Két új táblagéppel rukkolt ki a Samsung
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HUJE KOCSOGOK!!Ezek is mast se tudnak csak lenyulni az Apple otletet,a design,a meret minden ugyanolyan mind az iPad-en.Menne csodbe ez is!!
Tenyleg ennyire ostobak vagytok, hogy egymas izlesen vitatkoztok? Nem tudja befogadni az a par mukodo agysejtetek, hogy az egyik embernek az egyik tetszik/hasznos, a masiknak meg a masik? Na de csak fikazzatok tovabb:)
Magas minõség + Samsung az nem épp a hihetõ párosítás..... :) LOL
www.digimomentsvideography.com
szetinted ennyi progi fut rajta csak?:DDDD Ifos gondolom meg még a win-es alkalmazásokat is futtatja:D
Láttál már ilyen tabbletet élõben eggyáltalán? Vagy csak rohadtalmás termékeket próbálgatod a hivatalos márkakereskedõnél?
Láttál már ilyen tabbletet élõben eggyáltalán? Vagy csak rohadtalmás termékeket próbálgatod a hivatalos márkakereskedõnél?
Ulkesh a levakarhatatlan apple-troll
Jaja legalább nem kell válogatni a sok finghanggenerátor, meg (fizetõs) kávéfõzõ animáló programok között ;)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"Tab 8.9 -> sztem erre fogom lecserélni az Ipadomat..."
Legalább nem fognak az alkalmazások összezavarni, azt a per pillanat elérhetõ 40-50 programot, ami a Honeycomb-ot támogatja, nem lesz nehéz átnézni :D
Legalább nem fognak az alkalmazások összezavarni, azt a per pillanat elérhetõ 40-50 programot, ami a Honeycomb-ot támogatja, nem lesz nehéz átnézni :D
én elhiszem, hogy kell a marketing, de a magyarban a vastagságot, tautologikusan mondván, vastagságban mérik és nem vékonyságban. a gép nem 8,9 vékony, hanem olyan VASTAG! VASTAG.
"A Galaxy Tab 10.1-ot június 8-tõl lehet megvásárolni, az USA-ban a 16 GB-os verzió, ahogy már említettük 499, a 32 GB-os pedig 599 dollárba kerül majd, azaz az iPad 2-vel azonos áron lesz kapható – a 8,9 hüvelykes kivitel pedig 469, illetve 569 dollárért vihetõ majd haza."
mármint a kettõ közül melyik lesz ugyanannyi?
Már nem menõ :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Elõfordulhat, meg az is, hogy drágább lesz. Magas minõséget olcsón nem lehet gyártani.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nem értem az árat mért hagyták ki?!
Már tegnap is írták eléggé sok helyen, hogy pont ugyan annyi lesz mint az Ipad2.
Már tegnap is írták eléggé sok helyen, hogy pont ugyan annyi lesz mint az Ipad2.
Csak az a vicces, hogy a 7"-es is többe került mint a legtöbb ipad, akkor ezek mennyibe fognak kerülni? 1000 euró?
Ipad2-re ruházok be, az annyi lesz mint az elõd...android párti vagyok, de az androidos táblák ára indokolatlanul magas, és nem rég hallottam, hogy kevesebb mint 200 program van rá. Persze ott vannak a telefonos progik, de azok meg nem biztos, hogy jól muzsikálnak...
Én Motorolaát akartam venni, de mikor meghallottam, hogy 800 euró lesz, akkor le is tettem róla...
Ipad2-re ruházok be, az annyi lesz mint az elõd...android párti vagyok, de az androidos táblák ára indokolatlanul magas, és nem rég hallottam, hogy kevesebb mint 200 program van rá. Persze ott vannak a telefonos progik, de azok meg nem biztos, hogy jól muzsikálnak...
Én Motorolaát akartam venni, de mikor meghallottam, hogy 800 euró lesz, akkor le is tettem róla...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
Azért a samu még mindig ott van a szeren... Na erre vártam 3.0ás droid frankó kijelzõ jó proci és nem csak 7 és 10". A 8.9 es szerintem nyerõ lesz nálam!
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Mondjuk ennyibõl még nem lehet leszûrni hogy mi a pontos specifikáció, de elég ígéretesnek tûnik. Mondjuk szerintem az Ipad visz mindent, de árban annyira ez nem igaz. Amúgy minek cserélnéd le az ipad-et? Már nem elég jó?...
Tab 8.9 -> sztem erre fogom lecserélni az Ipadomat...
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.