79
Suzuki Bandit 650 - 1250
-
#39 Szia a kipufogó témáról majd Zolit kel megkérdezned mielőtt mész hozzá. Mindenképpen egyeztessél vele ezzel kapcsolatosan! Egyébként meg műszaki előtt visszateszed a gyárit nem nagy mutatvány. Zoli nagyon preciz és rendes srác el mond neked mindent. Az E jelzést nézik, van olyan gyári lehetősség is de az ára az horror. Zoli sokkal olcsóbban megcsinálja és rá is teszi!A váltásról csak annyit tudok mondani igen felfele lehet váltani kuplung nélkül. Én részemről három elnyűtt Simson után nem tudok úgy váltani, hogy ne húzzam megszokás kérdése. Én a motcira több mint 500-ezer forintott költöttem ugyhogy tudnák még mást is mondani de szerintem ezt lassan kel adagolni mert az anyagiak korlátoznak és próbáltam úgy alakítani, hogy a legolcsóbb megoldásig eljussak! Csak, hogy egyet említsek az az automata lánc olajozó amit egy motoról sem hagynák le!!! Valami kérdésed van csak nyugodtan írjál ha van időm én válaszolok. -
#38 Ha jól látom Talma csak lefelé kuplungol. Hallottam, hogy a Bandit nem annyira kényes a kuplungra. Próbáltad már? -
#37 Köszi az infókat!
A kipufogó tetszik, de érdekel, hogy műszakin nincs-e probléma miatta. Merthogy a gyári ugye katalizátoros. Megdöbbentő, hogy átkerestem érte az internetet hiába, erre itt van pár kilóméterre a megoldás. Ennek örülök. Április 3-án útba fog esni Máriapócs felé tartva. Gondolom tudod:
http://www.motorosnap.atw.hu/
Lesz még kérdésem bőven, de van idő. A tankbőr is az egyik közülük. Egyelőre köszi. -
#36 Talma teszteli a Banditot E85-ös bioetanollal!!!!
-
#35 Na akkor most elmondok mire ügyeljél oda. Én 2007-ben vetem az enyémet szalonból és mondhatom, hogy azóta 66000-kiló-métert mentem vele. Kötelező szervizeken kívül amit magam csinálok semmi baja nem volt! Megjegyezném, hogy a tankján a fényezés ahol a combod éri és dörzsöli hajlamos a mattosodásra ezért két megoldást ajánlok rá egy olcsóbb és egy drágábbat. Az olcsóbb megoldás az egy úgynevezett áttetsző tankvédő fólia a drágább az egy tankbőr amit az én motoromon is lától. Ha érdekel a tankbőr akkor arra is tudok olcsóbb megoldást ugyanis a Bagster mintájára egy készítő megcsinálja fél áron. Igen kipufogó mint egy hurkatöltő szoktuk becézni és csak sziszeg szegény, ezért mivel T.Vasváriban lakol én itt csináltamat. A V35-ös túradoboz megnyugtatlak, hogy zárható! Nagyon sokk mindent tudnék még írni de egyenlőre csak a fontosabbat és a kérdésedre válaszoltam!
-
#34 Grat nektek ezekhez a gyönyörűségekhez! -
#33 Egyáltalán nem titok, nagyon büszkék vagyunk rá.
1,4 mill volt, ebből a számításaim szerint kb. 200 ezer az extra. GIVI a doboz, a konzol, a bukócső és a túraplexi. Plusz a legjobbnak tartott riasztója van (pageres), meg fokozatkijelzős speedbox. Örülök, hogy nagyon gondos gazdától jutottunk hozzá. Egyszer ázott meg vele, és még a tűző naptól is óvta. Telente ki volt vonva a forgalomból (most is), úgyhogy a futásteljesítménye 1 év. Amúgy 2009 áprilisi.
Még az oldaldobozokat hiányolom róla, meg a gyári kályhacső egy esztétikai katasztrófa. Plusz nem bánnék egy kicsit ércesebb hangot sem, mert jobb, ha időben meghallanak az autósok. A V35-ről azt hallottam, hogy nem zárható. Ez igaz lenne? És kipufogó ügyben milyen tapasztalataid vannak? -
#32 Nem a tartó konzolok a Kappa terméke mert az sokkal olcsóbb mint a GIVI-jé! De viszont a dobozok azok GIVI, minőségibb mint a Kappa dobozai! Ha komolyan gondolod a túrázást akkor az oldaldobozokra is be kel ruházzál a nagyobb hely érdekében. Nekem a két oldaldoboz 70-literes GIVI V35-ös és mindent megér a pakolás érdekében eső ruci, meleg holmi, minden elfér ami kel egy nagy túrához! Kérdez bátran ha valami érdekel a motorral kapcsolatosan. Azért elárulhatnád ha nem titok, hogy menyibe került a vas? Kíváncsivá tettél! -
#31 Köszi, györgy74, az oldaldobozokra gondoltam, meg a konzolra. A Te dobozaid a GIVI-től vannak? A konzol és platni úgy látom az. -
#30 Bocs a kép lemarat!
-
#29 Szép a motor a színe, nagyon bejön! Meg látom azért már túrára készen!
-
#28 Szia nagyon szép a motor gratulálok és balesetmentest hozzá! Örülök, hogy regiztél az SG-re, ha valamiben segíthetek állok elébe szívesen! Ha én nem tudok akkor a fórumozók biztosan tudnak. Bár még elég friss a topik de minden kezdet nehéz! Üdv. Gyuri! -
#27 Sziasztok!
Az előbb regisztráltam a sportmotor.hu bandit fórumán is. Teljesen új banditos vagyok, még egy százast sem mentem a géppel. Tavaly november végén vettem, a motoros szezon végén. Itt is szeretnék véleményeket, tapasztalatokat olvasni a motorról. A fő célunk a túrázás. Az ehhez való felszerelések érdekelnek majd leginkább. Előre is köszi!
1 kép:
http://kephost.hu/share-C1A0_4D85E5C1.html
-
#26 Ha gumi akkor R17! -
#25 Azért kicsit lealázza a sportmotort, persze a pilóta is számít!
-
#24 Igyekszem kedves barátom! -
#23 Nagyon szép ez a moci Gyuri!
Így egyben még nem is láttam. -
#22 Itt a moci és a Magas Tátra Szlovákia gyönyörű!!!!
-
#21 Igen a túramotorozás nem a száguldozásról szól! Mi minden évben ha az idő és az anyagiak engedik azért beütünk egy egy túrát. Tavaly a Magas Tátra meghódítása volt a cél nagyon gyönyörű, szerpentinekkel tarkítva elmondhatatlan élményt nyújt. Ha időm engedi majd tolok fel pár képet róla. Persze párosítani kel egy jó megbízható túramotorral amit az általam is használt bandita maximálisan teljesít. Úgy kényelemre mint megbízhatóság terén! A Suzuki Intruder nem egy kanyarvadász masina de szintén nagyon jó motorok a maga kategóriájában. -
#20 hát ezek pont túrázásra való motorok, persze lehet velük gyorsan menni, de mivel nem?
azért mégsem gsxr szint -
#19 Tapasztalatból mondod hogy nem lehet élvezni a száguldást? -
DIESEL DOG #18 Ha már motor...
Én vennék motort de... nem száguldásra hanem túrázásra. Motorozni kell nem száguldani, utóbbinak értelme a legkevesebb, élvezni kell a szabadságot, a túramotorozásnak van egy feelingje.
Egy Suzuki Intruder-rel bőven megelégednék... -
#17 jaja, tudom, hogy nem két fillér, és akkor a benzinről még nem esett szó :D -
#16 Igen mindenképpen a tanulásra koncentrálj és utána egy jó munkahelyre törekedj. Aztán jöhet a motorvásárlás aminek a fenntartása sem kis költséggel jár. Gumi, Lánc, Fékbetét stb. -
#15 valóban az lenne a legjobb, gondolom az fut a legsimábban a 3 közül, meg a hangja is szép, de engem lenyűgöznek a v2-es sv-k is :), mindegy egyelőre sulibefejezés, majd melószerzés van soron, utána lehet kezdeni gondolkodni :) -
#14 Jó az ízlésed ha ajánlhatom sor négy bandit! És nem vagyok elfogult! -
#13 Egyetértek, pedig nulla tapasztalatom van, de elég sokat olvasgattam erről, főleg sportmotorfórumon.
400-as motor tök jó lenne kezdőnek, de pont amit te is írsz, az taszít engem is leginkább, így én most ha motort vennék majd valamikor, egy kawa er-5-ösben, vagy suzuki sv-ben, 600-as banditban gondolkodnék, ezzel ki is merítve a különböző fajtákat :D (sor2, v2, sor4) -
#12 Igen igazat adok neked a formája az motor de a 400-as bandital azért vigyázni kel! Japán belpiacos motor és ha bele trafálsz egy széthajtott motorba sokba fog kerülni. Egy az, hogy az alkatrész árak is nagyon magasak hozzá nem beszélve hogy heteket kel várni rá. Ha teheted akkor egy 600-as banditba gondolkodjál az minden igényt kielégít és még tartalékokkal is rendelkezik. Az alkatrészellátás meg sokall jobb mint a fentiekben említett 400-as típusé! -
#11 Én most tavasszal lehet, hogy megcsinálom a jogsit.. :) Egy 400as vagy akörüli bandit pont meg is felelne minden igényemnek.. Ráadásul a régieket egész jó áron be lehet szerezni. Aszongyák netszerte, hogy kezdőmotornak kiválóak.
Gyorsaságit nem vennék soha, a choppereket horror áron adják, a nagytestű robogó meg buzis. A bandit meg azért tetszik, mert abszolút motor formája van. :DD Ha egy kisgyereknek azt mondod motor, valami ilyesmi fog eszébe jutni :DD
-
#10 Nagyon szép moci!!!
-
Unreal1942 #9 Ez az egyik motor ami tetszik, de én se vennék sosem... -
#8 Szia nem is azért nyitottam a topikot igazából hogy pörögjön. Ha valakinek segítség, vagy észrevétele van a témával kapcsolatban akkor vagy én vagy a fórumozók biztosan segítenek!!! Én elég sokat motorozom évente 20000 kilométerét van némi tapasztalatom és ha kérdeznek szívesen megosztom másokkal! -
#7 Igen közkedvelt motor én is egy 650-es boldog tulajdonosa vagyok! Nagy megelégedéssel ajánlhatom mindenkinek aki komolyan gondolja a motorozást illetve túrázgatás! -
#6 Na nekem meg pont fordítva van:D -
#5 ez egy 250-es inkább :D de bandit végülis
nekem megvan a jogsim, csak pénz nincs egyelőre, hogy vegyek motort, bár banditban nem nagyon gondolkozom, de jó motorok -
#4 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+1 -
#3 Ez is addig fog élni mint a gsx-r topik sajnos itt nem nagyon pörögnek az ilyen motoros dolgok:( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sose vennék motort. -
#1 Sziasztok! Suzuki Bandit motorkerékpárral kapcsolatos kérdések, tapasztalatok, észrevételek.