6
-
winnie #6 összefoglalom bk (broafka kedveert) a lényegét a kommentemnek: "a 300 ezren töltötték le" hazugság, hiszen nem annyi ember nézte meg összesen a sorozatot. (illetve nem is töltötték le)
a MAB-ot átlagban a youtube-klikkek alapján kábé 8000-en látták. hogy ez valójában mennyi, az az utolsó rész számaiból derül ki, amikor már nem kell semmi plusz, de a nézőszám tök mindegy.
azt viszont, hogy jön a sorozat maga a klikkekhez és minek ez a stressz...?:) ingerszegény hétköznapok? mesélj:) -
winnie #5 :DDD azért idegesítelek fel, mert tényeket írok le? leírtam mennyien látták az első részt és mennyien az utolsót. DURVA! ÖSSZEOMLÁS! nem azt írtam le, mennyi lesz az utolsó rész össznézettsége. mi okozza ezt a nagy stresszt, nem értem.
ha te is ott voltál a fogasházban (szerinted ki írt először a facebook hír után a fogasházas vetítés híréről?), akkor pontosan tudod, hogy mennyi a befogadóképessége. és azt is, hogy az a pár klikk nem számít, mint ahogy azt is, hogy a nézettség erőteljesen meg lett turbózva azzal, hogy a nézők többször klikkeltek, hogy meglegyen az 5000-es határ.
"Nekem van egy olyan érzésem hogy nem láttad te max az első 2 részt a sorozatnak."
nekem meg van egy olyan érzésem, hogy nem esett le, hogy magáról a sorozatról egy szót sem írtam. -
#4 tudatlanságod megnevettet, tudod miért van az utolsó résznek kevés nézettsége te okos tojás?
Mert az utolsó részt egy Fogasház nevű helyen vetítették le, ahol elég sokan voltak, szóval azok már nem fogják megnézni a youtube-on is.
Nekem van egy olyan érzésem hogy nem láttad te max az első 2 részt a sorozatnak.
jhaj Winnie, te mindig annyira fel tudsz idegesíteni :D -
winnie #3 "Már több mint háromszázezren töltötték le Horgas Ádámnak kifejezetten"
a barátok köztöt meg már több mint 27 milliárdan látták, mi? hülye mti csont nélkül beveszi, hogy össze kell adni a részek nézettségét. ha valami mond valamit az az első rész és az utolsó rész nézettsége. 40 ezer és 3 ezer. ha rosszmájú akarok lenni, akkor a nézők 93%-a elkapcsolt, kiment a moziból...
mondom ezt annak ellenére, hogy tök jó a kezdeményezés, nem rossz a sorozat és természetesen ilyen közleményeket kell írni, hogy az ember elhiggye. csak az mti-nek nem kéne átvennie mindezt csont nélkül. -
#2 jó volt a fogasházban végignézni újra. Azt azért megfigyeltem hogy egy kicsit belezavarodtak ők is a storyba. A kérdésemre is kicsit erőltetett választ kaptam, de annyiban hagytam akkor -
#1 Köszönöm a cikket!
Meg kell néznem a többi, kimaradt részt is!
Csak így tovább, várjuk a második évadot!