Unique One Auction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl van szó.
Nem tudod, kivel licitálsz, hogy pl. pumukli65 tényleg egy nyíregyházi nõ-e, vagy az oldal üzemeltetõje álnéven, esetleg egy script.

A "nekem még öt forintot megér" itt a kulcs: sok ember sokszor öt forintja egyenlõ új S8-as Audi az üzemeltetõnek.

de ezek az oldalak lehetetlen, hogy tisztán mûködjenek, nem érné meg nekik (szerintem) így, ha minden úgy menne, íhogy írják.

Hala Madrid

Én elolvastam a szabályzaztot. Nem azt mondom hogy átverés, hanem azt, hogy nem szinte biztos, hogy nem nyersz, mivel mindig rádlicitálnak olyanok, akik az oldalhoz tartoznak
(nem tom, h ez így érthetõ-e, kicsit már kómás vok :D )

Hala Madrid

Sir Quno Jedi
Én amúgy nem csak azokat zárnám rács mögé és büntetném halálig, akik ilyen "játékokat" kieszelnek és másokat átbaxnak, hanem azokat is AKIKET átbaxnak. Mivel ez az õ szánalmas hiszékenységük és õssötét butaságuk miatt lehetséges egyáltalán. NA, ha elfogytak, nem lesz több szélhámos meg csaló, mert az elsõ fára felhúzzák õket azok, akiknél bepróbálkoznak. Szép új világot álmodok! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igen, ennek is Szemlédy András ötöslottó-nyertes az üzemeltetõje, mint az elõzõ vacaknak és az Il Ferronak.

Mert mi olyan jók vagyunk, és megérdemeljük.

DarkHorSe
ja, kar hogy illegalis :DD

Swedish people are albino monkeys

pxxl
amire mindig "valaki" rálicitál 1mp-el a vége elött :)

All hail the double x!

passatgt
ez egy licitális nyereményjáték, átverés nincs benne, csak elkéne olvasni a szabályzatot...

ezt eddig ne is tudtam :D

Hala Madrid

DarkHorSe
be fog zarni, mert szerencsejateknak minosul ez a kereskedelmi forma.

pl bexa, yoodli stb

szerencsejatek zrt ezeket az oldalakat sorba zarja be, combos birsaggal, igy tehat erdemes nekikezdeni :D

Swedish people are albino monkeys

Az Aukcionátorra gondolsz?

Az átlátszóbb volt.
Ott emelt díjas sms-ben lehetett licitálni gyanúsan olcsó cuccokra, és mondanom sem kell, hogy nem volt automata rálicitálóscript a rendszerben.

"Egyszerûen szánalmasnak tartom, hogy akik az oldalt csinálták, találnak olyan embereket, akik ilyeneket elhisznek."

Ne feledd, ennek az országnak már lenyomtrak a torkán egy Il Ferrot is, a Való Világról és a Megasztárról nem beszélve.

lol ferrarit is találtam xD

Hala Madrid

lpmaskmancick
Szerintem ez is olyan átverésszagú mint az a másik valami ami régen volt. Most nem jut eszembe a neve.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

hát 5 forintért nem kapod meg, mivel onnan indul a licit...
de jah, talán majd aki ismeri megmondja, hogy mivan...

Hala Madrid

pxxl
látom te sem láttál még árverést

btw reklám...

All hail the double x!

CharrDen
Elolvastam, de az biztos, hogy Te ezeket nem kapod meg 5 Forintért. Ha igen, nem tartanánk itt, mindenki Audival járna az utakon. Nem írják pontosan, hogy mi az egészben a "trükk", csak nyomják a szövegüket, majd kiderül hátha valaki ismeri.

Találtam egy online aukciós oldalt. Olyanok vannak rajta, hogy pl.: egy Audi R8-at 5Ft-ért árulnak.
Egyszerûen szánalmasnak tartom, hogy akik az oldalt csinálták, találnak olyan embereket, akik ilyeneket elhisznek.
Az oldal: http://www.uniqueone.hu/
Ti mit gondoltok errõl? Szerintetek elképzelhetõ hogy ez nem átverõs oldal?
Véleményeket várok :)

(ezt a topikot nem reklámnak nyitottam, csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok errõl a marha oldalról)

Hala Madrid