18
  • zsola100
    Skynet ha valami bajod van ne a másikat oltsd, hanem húzzál a szarba... nem azért van ez a portál hogy feljöjjön egy hülye és itt pattogjon mert ő nagynak érzi magát... Tudod mindenki leszarja hogy neked nem tetszik de a másiknak igen.
  • zsola100
    Remélem hogy a 2011-esben a ,,pit''-ben nem lesz megint időhúzás mint a 10-esben... Aki játszik vele az gondolom érti mire gondolok... Bár van rá patch, javítás de akkor se normális hogy a kerékcsere 13 mp-ig tart.
  • sajtosnudli
    Grand Prix 4 szerintem egy nagy fos volt.
  • Lack
    "Én már akkor számítógépen játszottam, amikor neked még pelenka volt a valagodon"

A hozzászólásodból nem ez tűnik ki, meg a nickedből sem Te gyökér.
  • bezso
    Te csak ne fiamozzál engem te vérpistike. Én már akkor számítógépen játszottam, amikor neked még pelenka volt a valagodon. Elég sok játékukkal játszottam, de a sínen kanyarodó autók, előre scriptelt kicsúszások és hasonló nyalánkságok nagyon messze vannak attól amit a kódmesterek ígértek. A GrandPrix 4 ennél fényévekkel élvezetesebb játék volt.
  • zorrobomber
    detto. olyan érzés volt mintha a gridet tolnám f1 skinnel. más kérdés hogy a live futamoknak sem az a hangulatuk már mint régen...
  • Timbu
    Annyira unom már a trollokat, akik még a megjelenést követő fél évvel is szétoffolják az F1 2010-es topikokat. Ez nem szimulátor, de nem is NFS-szerű arcade, és kész.

Nekem egyedül a hangulattal volt bajom, remélem azon javítanak. Sokszor volt az az érzésem, hogy a készítők még életükben nem láttak F1-es futamot.
  • Lack
    Helyesen tetted, hogy uninstaláltad, mert a jelek szerint ez nem a te játékod.

Talán majd a 2011-es jobb lesz.

• Meridian
    Jah, szimulátornak valóban nem volt szimulátor, de viszont azt a vizuális élményt teljesen visszadja mintha valóban egy F1-es autóban ülnél és száguldanál.
    És ennél nem kell több.
  • Skynet
    A legnagyobb szánalom amikor a mindent fullszimulációra állítva a pályamelletti fűre 200-nál lefell rángatjuk az autót,és a kép beremegésén kívül semmi nemtörténik,meg sem csúszik az autó....És még lehetne messze sorolni...Fostömlő idiótáknak akik szerint ez szimuláció...Ha ez szimuláció akkor elég komoly gond lehet mert egy szaros torro rossoval legnehezebb fokozaton is a legrosszabb helyezésem 3. hely lett a játék feléig..kb ezután uninstaláltam is a francba..:D
  • Skynet
    Az f1 2010 minden volt csak nem szimulátor,egy egyszerü sínautókázós szar volt,amiben annyit kellett kb megtanulni hol van előre bescriptelve az adott pályán 1-2 eldobós kanyar...Szánalmas volt hogy az autó ezekben a kanyarokban direkt máshogy reagál mint bárhol máshol a pályán de a legnevettségesebb hogy azzal nem voltak tisztában a készítők mit jelent az ha ilyen teljesítmény hátsókeréken megérkezik az aszfaltra és kanyarban kis sebességffokozatban teligázt nyom az ember...A scriptes kanyarokat leszámítva se füvön sem máshol nem reagált "életszerüen" az autó....Szánalmas az egész úgy ahogy van a régi F1 GP játékok közelébe nem ér ilyen téren.
  • sanyicks
    Nem kell ahhoz f1 autóba ülni. Kellenek hozzá alapvető fizikai ismeretek, a tömegek mozgásáról, meg kell nézni pár f1 közvetítést, vezetni kell pár ezer km-et egy igazi autót. Ennyi elég hogy tudja az ember mi az élethű kb hogy kéne viselkednie ;) Bár egy ilyen játékban úgy mozognak a kocsik, hogy azt már az első feltétel teljesülése+ józan paraszti ésszel le lehet vágni hogy nevetséges.
  • Lack
    Hülye vagy fiam (szvsz), meglátszik, hogy nem játszottál az összes Codemasters által készített autós játékkal, ugyanis ha játszottál volna, nem ugatnál ilyen hülyeségeket a nagyvilágba bele, ja.

Én várom a 2011-et, a 2010 is nagyon tetszett, a hiányosságoktól eltekintve.

• balat86
    én azt mondom, az rfactornak a közelébe sem fog érni, mint ahogy már eddig is
  • herlius
    A rakás szar mondjuk erős túlzás, de tény, hogy komoly betegségei vannak a 2010-esnek. A Codemasters játékai szvsz nagyon rendben vannak, bár az utóbbi időben sajnos ők is átvették ezt a kapkodós, gyors megjelenést siettető trendet. A F1 2010 is szvsz ennek itta meg a levét. Remélem azért a következőt rendesen átgyúrják.
  • GazCamp3r
    jól van kis hülyegyerekek, menjetek vissza játszani a kocka grafikájú autókkal, mert az az igazi szimulátor... gondolom mindketten ültetek már F1-es autóba, így van viszonyítási alap, hogy melyik mennyire igazi...
  • bezso
    Egy vicc az F1 2010, mint minden Kódmester autós gáma.
  • sajtosnudli
    A 2006-os oda-vissza veri ezt a rakás szart.