19
  • Jakuza001
    Valoban de nem a linkeden, hogy pontot kapj:

http://en.landing.startrek-is.com/
  • mustang08
    Ha-ha még most sincs kint a béta teszt határideje sem, pedig emlékszem, hogy még tavaly tavasszal volt kiírva, hogy beta test comming soon in summer.
  • Anor
    http://en.landing.startrek-is.com/?kid=5-51007-51006-1105-120121b1

Lehet jelentkezni BETA tesztelésre! ... ami még mindíg nem tudni mikor indul :( :(
  • Anor
    Mikor jelenik már meeeeg!!!!!!
  • hdo
    A föderáción kívül mindenhol van pénz.
  • cateran
    Jah, de mondjuk a Ferengiken kivul nem sokan hasznaljak:S Az erteket meg "csak" az adja, hogy replikalhatatlan....
  • NEXUS6
    Vazze leesett.
  • hdo
    "Ne is zavarja őket, hogy a Star Trek univerzumban nem volt pénz. :)"

Akkor a "gold pressed latinum" - ha már DS9 -, amivel például Dabo-t játszottak az mi volt?

Amire te gondolsz az az, hogy a föderáción belül felszámolták a pénzt, a föderáción kívül még ugyanúgy volt!
  • mijki
    "És most nem tudom megállni, hogy ne folytassam. Technológiailag bizony lehetőség lenne egy nagyon bonyolult játék megalkotására is: EvE szerű játék, ST, vagy akármelyik univerzumban, de bolygón történő leszállással, sőt akár azon történő FPS/TPS bolyongással. Ez nem olyan nagy cucc, anno a Frontier egy egész galaxist tudott a mászkálást leszámítva egyetlen floppy lemezen megvalósítani.
    Lassan eltelik 20 év a megjelenése után és ugyan ezt a kor színvonalán senki nem csinálta meg. Ilyenekből azért le lehet mérni, hogy a játékipar nagyjából azért alkotói válságban van."

Itt a megoldás: http://www.infinity-universe.com/Infinity/index.php
  • NEXUS6
    Minden frencsájzban van pénz, kérdés, hogy sikerül-e eladható terméket csinálni?
    Gyakorlatilag a marketinget megspórolják, hiszen a sorozat, az eddigi játékok egy ismert nevet építettek föl. A rajongók milliói kattanhatnak rá csak emiatt egy pill alatt. Próbáld meg ugyan ezt egy kezdő, noname böngészős játékkal. Ja ha van valódi ötleted akkor sikerülhet. Na ja, de tartok tőle itt nem sok ötlet lesz.

Amúgy van némi előrelépés, csoszogás, hiszen az eddigi legígéretesebb Frontier klón projekt (Infinity) eljutott odáig, hogy az enginet már önállóan reklámozzák. Szal akár lehetne végre valahára ilyen gámát csinálni. Más kérdés, hogy a játék maga kb lehet, hogy még a DNF-et is lekőrözi fejlesztési időben, még seholsincs.
    Jellemző az is, hogy ez is gyakorlatilag egy garázsfejlesztés.

A nagy kiadók, úgy tűnik hanyagolják továbbra is ezt a területet, messze elkerülik, inkább arra vadásznak, hátha valami Rezidens Emil, vagy hasonló agyatlan zombimészárolós játék következő részének jogaira lecsaphatnak.

Nem csoda, hogy adott körülmények között a birka, madár, pingvin, kögolyó kilövős, meg defender stílusú kvarcjátékszintű böngészős alkalmazások tarolnak a neten. Ez ma a játékipar, nem csoda, hogy válságról beszélnek a kiálításokon a fejlesztők.
  • endrev
    Ne is zavarja őket, hogy a Star Trek univerzumban nem volt pénz. :)

Na jó, részletkérdés, akkor is jónak ígérkezik! A Halo-stílusú "mászkálok, felszállok, megint mászkálok, szétlövök pár Dominion-hajót"-megoldás azért tényleg jó lenne. A Frontier / First Encounters korszerű változatára azért én is 15 éves várok (mondjuk létezik belőlük OpenGL-verzió is, ha valakit érdekel).
  • Yv@n
    És a mondandód végére el is jutottál oda, amint Nexus6 mondott... az ST univerzum adja el a gámát, te magad is ezért várod.
  • Szefmester
    Én bétáztam is vele.. de hogy jön ide?
    Az hogy az is ment böngészőben? Attól EZ még lehet majd egy sablonos és unalmas trágyakupac. Rengeteg régen remek multis játék bírna futni csak böngészőben.
  • Utokverek
    Ti se hallottatok még a quakelive-ról......
  • ZSOOLT2
    Remélhetőleg az űrharcok 3D-s jétéktérben lesznek, 12 évvel a Homeworld, és 9 évvel a Star Trek: Bridge Commander után már alap dolognak kellene lennie a térbeli megvalósításnak.
  • Herkulles
    Jó lesz ez, csak nem tudom az egyik képen elég kicsik az űrhajók (rpg stílus), nem úgy néz ki mint a star trek onlineban. :(
  • Lokker
    Miért a WoW-al példálozol mikor itt egy böngészős programról van szó? Azért a kettő között ég és föld a különbség. A WoW meg már önmagában unalmas de ha akarod privátban kifejtem neked hogy miért. Én személy szerint várom ezt a játékot mert már lassan kivagyok éhezve egy jobbfajta ST univerzumon alapúló játékra.
  • NEXUS6
    Megnéztem már pár MMORPG-t, de iszonyat, hogy mennyire egy kaptafára készülnek.
    A küldik azért az 50X-re már nem olyan izgalmasak.
    A wow-hoz képest azért gagyi szinte mindegyik, mert azon a rengtegsok pénz miatt rahedli emberke dolgozik. Pár évente az új kiegekkel megújítják a játékot, új helyszínek, cuccosok, fajok kasztok, miegymás. És ugye mindíg vannak az aktuális baromkodások, karácsony, valentinnap, meg ilyenek.

Csak megkérdezem, hogy mindezt, hogy csinálják meg az st univerzumban? És persze, hogy a készítőknek mennyi erőforrásuk, emberük, pénzük van minderre.

Mellesleg, ha az új bolygók átkutatása nyersanyagok után úgy fog kinézni, min a ME2-ben, akkor akár ki is hagyhatják. Nem az volt a legerősebb oldala a játéknak, hogy finoman fogalmazzak.

És most nem tudom megállni, hogy ne folytassam. Technológiailag bizony lehetőség lenne egy nagyon bonyolult játék megalkotására is: EvE szerű játék, ST, vagy akármelyik univerzumban, de bolygón történő leszállással, sőt akár azon történő FPS/TPS bolyongással. Ez nem olyan nagy cucc, anno a Frontier egy egész galaxist tudott a mászkálást leszámítva egyetlen floppy lemezen megvalósítani.
    Lassan eltelik 20 év a megjelenése után és ugyan ezt a kor színvonalán senki nem csinálta meg. Ilyenekből azért le lehet mérni, hogy a játékipar nagyjából azért alkotói válságban van.

Ezt sem az új képességekkel akarják eladni, hanem az ST univerzum, a frencsájz részeként.
  • JethroHUN
    ...mintha a battlestar galactica onlinera is hasonlót írtak volt...