Belépőszintű tabletet árul a Telenor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már ne is haragudj de a samsung galaxy s-ek minõsíthetetlenek, jó drágák, de a rájuk gányolt saját felület szaggat... vagy a szifon eldobja a jelet ha rosszul fogod, és színesedik a kijelzõje. Ja tényleg! garancia. Menni van is ezekre? 1 év?
blade-re 2 év?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Az elsõ szállítmánynál rohadt nagy volt a hibaszázalék, kb majdnem mindegyiknek szar volt a kijelzõje vagy valami más baja volt, a letiltott RAM-ról nem is beszélve. De mivel az összeset kicserélték/megjavítótták, mit vesztett rajta a vevõ? Semmit. Amelyiknek nincs ilyen baja, az tökéletes ezért az árért. Nem véletlenül fogyott már el belõle több szállítmány is, és hiány van szinte folyamat... Nekem mondjuk 4 hónapja hibátlanul üzemel, nem is fagyott még, pedig rootoltam, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nem a kütyü a lényeg, hanem a profitéhség és a pofátlan perc és adatdíjak.

"Egyik legfõbb törekvésünk, hogy minél több ember érdeklõdését felkeltsük az internet iránt, és bemutassuk az aktív internethasználat elõnyeit."
szintúgy ne haragudj,DE már 3 Blade volt az ismeretségi körömben ,ami 3 hónap alatt tönkre ment!! Ár/érték arány? a xar ingyen se kellene!!
Már ne is haragudj, de ha elolvasnál egy tesztet mondjuk a Blade-rõl, akkor talán képben lennél. Ár/érték arányban kurva jó, nem nagyon találsz 800x480-as kijelzõt 40 ezer(!) alatt...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

már ne is haragudjon meg a világ de ezt a kinai ZTE csapatot ki kellene zavarnia világból!! a telói minõsithetettlenek,gondolom a tabletek se jobbak!
Szerintem kínai oldalról kb. 100$-ért lehet rendelni postaköltséggel együtt!!!
vaterán simán adnak 27ért ilyet haha 😄 méghogy 2 év hûség 6ks havidíj..bár pár idiótát tuti meglehet vezetni...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ja csak ennyiért 2 év hûséggel adják... 6k-s havidíjas mobilnettel.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Armagedown
ennyiért nagyon is bejövõs

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

30 ezerért nem rossz... Kérdés hogy a tényleges használat során még azt is sajnálnám-e érte. 😊
Szerintem egy ilyen eszköznél a kijelzõ a legdrágább. Ennek nem véletlenül csak alig 30e forint az ára, nyilván a legolcsóbbat választották belõle.

kár hogy lespórolták róla azt ami az okostelefon tesóján (blade) megvan: kapacitív érintésérzékelõ...