17
Minden ami a Művészetek Palotájával kapcsolatos - aktuális előadásokról, rendezvényekről, kiállításokról, az épületről és az intézményről általában, stb...
-
debussy #17 Nagyon jó
-
Blankman #16 Aki egy kicsit is szereti a művészetet és pláne Kandiskijt akor ez nektek van. Élvezzétek a műveit.
Kandiskij -
#15 Kétszer voltam ott hangversenyen, és iszonyat jó hely szerintem. Nekem kívülről is tetszik, imádom a modern épületeket, belülről meg még durvább... Csak néztem, amikor először ott voltam :D És igen, az akusztika nagyon durva tényleg. -
debussy #14 A "többek közt" azt takarja, hogy többek közt. :) És nem tudom, hogy mi a nagyon fiatal. -
#13 Egyetértek!
Szerintem Ronda, ezek a kék meg lila meg tököm tudja milyen színei borzasztóak.
Modernek modern, és pont ezért nem való oda ahol áll.
Van mögötte egy nemzeti színház, ami kb kenterbe veri szépségbe éas mindenbe..
Mondjuk azt tudatosan körbeépítették ez alatt a 8 év alatt:D Ne látszódjon a munkásság:D
-
#12 Akkor te még nagyon fiatal vagy. -
symbolic90 #11 Köszönöm a válaszokat!
Természetesen senkinek nem mondtam, hogy szeretni kell a Müpát, a kérdőívemben sem csak olyan válaszlehetőségek vannak, hogy "szép és jó", épp ez a lényege. A topicban is lehet tőlem bármilyen vélemény, nekem megvan a sajátom, miszerint nagyon jó és szeretni való hely a Művészetek Palotája, de lehet pocskondiázni is jó magyar szokás szerint :D -
#10 Én már rengetegszer léptem fel kórussal ott, nagyon gyönyörű kívülről és belülről is, modern, igényes, és ami a legjobb tulajdonsága, hogy nagyon jó az akusztikája - gyakorlatilag ez volt az elsődleges szempont. Nemcsak hogy jó, hanem változtatható, a nézők mögötti "falak" kinyithatók (fokozatosan), mögötte kis szobák, növelik a visszhangzást, zárt állapotban a fal hangelnyelő és difúzor szerepet tölt be (nem direktben veri vissza egy irányba a hangot, hanem összevissza és szétszorva). A leghátsó sorban a 3. emeleten is ugyanúgy tisztán lehet hallani és érteni mindent majdhogynem, mint az első sorban!
Diákoknak egyébként 500Ft a jegy állóhely (aztán szabad helyet el lehet foglalni :D). Vannak nem csak nagyon komolyzene események is, egyszer érdemes elmenni legalább mindenkinek! :-) -
debussy #9 Kitöltöttem a kérdőívet. És nem lepődöm meg a lenti "kinyilatkozásokon". Szomorú, de ad egy mindenkinek esély adatik, ad kettő van egy szűk (igen-igen szűk) keresztmetszet. Én többek közt a Művészetek Palotájában nőttem fel, és az egyik momentum az életemben, ami miatt Magyarországon maradok. -
#8 akkor este megyünk a müpába nem? -
#7 sose voltam ott, igazából sose hallottam arról hogy ott milyen programok mennének, neten nem nagyon látok cikkeket vagy hírdetéseket róla. attól a szótól viszont hogy "müpa" ökölbe szorul a kezem és bántanám aki kitalálta. -
#6 te találtad ki, és ellopták az ötleted? -
#5 én gyűlölöm mint a szart (egyéb okok miatt) remélem hamarosan bezárják -
#4 Hát, talán azért nem volt neki topikja, mert a kutyát sem érdekli. -
#3 magyarul segítsünk megírni a beadandódat? :)
Szép épület amúgy, kapcsolatban levőknek csak ajánlani tudom, ha nem is bemennek, de a körülötte levő területen jól ellehet tölteni az időt. Néha elmegy ott a csepeli HÉV, de nembaj :D Belül meghát megkell fizetni az árát. -
symbolic90 #2 Majd' elfelejtettem, nem teljesen önzetlenül nyitottam ezt a témát, ugyanis a szakdolgozatomat a MüPáról írom. Ennek kapcsán végzek egy kis közvéleménykutatást.
Kérlek szánjatok 5 percet az online kérdőívem kitöltésére:
A Művészetek Palotája - Te mit gondolsz? -
symbolic90 #1 Sziasztok!
A keresőbe begépelve a "Művészetek Palotája" szavakat, meglepődve tapasztaltam, hogy még nincs topicja Magyarország elsőszámú művészeti intézményének, ezért bátorkodtam nyitni neki. Jöhet ide minden ami a Művészetek Palotájával kapcsolatos - aktuális előadásokról, rendezvényekről, kiállításokról, az épületről és az intézményről általában, stb...