Belépőszintű tabletet árul a Telenor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már ne is haragudj de a samsung galaxy s-ek minõsíthetetlenek, jó drágák, de a rájuk gányolt saját felület szaggat... vagy a szifon eldobja a jelet ha rosszul fogod, és színesedik a kijelzõje. Ja tényleg! garancia. Menni van is ezekre? 1 év?
blade-re 2 év?
blade-re 2 év?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az elsõ szállítmánynál rohadt nagy volt a hibaszázalék, kb majdnem mindegyiknek szar volt a kijelzõje vagy valami más baja volt, a letiltott RAM-ról nem is beszélve. De mivel az összeset kicserélték/megjavítótták, mit vesztett rajta a vevõ? Semmit. Amelyiknek nincs ilyen baja, az tökéletes ezért az árért. Nem véletlenül fogyott már el belõle több szállítmány is, és hiány van szinte folyamat... Nekem mondjuk 4 hónapja hibátlanul üzemel, nem is fagyott még, pedig rootoltam, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nem a kütyü a lényeg, hanem a profitéhség és a pofátlan perc és adatdíjak.
"Egyik legfõbb törekvésünk, hogy minél több ember érdeklõdését felkeltsük az internet iránt, és bemutassuk az aktív internethasználat elõnyeit."
"Egyik legfõbb törekvésünk, hogy minél több ember érdeklõdését felkeltsük az internet iránt, és bemutassuk az aktív internethasználat elõnyeit."
szintúgy ne haragudj,DE már 3 Blade volt az ismeretségi körömben ,ami 3 hónap alatt tönkre ment!! Ár/érték arány? a xar ingyen se kellene!!
Már ne is haragudj, de ha elolvasnál egy tesztet mondjuk a Blade-rõl, akkor talán képben lennél. Ár/érték arányban kurva jó, nem nagyon találsz 800x480-as kijelzõt 40 ezer(!) alatt...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
már ne is haragudjon meg a világ de ezt a kinai ZTE csapatot ki kellene zavarnia világból!! a telói minõsithetettlenek,gondolom a tabletek se jobbak!
Szerintem kínai oldalról kb. 100$-ért lehet rendelni postaköltséggel együtt!!!
vaterán simán adnak 27ért ilyet haha 😄 méghogy 2 év hûség 6ks havidíj..bár pár idiótát tuti meglehet vezetni...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ja csak ennyiért 2 év hûséggel adják... 6k-s havidíjas mobilnettel.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
30 ezerért nem rossz... Kérdés hogy a tényleges használat során még azt is sajnálnám-e érte. 😊
Szerintem egy ilyen eszköznél a kijelzõ a legdrágább. Ennek nem véletlenül csak alig 30e forint az ára, nyilván a legolcsóbbat választották belõle.
kár hogy lespórolták róla azt ami az okostelefon tesóján (blade) megvan: kapacitív érintésérzékelõ...