Moray

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem pörög a topic Greg :(

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Általában a modellezõ programokban hogy nevezik azt a területrészt, amin modellezünk?

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Aki talál ehhez a nyamvadt programhoz valamit, az szóljon, mert én se fórumot, se semmit nem találok hozzá.
De marha idegesítõ, h most meg pl a fényforrást se tudom használni...És nem tudok segítséget kérni senkitõl...Ezzel az életbe se készül el egy animáció, nemhogy egy hónap alatt.

Még egy technikai kérdés:
Mivel v hogy lehetne az mdl kiterjesztésû filet (Moray scene file) átimportálni 3D Studio Maxba?:D
És sztem itt se vagyok, hanem megyek át abba a topikba:)
(persze itt is segítek majd, ha vkinek kérdése van)

Nem az:) Am. azóta megoldottam, laptopra 2 Moray-t tettem fel, mind2 szarul nyitotta meg, de Win7-en másik gépen meg jól nyitja meg.

Vadnokedli
már azt hittem a fülhallgató Moray.. tárgytalan. :D

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Én például most húztam fel magam, mert az egybelógó objektumokat szarul kezdte el megjeleníteni, néha a mögötte, néha az elõtte lévõt jeleníti meg.
Bezzeg ha új scene-t kezdek, akkor meg jó.

Hy mindenki!

Ide írhatjátok a programmal kapcsolatos dolgaitokat.
A Moray egy modellezõ program, én aránylag gyorsan megtanultam kezelni, de lényegében gondolom butítottabb formában visszaadja a 3D Studio Max lényegét. Felhasználhatóak POV-Ray-hez is a vele elkészült dolgok.

És egy kérdéssel indítok:
Hogy lehet olyan objektumot létrehozni, ami fényt tud kibocsájtani magából? Erre POV-Ray-ben van megoldás, amikor beállítjuk a light_source looks_like parancsát.
Kösz a helpet!