Hamarosan érkeznek a Chrome OS-t futtató elsõ eszközök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, ok valoszinuleg maradnak az open source-os android mellett. Abbol ugyanis olyan online vagy offline, felhos vagy standalone valtozatot forgat az ember amilyet akar. Es meg chrome is van rajta alapbol. Szoval nem tudom minek eroltetik, amikor az android mar tartalmazza az egeszet, tobbet is tud es meg jo is.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
<#nemtudom>#nemtudom>
(Csípom az ilyen típusú érveléseket:D)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez egyébként szerintem abszolut az átlag felhasználókat célozza, akik csak netezni és egyszerûbb alap dolgokat szeretnének elvégezni. Nem olyan rossz ötlet. Ennek az lehetne az elõnye, hogy gyakorlatilag alig kellenének hardverek a gépbe, nagyon olcsó eszköz elég lenne hozzá. A gond is ez, inkább egyre jobb gépeket adnak ki, drágán (amit csak olcsóbban lehetne eladni, azt már nem éri meg annyira gyártani nyilván), ki a tököm fog többmagos, HD vga -s gépre Chrome OS -t tenni?
Máramennyire én tudom, a Chrome OS -ben nincs olyan túl sok dolog, amit windowsról/linuxról nem lehetne elérni, vagy tévedek? Akkor meg minek?
Cégeknél biztosan nem fognak váltani, ott azért jobb, ha saját rendszeren belül maradnak az adatok, nem a nettõl ill. felhõtõl függenek. Ahol nagyobb adatbiztonságra van szükség, ott azért viszonylag egyszerûen megoldják backupokkal, de Windows XP is megfelelõen biztonságos tud lenni, ha jól be van állítva a rendszer (felhasználók jogosultsága), és kellõ képpen meg van védve az internet fele/felõl.
Meg lehet nézni, ha a króm jelszavakat is szinkronizáljuk, és megnézzük a guglis weboldalon az adatokat, a könyvjelzõk és hasonló kis dolgok számát kiírja, de a jelszavakra már csak annyit hogy: "nincs információ, kódolt"
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
LZ forever
BenceYCE: Googlenak nincs konkurense? ... :D
Csak egy web alapu óesnél, nem kell majd bonyis rootkitet, meg minden tûzfalakat, vírusirtókat, akármiket megkerülõ trükköket alkalmazni, elég lesz egy sima süti is.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Azt hogy te azt hiszed, hogy Windows-od,van meg egy agyon reklámozott NOD-od ami azt jelenti, hogy 100%-san biztonságos vagy akkor igencsak rossz világban élsz. A google felhõ dolgaiból picit nehézkesebb kiszedni az infókat, mint a merevlemezedrõl elolvasni akárhonnan.