Megjelent a Mafia II rendezői változata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem jelent meg, az amazon levette az oldalról. Én lecserélném rá a sima kiadást.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

Amikor a cikk címét megláttam, kezdtem reménykedni, hogy végül mégis megvalósítják a fejlesztõk az eredeti játékötleteket, amiket a kiadó állítólag nem engedett belerakni-bennehagyni...

Úgy tudom, az eddig csak konzolra volt.

"The Betrayal of Jimmy" dlc-ét le lehet valahonnan szedni mert én erröl nem is hallotam csak 2 röl. Vagy ez most fog kijönni? <#conf>
Az a baj, hogy ez így is hulladék, mert a dlc-k is ilyen 2 perc alatt összekattintott "menj oda öld meg" "menj ide öld meg" fosok.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Rage47
így megszégyeníteni egy legendává vált Mafiát...
IMYke2.0.0.0
Akkor nem értettél: eleve úgy kellett volna megjelennie a játéknak, hogy amiket "extraként" adtak, azok a játék szerves részét képezik - s nem holmi félkész hulladékot dobnak ki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sigmavirus1
Akkor amikor ezek a DLC-k meg extrák még nem is léteztek, mi?

Viva La Virus1!!!

A freeride-ot se felejtsék.
Még összedobhatnák a pletykaként elterjedt 2.vh-s olasz küldetéseket az elejérõl,amihez térkép is volt vagy mi...beletenni némi tömegközlekedést,aztán jó is lenne😊
Atkamon
Na, mostmár majd elgondolkozom a megvételén... 😊

IMYke2.0.0.0
'Bekaphassák' - ezt kellett volna eleve kiadni elsõ kiadásként...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.