Ki a jobb?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Stam

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
stam

#acm

Fec papa
Stam

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

stam

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Stam

Casillas
Stam

Vivimos por ti, vence por nosotros.

DONGUBA
STAM

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hyypia

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
Jaap Stam!

Effe88
ja határidõ holnap 20:00

Rockynhooo
fu szerintem mind okádék 😄 de akkor már Campbell

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
Egykori kiváló premier ligás védõk!

Sol Campbell

Jaap Stam

Sami Hypia

Effe88
Na lezárom mert már lejárt a határidõ ha nem gond.

Lloris: 9
Akinfeev: 7
De Ge(ny)a: 5

nyertes Lloris 9-el!!!!
(mindjárt rakok pill)

David de Gea

Effe88
Lloris

Oziris666
Akinfeev

Fec papa
Lloris

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

akinfeev

Nuno88
Lloris

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Hugo Lloris

DE GEA
Hugo Lloris

★ 汤姆 李

gercse
Lloris

DONGUBA
akinfev

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

de gea

szucsy89
HÚÚÚ ez de jó párbaj! A jelenlegi 3 talán legígéretesebb tehetség, mind3 nagy kedvencem 😄 Legyen Akinfeev mert szerintem õ fogja kapni a legkevesebbet, nekem amúgy mind3 egyenlõ.
báttyó02
lloris

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Casillas
de Gea

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo
de Gea

limperatore
Lloris

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ez jóóó

Akinfeev😊

Malafeev-et kellett volna még betenni😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
Akinfeev

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Sabcsee
fúha ez nehéz, legyen Lloris

kaka

huu ez nagyon jó
hát...nagyon nehéz döntés
legyen Akinfeev

Voyager5
ifjú kapusok párharca: 😄

Igor Akinfeev, Hugo Lloris, David de Gea

Hat idõ: holnap 21:00
Voyager5
De Rossi - 10
Cambiasso - 8
Melo - 0

Rakok mindjárt 1 pillanat 😄
talán cambiasso

De Rossi (ez nem kerdes, termeszetesen)
Cambiasso

★ 汤姆 李

de rossi

igen mert a Real szinte csak a BL-ben indult amíg Raúl ott volt😊

Rockynhooo
Én sem voltam biztos magamban , mert az emberek 90%a mindig úgy mondja hogy BL-ben mennek fej-fej mellett, de valójában nem.

Voyager5
Igen, én írtam rosszul illetve gyorsan írtam be 😄
A BL-ben magasan vezet Raul, Pippoval az összes európai kupa sorozatot tekintve vannak elöl 73 ill. 70 góllal
Rockynhooo
Most vagy én vagyok nagyon hülye vagy én tudom jól de Raúl a BL gólokat tekintve toronymagasan vezet:
1. Raúl 71 gól
2. RVN 56 gól
3.
4.
5. Inzaghi 46 gól

Amiben fej fej mellett haladnak azok az összes európai kupát összeszámítva vett gólok!
1. Raúl 72 gól (egyet lõtt szuperkupában)
2. Inzaghi 70 gól (de ebbõl pár gól intertotó kupában illetve egyéb sorozatokban esett)

(de szerintem nem frissítették még a wikit Raúl legutóbbi két gólja nincs benne , szerintem...)

szucsy89
Ha már itt tartunk nem tudod hány góllal van lemaradva Raúltól? Idén még Inzaghi vezetett, de Raul a Valenciának és az Internek lõtt góljaival szerintem elhúzott 2-3 góllal...
limperatore
cambiasso ( persze nem az idei év alapján ) világ legjobb védekezõ középpályása volt több évig

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Cambiasso

Voyager5
még fordíthat 😄
WuFraZselic
"If you finish second, then you're the first loser." <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Voyager5
De Rossi.

Inzaghi-s témához meg annyit, hogy BL góllövõlista 2.helyezett.. asszem nincs mirõl beszélni ezek után 😄