993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • StrikeFor
    #993
    mi történt? levették adásról?
  • Wootan
    #992
    Töröltem, már linkelték ezt a cikket.
    Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.04.29. 21:38:32
  • StrikeFor
    #991
    http://index.hu/kultur/media/2015/04/29/eden-botrany_felfuggeszti_a_hirdeteseit_a_vodafone_a_tv2-nel/
  • jarlaxxe
    #990
    Én is igy látom teljesen más az a szitú amikor egy utcán, bulin, stb történik mert akkor tudja a csaj, hogy nincs értelme ellenállni mert nincs segitség és még esetleg rosszabb is jár ha nem hagyja magát.
    De ez itt egy tv müsör stábbal, kamerákkal csak inteni vagy kiáltania kelett volna és leállitják a csávot mivel nem tette ezért nem is avatkozott be senki.
    Szerintem ha ezt a csaj eröszakolásként élte meg akkor igenis ö is hibás mert annyira azért már ne legyen hülye, hogy nem tud mégcsak kiabálni se...
  • StrikeFor
    #989
    mondom olvasd el a nők elleni erőszakolásokról a pszichológiai magyarázatokat! a nők így működnek! az erőszakolók 90%-a elég ha megfenyegeti,hogy megveri és hagyják magukat........:(((( szomorú,de ez van csak nagyon kevés mer ellenállni !!!!

    és hiába műsor ha álló fasszal feszíti szét erőszakkal egy nőnek aki azt mondja NEM!!! az bűncselekmény..........nem hiszem,hogy ecsetelnem kéne,hogy ha saját családi-ismerősi köreidben lenne hasonló mi lenne a véleményed ezzel kapcsolatban!

    ez kúrvára nem volt megrendezve! és pont ezért lett belőle országos balhé ! keress rá! nagyon megbasszák a TV2-t
  • Wootan
    #988
    Ez tökjó amit leírtál, és köszi. De ez még mindig egy MŰSOR (és tisztában vagyok vele, hogy felvétel, nézem a műsort), amiről azért lehet tudni, hogy a szerkesztők manipulálják.

    Más az amikor valakit elkap egy vadidegen az utcán, ott teljesen érthető a lefagyás, stb. De ismétlem, ez egy műsor, amit kamerák, meg személyzet figyel, és ezt a játékosok is pontosan tudják. Tehát továbbra sem logikus számomra, hogy a csaj miért tűrte ezt a viselkedést ha számára ez erőszakosság volt. Leszögezem, NEM a csajt hibáztatom, és a csávót instant ki kellett volna vágni a játékból. (kivéve persze, ha ez csak egy jelenet volt, mert akkor szerepet játszottak)

    Azt írod "az összebújás félelemből volt". Ez számomra totál nonszensz, és értelmezhetetlen.
    Félek és undorodom valakitől, de mégis odabújok hozzá, mikor LEHETŐSÉGEM VAN otthagyni, sőt jelenteni is az esetet, hisz konkrét bizonyíték is van a szavaid mellett (a kamerák felvétele).

    Még egyszer leírom, nem a csajt hibáztatom, de számomra ez az egész eset megrendezettnek tűnik, mert tele van logikátlanságokkal.

    Ha mégse megrendezett, akkor viszont a műsor készítőit kell elővenni (na meg a csávónak is jár a faszkorbács), és felelősségre vonni, hogy hagyták mindezt megtörténni, sőt még le is adták a tvben.
  • StrikeFor
    #987
    Ismerős elkövető esetén nagyon erős lehet az áldozatban az önvád, a kívülállókban pedig az áldozat -
    hibáztatás. Sajnos sokan azt gondolják, az áldozat hibája, hogy nem látta előre, kivel áll szemben. Ha
    beleegyezett egy találkozóba, elfogadott egy meghívást, megállt az elkövetővel beszélgetni, felhívta őt
    az otthonába, akkor azonnal azt gondolják, hogy ő tehet az erőszakról. Sokszor maguk az áldozatok is
    így gondolkoznak; az önvád különösen erős lehet, ha például csókolóztak is, vagy volt köztük olyan sze -
    xuális kontaktus, amit még az áldozat is akart.
    Ha az erőszakot ismerős követte el, az áldozatot a következő nehézségek fokozottan érinthetik:
    » Az emberek kevésbé hisznek neki.
    » Úgy érzi, hogy rossz emberismerő, képtelen másokat megítélni.
    » Nem tud bízni senkiben.
    » Nem akar találkozni a támadóval; nem tudja, hogyan viselkedjen, ha mégis találkoznak.
    » Bizonytalan, hogy elmondja-e másoknak, ami történt, ugyanakkor szeretné a többieket figyelmeztetni.
    » Nehezebben dönt a feljelentésről.
  • StrikeFor
    #986
    ezt olvasgasd a témában

    http://mona-alapitvany.hu/wp-content/uploads/2012/11/szexualis-eroszak-informaciok-aldozatoknak-tuleloknek-es-segitoiknek.pdf
  • StrikeFor
    #985
    nem műbalhé....az utószerkesztett műsor /mivel már januárban itthon voltak/az országos közfelháborodás miatt utószerkesztésre került.......

    az,hogy Nóri így viselkedik már egy csomó pszichológus ecsetelte: az erőszak áldozataivá vált nők 80-90%!-a!!! így viselkedik........szégyellik magukat ,hogy erőszak áldozatai lettek ,szégyellik a környezetük előtt ezért a legtöbb megerőszakolás ki sem derül,mert nem mernek feljelentést tenni a szégyen és a félelem miatt! És aki megteszi a feljelentést azzal szemben pedig hasonló reakciók lesznek mint amit a játékostársak produkáltak másnap reggel..........szinte kinevették Nórit nem is csoda,hogy próbálta a történteket szépíteni! Pedig az ominózus részben a riportban frankón kivolt borulva Nóri! az összebújás félelemből volt! Itt is megjegyezném,hogy a nemi erőszak elkövetése konkrétan nem is erőszakkal történik mivel a nők,hogy "meneküljenek" inkább odaadják magukat a fenyegető erőszakolónak! Tudom,hogy borzasztóan hülye helyzet,de ez sajnos bűnügyi statisztika és reflex szerű viselkedés! Nézz utána a témának!

    A TV2 azért egy balfasz,mert a szerkesztett műsorra sem a producer,sem a rendező ,sem a TV2 vezetői nem mondták azt,hogy B+ azonnal kibaszni ezt a gyereket /másnap nég Costa Ricán/ hanem hazajöttek ,leforgatták a műsort és a faszok a "balhé" miatt leadták ezt a jelenetet holott már rég a Gyorskocsi utcában kéne lennie annak a fasznak! Ergó a Tv2-nek kuuuuuurvanagy felelőssége van az ügyben! Kb. 4-5 górét azonnal ki kéne baszniuk,mert a közvéleménynek a nőknek a fiataloknak az jön le: hogy történik egy erőszak aminek nincs következménye és még az áldozatot teszik nevetségessé ,nevetik ki és ítélik el ! na ez az ultra nagy gáz amiatt remélem sok embert kibasznak,mert elmegy a lányod,feleséged egy házibuliba ott egy álló faszu gyerek majd szétfeszíti a lábát és ha nem engedi megdugatni magát akkor még ő lesz a hülye!
  • Wootan
    #984
    Elég nehéz bármiféle véleményt mondani ezzel a dologgal kapcsolatban úgy, hogy nem tudni mennyire spontán a dolog, és mennyire megírt, és ez rohadt sokat számít. Mert ha ez az egész erőszakoskodás dolog egy színjáték volt, akkor azokat kéne jól megbaszni, akik kitalálták ezt a fordulatot ugye.

    Egyébként én nem tudom hogy "működik" ez az erőszakoskodás dolog, de nem igazán értem a csaj viselkedését a posztolt kb. 40 perces videó alapján.
    A csávó rámászik, fogdossa, hozzádörgölőzik, és többszöri felszólításra se akarja abbahagyni.
    Ezután a csávó kiugrik az ágyból, és elhordja mindenféle ostobának a csajt, majd közli, hogy inkább lenne hálás, hogy egy ilyen csávó egyáltalán ránéz.
    Ezután visszafekszik a csaj mellé, és 5 perc után megint rá van tapadva a csajra mint egy pióca, és a ruhája alatt matat meg a farkát dörgöli a csajhoz.
    A csaj mindezt hagyja percekig, majd feláll és kimegy a fürdőbe, de közben dumál a fickóval. Kb. 10 perc után visszafekszik mellé, és HOZZÁBÚJVA alszik.

    Hát nem tudom, de nekem ez fura.
    Ha ezt a fenti dolgot a csaj erőszakként élte meg, akkor:
    Mért fekszik vissza mellé?
    Mért nem megy ki a szobából?
    Mért nem kér segítséget, miközben tudja, hogy egy műsorban van, ahol kamerák veszik (konkrét bizonyíték), és ugye személyzet is van (nyilván biztonságiak is) aki foglalkozik velük.

    Szóval nekem ez az egész inkább tűnik egy megírt színháznak, műbalhénak, ami nem épp úgy sült el ahogy tervezték.
    Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.04.29. 15:42:22
  • SzocsA
    #983
    Ez nem élő ez a műsor, nem néztem eddig míg a net tele nem lett ezzel. hány napos eltéréssel készítik a műsort?
    másnap a videókban láttam, hogy az ebédelő asztalnál Nóri azt nyilatkozza, hogy nem volt semmi erőszak. előtte meg sírva nyilatkozott, hogy hogyan próbáljam magamról lerugdosni a faszit. nem értem.
    Utána beadtak egy olyan videót aminek az volt a címe, hogy nem történt semmilyen erőszak, meg hogy a vita után ölelkezve aludtak el. Gondolom Nóri, hogy csillapítsa a helyzetet odabújt hozzá, hogy lehűtse gábort. Adok is valamit meg nem is címmel, hogy hagyja már békén.
    Most meg az összes pasi kiszavazta Nórit. ezzel amúgy meg gábor mellé álltak úgy mondván, hogy amelyik csajt nem lehet megbaszni annak repülnie kell.
    Szép kis példát statuálnak ezekkel a jelenetekkel a mai fiataloknak, ilyet kell mutogatni, és akkor csodálkoznak, hogy annyi erőszak van, lesz.
    De hiszen ezt láttam a tvben, ezt csinálták. Erőszakoskodtam egy nővel, kierőszakoltam a dugást. és nem lett semmi következménye.....
  • StrikeFor
    #982
    Vonja felelősségre szerkesztőit a TV2, kérjen bocsánatot nézőitől és az érintettől!
    A 23 női civil szervezetből álló Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Női Érdek), a Patent, a NANE és a Nőkért Egyesület tiltakozik a TV2 valóságshowjában történtek és az első cinikus reakciója miatt. "Felszólítjuk a televíziót, hogy ne adja adásba az erőszakoskodó férfit, vonja felelősségre szerkesztőit, és több alkalommal nagy nézettségű adásban foglalkozzon a nők elleni erőszak témájával az aláíró szervezetek érdemi bevonásával. (...) Felszólítjuk a TV2-t, hogy számoljanak be a nyilvánosságnak arról, hogyan tervezik a jövőben elkerülni a hasonló eseteket, illetve hogyan gondoskodnak a jövőben a szakmai felkészültségről." Mindebben az aláíró szakmai szervezetek felajánlják segítségüket.
  • StrikeFor
    #981
    pápá

    http://index.hu/kultur/media/2015/04/28/nincs_egyertelmu_felelose_az_eden-botranynak/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
  • StrikeFor
    #980
    http://jobbegyenes.blog.hu/2015/04/26/most_kellene_betiltani_a_tv2-ot
  • StrikeFor
    #979
    valamit most nagyon vágnak,mert a mai részek még mindig nincsenek feltöltve..........
  • StrikeFor
    #978
    http://alfahir.hu/harom_nap_utan_rajott_a_tv2_hogy_mi_az_eroszak
  • StrikeFor
    #977
    csúnyán mellélőttek,hogy azt leadták.....most mentik a menthetetlent........nem gyenge mennyiségű rendőrségi feljelentést kaptak! a valóságshowk legdurvább erőszakos cselekménye volt!

    A balhé előtt Nóri frankón kikészülve adta a riportot.......akkor kellett volna azonnal rendőrrel elvitetni azt a vérét meg nem hazudtoló erőszakoló mocskot
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.27. 23:46:10
  • wesker24
    #976
    Miért van az az érzésem hogy a mai rész erősen durván meg lett vágva ? És a TV2 elsumákolta ezt a zaklatás dolgot ? Péntek esti előzetesben Nóri ott sírt a többieknek hogy Gábor erőszakoskodott vele ez valahogy a mai részben teljesen kimaradt .erre mi van helyette mindenki ott vacsorázik békésen és még Nórit állítják be ugy hogy csak kitalálta az egészet !

    Na meg amit Loki művelt az már túl megy minden határon amikor csak úgy beleköpött Bence sörébe. Igy is sok van már a rovásán.

    Ez a műsírás meg mi a fasz volt Gábortól a végén ? WTF ?
  • wesker24
    #975
    Szerinted azt az ocsmány képű múmiát (Mariann) miért küldték vissza ? Hogy továbbra is csinálja a műsort azzal tahó féreg Petivel együtt !

    Meg a többiek annyira sik hülyék hogy az már fáj mikor esik már le nekik hogy Peti egy tahó féreg aki állandóan hazudozik is nem lehet benne megbizni most is mi lett vakon megbíztak benne is mi lett a vége Patrik ment ha ebből se jönnek rá hogy Peti úgy rángatja őket ahogy akarja akkor tényleg nagyon ostobák, most a mai részben nem tudom mit alkottak mér megint de tuti hogy Loki Peti és az ocsmány képü múmia keze is benne van, az hogy kit zárnak ki megint na azt még nem tudni de fogadni mernék hogy Bence körül kavartak megint.

    Meg elég érdekes az hogy egy pofon miatt már kizárnak egy játékost de zaklatás és zsarolás miatt nem ? WTF ?

    Ugye amikor Beus és Barbi (szöke) bement akkor volt a fekete angyal ceremónia ahol Beus lett a fekete angyal és az ocsmány képűt küldte haza és ugye nélküle kezdett el laposodni a műsor a nézettség is csökkent, ezért kellett egy indok hogy valahogy vissza küldjék azt a múmiát a játékba, és ugye pont kapóra jött az a megrendezett műbalhé amit Ádám leművelt Beával együtt amikor lekurvázta na erre a TV2 kapva kapott az alkalmon hogy ekkor fogják vissza küldeni a múmiát egy csaj jön egy csaj távozik. Vagyis előre el volt tervezve hogy Beus távozik és múmia visszajön.

    Attól tartok hogy a múmia és Peti fog a döntőbe állni a 20 milláért mert a többieknek még annyi eszük sincs hogy Peti ellen forduljanak mert vakon biznak benne és felnéznek rá.
  • StrikeFor
    #974
    ez a Gábor kibaszott undorító egy féreg.........Nórinak pedig komoly pszichés problémái lehetnek,hogy egy ilyen emberhez vonzódik/ gyanítom családon belüli erőszak áldozata volt korábban ami kihat a viselkedésére az erőszakoskodóval szemben/

    a TV2 elmehet az anyjába! remélem valaki feljelenti ezt a Gábort meg a TV2 főszerkesztőjét is a rendőrségen

    XIX. FEJEZET

    A NEMI ÉLET SZABADSÁGA ÉS A NEMI ERKÖLCS ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK

    Szexuális kényszerítés

    196. § (1) Aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

    az meg ahogy Nóri viselkedett az eset után sajnos a megerőszakolt nők 99% nál a "stockholm szindróma"-hoz hasonlatos.....magát okolja az erőszak miatt valamint szégyelli az esetet és megpróbálja olyan színben feltüntetni mintha nem történt volna semmi.......az is tipikus,hogy az áldozatot kéri számon és hibáztatja a "közvélemény" ami ez esetben a játékostársak..........

    ugye a műsor amit látunk felvételről megy,tehát nem fogják kibaszni Gábort,mert már itthon vannak néhány hónapja,de remélem,hogy bíróságra megy az a rohadék!
  • StrikeFor
    #973
    „Az Éden Hotel lakói előtt tisztázta Nóri, hogy mi is történt Gáborral” – ezzel a kommentárral tette ki a TV2 a Facebook-oldalára azt a videót, amelyben egy finom vacsora mellett az édenhotelezők kedélyesen számon kérték Nórát, ugyan magyarázza már el, miféle erőszakoskodásról is beszélt ő. Az ügy előzménye, hogy a TV2 adásba engedte, amint Nórát a Gábor nevű szereplő zaklatja lefekvés után, majd mikor rájön, hogy ebből nem lesz szex, leostobázza, hosszasan ócsárolja a nőt. A netre is felkerült videóban feketén-fehéren látszik, hogy a férfi megpróbálja szétfeszegetni a nő lábait, a hátára fekteti, majd üvöltözik, hogy relaxálódjon már el, hát hiszen előtte már felhúzta az agyát. Klasszik felvezetése ez a nemi erőszakoknak, eközben az ember pedig már azon gondolkodik, hogy ha folytatás is lenne, ha a Gábor nevű szereplő nem állna le ennyi után, azt is végignézhetnénk-e, végignézetnék-e velünk. Hogy az vajon már elég lenne-e a TV2 stábtagjainak, hogy valamit reagáljanak, netán ad absurdum közbe is avatkozzanak.

    A rá következő napon Nóri sírva mondja a kamerába, hogy a férfi erőszakoskodott vele, és hogy soha többet nem kíván a közelébe kerülni: a TV2 pedig ezt még mindig veszi és műsorba engedi, kvázi teljesen normális eseménysorként bemutatva. Fogalmam sincs, hogy készül az Éden hotel, mennyi belőle a megírt forgatókönyv és mennyi a valóság, de amit láthatunk, az abszolút hitelesnek tűnik az erőszakjelenettel, a másnapi sírással – és a TV2 által utóbb közzétett letagadással együtt. Mindez akkor is vállalhatatlan, ha az egész csak színjáték, de Nóri reakciója alapján sokkal valószínűbb, hogy nem erről van szó.

    Az Üvegplafon blog nyomán az esetet számtalan médium megírta, mire a TV2 ma közzétette a fentebb is említett videót, melyről elsőre a Thomas Vinterberg rendezte Születésnap című film ugrott be: békés étkezés családi légkörben, amit az egyik szereplő azzal szakít meg, hogy nemi erőszakkal vádolja az édesapját. A dolog aztán csak kínos közjáték lehet, az ebéd folytatódik is, mintha mi sem történt volna. Itt már szintekkel lejjebb vagyunk: mintha Christian anyja kérné számon a fiát, miféle nemi erőszakról is beszélt ő az apjuk kapcsán, majd mikor az kínosan lesüti a szemét, áttérnének más témára, kicsit még neheztelve a fiúra, hogy az miféle ostobaságokat is talál ki.

    Teljesen abszurd az egész: a TV2 bemutat egy videót, amely alapján nyilvánvaló az erőszak, majd mindezek után Nórával cáfoltatja meg az egészet, aki láthatólag a vacsora alatt is rosszul érzi magát, próbálja elhessegetni magától és az asztaltól a témát. Ismétlem: a szereplők őt kérik számon, hogy mi is történt, nem pedig a férfit, neki kell magyarázkodnia, majd a TV2 úgy teszi közzé az egészet, mintha ez valóban normális lenne, mintha tényleg neki lenne miről számot adnia. Ismert, hogy hasonló esetekben az áldozat miként próbál felejteni, illetve hogy igen gyakran maga sem kíván feljelentést tenni, mert nem akarja újraélni a történteket. Esetleg tart attól, hogy őt magát is bűnösnek fogják tekinteni, mondván, hát ő provokálta ki az egészet. Itt szinte pontról pontra ezt látjuk: a férfinak nem nevezhető rohadék kamerák előtt ostobázza le és beszél arról, hogy a nő a felelős az egészért, utóbbi húzta fel az agyát. Majd a többi szereplő a kedélyes vacsorálgatás során ugyanezt a narratívát viszi tovább.

    Kellemes popzene, hús, krumpli, „én azt hallottam, hogy állítólag Nóri csúnya szexuális erőszak áldozatává esett, ámbátor én nem gondolom azt, hogy Gábor erre képes lenne, ezért én csak arra tudok gondolni, hogy Nóri valószínűleg véletlenül…” Nóri cáfol, valaki közbeveti, hogy „akkor erőszakoskodás”, mire a vidám kommentár, „de hát azt szereted, Nóri, nem?” „Mi vagyunk a hülyék, akik félreértjük? De Nóri, válaszoljál már!” Hányinger az egész, és, ismétlem, a TV2 ezt úgy tette közzé, mint magyarázatot a történtekre. Nem szégyelli magát a csatornánál senki? Felállt már bárki is a TV2-től, mondván, ezt azért már nem veszi be a gyomra? Tisztában vannak vele, hogy a szexuális zaklatás bűncselekménynek számít?

    És nem, nem a faszhelikopter, a szabadosság, az esetleges káromkodások vezettek ide. Az sokkal inkább, hogy ezeknek a műsoroknak a célja, hogy a résztvevőket minél jobban lealacsonyítsa, egymás ellen fordítsa, konfliktusokat generáljon köztük. Itt az emberek már a második napon egészen elképesztő stílusban beszélnek egymással, és az sem ritka, hogy a férfiak a lehető legalpáribb, legundorítóbb módon kezelik a női szereplőket, szexuális játékszernél nem többnek tekintve őket. Ilyen közegben teljesen természetesen következik a műsorba adott erőszakjelenet, illetve az, hogy ezután az áldozatot kérik számon, majd őt hülyézik le. Végül Nóri bocsánatot kér – gondolom, ezzel pedig a TV2 is lezártnak tekinti a történetet.

    „Én nem tudom a Nórinak a viselkedését már mire vélni, össze-vissza beszél, meg keveri mindenhol a dolgokat, műsírása is van, esélyesnek is tartom, hogy őt küldjék haza” – vonja le a konklúziót Marianna, 27, modell, Gyula párja. Ahogy a TV2 kezeli a történteket, én is esélyesnek tartom – Gábornak és a műsor készítőinek mindenesetre még semmiféle következménnyel nem kellett szembenéznie, szemben azzal a lánnyal, akit korábban azért rúgtak ki, mert pofon vágta az őt lekurvázó férfit. A kurvázás nyilván belefért a TV2-nek. Az erőszakoskodás, az áldozathibáztatás szintén. Undorító.
  • Breki33
    #972
    Már nem annyira bíznak.

    Ugye valószínűleg emiatt lesz, hogy........
  • Darthmushroom
    #971
    olyan hülyék vannak bent.. mindenki vakon bízik a Petibe mikor már a félbagázst kiejtette.. utána meg képesek meglepődni.
  • Zs0lt1
    #970
    Loki mekkora volt atyaég odaadja a zsebkendőt :D
  • StrikeFor
    #969
    jézusIsten ez a Beus annyi ésszel bír mint egy marék zokni :S
  • Zs0lt1
    #968
    az miért baj? :D
  • DantszEE
    #967
    Barbinak mi a probléma az intellektuális kapacitásával? Szerintem kimondottan értelmes csaj.:D
  • Darthmushroom
    #966
    két "értelmiségi" egyszerre ment be.. mondjuk a Beus nem nézz ki rosszul, csak kb. nimfomán qva :D
  • Breki33
    #965
    Adrienn, az énekesnő

    Adrienn, az Éden Hotel 2015 indulása előtt elárulta magáról, hogy ő bizony énekesnő. Annyira komoly karrierje van, hogy már külföldön, hajón is énekelt. Ez azonban a hazai tehetségkutatóknak nem volt elég. A 24 éves lány először 2011-ben Csillag Születikben próbálkozott,

    Mikor pedig ez nem jött be neki, két évvel később ismét mikrofont ragadott, ezúttal az X-Faktorban csillogtatta meg tehetségét. Ez utóbbiban egészen a táborig vitte, ahonnan aztán nem jutott tovább.

    A két csalódás után végül még egy műfajban kipróbálta magát, mielőtt végre megkapta élete lehetőségét az Éden Hotelben: Adrienn 2014-ben a Shopping Királynőkben vonult a kifutón.


    A 21 éves Apolka is már többször megpróbálta megvalósítani minden valóságshow-hős álmát: elhelyezkedni a médiában. Apolka 2013-ban még a kifutón képzelte el a jövőjét, így a Szépségkirálynőbe jelentkezett. Az első rostán ugyan átment, de a táborból kiesett.
    Éden Hotel 2015: innen ismered már Apolkát és Adriennt

    Másodszorra már a hangjával próbált képernyőre kerülni, és jelentkezett a Rising Starba, ahonnan azonban a castingnál sem jutott tovább. Nem is csoda, hogy az egykor modellkarrierrel szemező lány végül az Éden Hotelben látta meg a lehetőséget, amiben az első rész alapján, tökéletesen megtalálta a helyét.


    http://rtl.hu/embed/370213
  • StrikeFor
    #964
    jó a közönség :D
  • Breki33
    #963
    Hm róluk van is egy saját videóm :-)

  • Breki33
    #962
    Ez érdekes

    http://velvet.hu/gumicukor/2015/03/11/orulet_eden_snezi_korabban_kozso_felfedezettje_volt/
  • Breki33
    #961
    mennyiért, :-)
  • StrikeFor
    #960
    kurva a lelkem........ismerem :D
  • Breki33
    #959
  • Breki33
    #958
  • Breki33
    #957
  • Breki33
    #956
    http://tv2.hu/eden_hotel/eden_ejjel/170396_naomi_es_nori_kiszivatna_egy_oceant_a_sellok_miatt.html
  • StrikeFor
    #955
    ez az Éden Ádám klón nagyon durva!
  • Breki33
    #954
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/aranypart-adam-szexelt-az-eden-hotel-zuhanyzojaban-2333533