A Harry Potter 8 új plakátja végre ütõs lett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször csak azt akartam írni, hogy az a jelzõ csak arra való, hogy a hozzád hasonló lúzerek ráklikkeljenek, esetleg még kommenteljenek is, de használva a keresõt inkább azt írom, hogy én speciel egy olyan hírt nem látok ezen kívül, ahol "ütõs" plakátról lenne szó. Ekkorra esett le, hogy csak egy tipikus fórumtroll kommentjére reagálok hülye fejjel.
A cikkíró olvashatna valamit, hátha ragad rá némi szókincs. Minden egyes plakátra csak annyit tud reagálni, hogy "ütõs", vagy "nem valami ütõs". Mintha valamilyen hangszerrõl írna. És hogy mit lehet kedvelni ezen a mesén...
Csak azért van viharvert feje mert: MOST SPOILER KÖVETKEZIK!!!
Harryék a kobolddal elmennek a Gringotsba hogy megszerezzék az utolsó elõtti horcruxot de nem minden a terv szerint akakul és egy sárkány hátán kell kimenekülniük miután egy csomó leprikónarany összeégette õket. amikor kijutottak és tudnának pihenni Harry Voldemort fejébe lát és megtudja hogy Voldemort hallott a Gringotsról és ezért megkeresi a horcruxait. Azonnal el kell menniük a Roxfortba mert Voldemort fejébõl kiderült hogy ott van az utolsó horcrux. amikor odaérnek voldemort üzen az iskolának hogy ha nem adják ki harryéket akkor harc lesz. a végén harry és voldemort párbajozik. Aki tudni akarja a legvégét az olvassa el a könyvet.
Harryék a kobolddal elmennek a Gringotsba hogy megszerezzék az utolsó elõtti horcruxot de nem minden a terv szerint akakul és egy sárkány hátán kell kimenekülniük miután egy csomó leprikónarany összeégette õket. amikor kijutottak és tudnának pihenni Harry Voldemort fejébe lát és megtudja hogy Voldemort hallott a Gringotsról és ezért megkeresi a horcruxait. Azonnal el kell menniük a Roxfortba mert Voldemort fejébõl kiderült hogy ott van az utolsó horcrux. amikor odaérnek voldemort üzen az iskolának hogy ha nem adják ki harryéket akkor harc lesz. a végén harry és voldemort párbajozik. Aki tudni akarja a legvégét az olvassa el a könyvet.
Tisztára mint a Freddy vs Jason plakátja!
Ne írd le a nevét!!!! Írd inkább, hogy Tudodki.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehet, h neki viharvert a feje, de Voldemortnak meg nincs orra. :D
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Szegény Potternek elég viharvert feje lett itt :P"
Csak felpofozta a sminkes. :D
Csak felpofozta a sminkes. :D
HEHE
Már csak ilyen elképzelést tudok elképzelni "ütõsként": "Harry, én vagyok az apád..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
wow, nem rossz platák.
Egyébként a 7. könyv toronymagasan a legjobb volt, a befejezés meg durva.. de nem lövök le poént annak, aki még nem tudja.
Egyébként a 7. könyv toronymagasan a legjobb volt, a befejezés meg durva.. de nem lövök le poént annak, aki még nem tudja.
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Szegény Potternek elég viharvert feje lett itt :P
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)