12
-
roblox #12 hello kéne egy kis segítség!
mit jelent az hogy a termékben megadott licensz lejárt?
és nem indul a játék????
-
#11 "...főhőse a képen is látható Killian Samuels..."
"...nyitott világgal rendelkezik..."
"...olyan hajlékony lesz, mint a Mirror's Edge főszereplője..."
"...a Killzone továbbfejlesztett fedezékrendszerét használja..."
"...az biztos, hogy az első részből egyetlen idegen sem tér vissza..."
"Visszatérnek azonban a portálok, ám jóval kevesebb lesz belőlük, mint az első epizódban és másként néznek majd ki."
Ez meg milyen folytatás? -
miszterjoe #10 "A Human Head Studios elmondása szerint a Prey 2 igazi stíluskavalkád lesz, melyben helyet kapnak a Mirror's Edge, a Mass Effect és a Chronicles of Riddick egyes elemei." - eh, összelopják a játékot? -
BlagaSG #9 Végül is igaz... Na de majd meglátjuk mi sül ki a dologból, egyelőre ilyen Far Cry "sztorinak" tűnik a fejlesztés: megyek/lövök típusú játékból lesz egy sokat mászkálok jobbra-balra/lövök típusú... -
Bulics #8 Na jó, ez egyáltalán Prey lesz?!? -
#7 Nem sokat GTA-ztam, de szerintem ott is szabadon mászkálhatsz mindenfele, mikor küldetés van, ott pedig vannak scriptelt jelenetek... Sőt, egy ilyen 100% sandbox játékot el sem tudok képzelni :\ MMOkon kívül. -
KillerBlue #6 Máris Április 1. lenne? Mert ez a játék eddig egy beteges viccnek tűnik. -
BlagaSG #5 Így már jobb, igen... Kukacoskodok, de nekem manapság a jelenet szótól már a sok agyonscriptelt dolog ugrik be... -
#4 Hát ez faxa. Csak jövőre jelenik meg de már garantált hogy egy rakás DLC lesz hozzá. Mi lenne ha olyan játékot csinálnának amihez nem kell még 20 DLC hogy a történet végére érj?
Meg gondolom a DLC-k is fizetősek lesznek, nem ám ingyen.
Amúgy a leírtak alapján ez akár a Jóskapista kalandjai az Exodus bolygón címet is viselhetné, mert semmi köze sincs a Prey hez. Más bolygó, más játékmenet, más főszereplő, más idegenek... akkor hol van a régi Prey? -
#3 Szabadon kószálsz, és amikor valami rossz fát teszel a tűzre - megrángatod az oroszlán bajszát például - akkor futnod kell.
Így már jobb? -
BlagaSG #2 Hát egyelőre úgy tűnik, hogy csak a címében...
De van itt nekem valami ami szemet szúr, bár lehet én vagyok hülye hozzá:
"A Prey 2 egy teljesen nyitott világgal rendelkezik majd. A producer elmondása szerint "oda megyünk, ahova csak akarunk és azt a küldetést csináljuk meg, amelyiket szeretnénk.""
Ez eddig jól hangzik, viszont a következő mondatban van egy kis ellentmondásnak tűnő dolog (bár lehet, hogy csak a rossz fordítás eredménye):
"Killian olyan hajlékony lesz, mint a Mirror's Edge főszereplője, Faith és erre számos üldözési jelenetben szüksége is lesz.""
Számos üldözési jelenet... Na most szabadon bejárható, nyitott világú játék lesz, vagy jelenetekből összerakott? -
#1 Hááát, kíváncsian várom, az első részt végig toltam vagy 4-szer. A régi főhőst, Tommyt sajnálom. Plusz a régi alien-ek se lesznek benne, portál is csak kevés, gondolom a szellem mód is megy a levesbe, akkor mitől lesz ez Prey 2?