Taken 2: bajok a produkcióval

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m minnifield
az egyik cikknél azon nyavajgott valamelyik, hogy minek csinálnak egy rossz filmnek folytatást. most meg azon, hogy minek csinálnak egy sikeres filmnek folytatást. hátbazmeg...

egyrészt az miért baj? másrészt manapság már mindenki gondolkodik sorozatban, plusz lucas hiába gondolkodott volna, ha nem sikeres, harmadrészt pedig nem egyszer (ld. fûrész, die hard és tsai) a folytatás egy külön film szkriptje alapján készül el, amibe átviszik az ismert karaktereket.
Az a baj ezzel, hogy nem azért készül a film, mert valakinek van egy jó ötlete, hanem csak azért mert a Taken sikeres lett.
Nem sorozotban gondolkodtak (mint Lucas), hanem mert bejött valami, el lehet adni vele még egyet.
Laza
Liam a király 😊 Maximum Ralphit tûrném meg helyette a vásznon, Õ a másik kedvenc 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bertino
emlitette mar valaki neked a film tortenetet esetleg... ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csicska vagy!

Dynamic
Azért mert nincsen írói fantáziád és mert valamiért azt hiszed, hogy ugyanarról fog szólni, mint az elõzõ, az nem azt jelenti, hogy tényleg így is lesz.
Asszem valahol olvastam röviden a 2 sztoriját, és elrablásról volt benne szó, de tényleg sikerült történetet kihozni. Ne kérdezzétek nem emlékszem.

Egyébként Ray winstone mit keres a listán? Elég mókás lenne, ha ez a duci kis emberke püfölne mindenkit...
Igazából vele se. OK, csináljanak egy hasonló filmet, de ne Taken 2-öt. Ugyanaz a fõszereplõ? Miért, meging elrabolnak tõle valakit, õ megint bepipul, életét nem kimélve megint lever mindenkit, majd megmenti azt, aki fontos neki. Ugyanazt eladni újból, ugyanazokkal a szereplõkkel szerintem gáz.
Sheltem
+1

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Chocho
Így igaz.

Gaming is believing.

liam nélkül kutyaszart érne az egész...