Ki a jobb?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hitler vs Darth Vader legyen xDDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

cesc fábregas
Vivimos por ti, vence por nosotros.
unalmas<#sniffles>#sniffles>
amúgy Messi.
(meg hát engem baromira irritál ez a játékstílus hogy ha nem figyel a bíró, beütöm/leveszem kézzel a labdát, mint Maradona, hátha nem veszik észre)
"szerintem egy jó befejezõ csatárral messi helyén nem sokat vesztenétek 😊"
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan 😊 Azért ne hasonlítsuk már Messit egy "jó befejezõcsatárhoz".
no offense
cesc fábregas
plusz 10 szavazat😄 a másik kotsog nem nyerhet...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
közben letelt az idõ, Xavi nyert 10-5-re
nem gondoltam volna hogy végre ilyen eredményt kapok valahol, sporttv-n mindig csak a messi-nyalás megy, miután itt is 4-0 volt a javára az elején, azt hittem sima lesz 😊 szerencsére tényleg a lett 😄
lehet tenni "kreatívabbat".
És akkor következzen a jelenkor legnagyobb párharca😉
Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo

cesc fábregas
#475: Wufra, ebben az a szép, hogy Messi nélkül meg sem Xavi, sem a Barcelona nem lenne ilyen eredményes.
cesc fábregas
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
és szvsz annyira azért nem összehasonlíthatatlanok, mint mondjuk egy kapus egy szélsõvel.
egyébként nálam is Xavi
Xavi
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
erre kíváncsi leszek:
Messi vs. Xavi
vs
holnap este 6-ig
Sükür túl nagy közönség kedvenc, Jancker meg csúnya erõfocit játszott, ezért lett ekkora különbség, sebaj, majd legközelebb
nagy kedvencem rá szavazok😊
túl könnyû párosítás
★ 汤姆 李
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
de szerettem a törököket a 2002-es vb-n, ez a jelenet még tisztán megmaradt bennem:
Robi Carlos utána megtapsolta 😄D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://www.powerplaymanager.com/r57633
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio