chernobyllal kapcsolatos téma. -
#7 Tettem be ideképeket ha valakit érdekel!
Bődületesen rossz ez a game!De annyira hogy már csak azért is végigviszem!
Ennél rosszabb játékot szerintem nem lehet csinálni! -
pett3rson #6 hát érdekes, de nem annyira, hogy játszak is vele :) -
karajjj #5 cod és stalker klón -
#4 Hát ez valami kegyetlen gagyi játék, a második pálya felénél abbahagytam. Annyira ratyi volt. Ilyen olcsó COD koppintásnak tűnik. -
karajjj #3 hát az alapsztori az eléggé kula... -
#2 Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=M_zGiZqdiPI
(valamiért nem szúrta be, az első hozzászólásba) -
#1 Leírás:
A játékhoz Pripjatyot, Csernobilt és környékét teljesen lemodellezték és élő környezetet hoztak létre hozzá.
A sztori szerint erősen felfegyverzett, nagy létszámú terrorista-csoport foglalja el Csernobil környékét - 10 milliárd eurót követelnek 24 órán belül, vagy felrobbantják az erőművet, amely az egész északi félgömböt beborítja majd halálos sugárzás felhőjével.
Ekkora összeget terroristáknak kifizetni - szó sem lehet róla. Szemből megtámadni őket - kizárt. Csak egy lehetőség marad - a világ legjobb Spec Ops egységének bevetése.