33
olvass tovább ;)
-
#33 -
#32 Én nem rád vagy bárkire értettem szimpla általánosságba mondtam ezt, nem kel feltétlen magadra venni.
Annó 08-ba eltt elegem belőlük, mikor a fifás játékuk már végleg elszakított bennem feléjük egy olyan gyűlöletet(amit azóta csak fokoztak az nfs játékukkal és még párral)ami az én szemembe őket egy hazug,lopós szemét bandától többre az életbe nem fogja nézni.
Igen van nem is egy rossz tapasztalatom...(mert ugye kevéske origi játékomból a többség EA..milyen irónikus...)
Van egy szar bugos sim city 4 deluxom amit ugye online már nem lehet használni...
már kb 30k feletti összeget költöttem a Battleforgba, ami hűen tükrözi h mennyire is szarnak ők a idióta vásárlóra akik olyan rendesek h megveszik a játékukat,ha épp nem nagyon megy a szekér alatta....és igen én még a megjelenés utáni hetekbe vettem meg nem az után kezdtem el miután free lett....
ln szívesen veszek játékot, de az EA-tól nem nagyon meg nem is érnek iagzán pénzt a játékaik....
-
#31 e-e-e, tévedés, én úgy vásárolok játékot, és most nem csak EA-re gondolok, hogy előtte warezzel kipróbálom, és ha látok benne fantáziát megveszem.
A közösség szétosztásáról inkább a Cod-sorozat jut eszembe, ahol évente-fél évente kiadnak egy újabb csodát, ezáltal szétzúzva a mp-játékosainak táborát.
Én ennyire azért nem támadnám EA -ékat, de annyit tudni kell hogy mi is megjártuk velük mikor Battlefield 2 magyar szervert akartunk indítani, erős vassal, hálóval, majd 2 hónap után kinyögték hogy nem fognak MO-nak kiadni szerverfájlokat, és kérdésünkre meg sem indokolták miért. De ettől még ha egy játékuk megéri a pénzét, megveszem és leszarom hogy ki adta ki éppenséggel.
-
#30 gondolom te abba a széles töemgbe tartozol aki szivesen megveszi a fifa xx-et 12 ezerért mert kapott 1 új számot, vagy aki 8k ért emgvesz 5 új ruhát a simsbe.....
Arról ne beszéljünk a játékaiknál milyen hype megy aztán mi valósul meg semmi....
Akkor azt a szánalomra se méltó hpénzéhes lehúzós hozzáálást hogy telibe tolják a játékost, ők inkább hazudnak a pénzükért dolgozni nem akarnak...
ahol pl látják h nem megy a biznisz ott még inkább kiszipolyozzák a játék közösségét persze utánna arra is szarnak, optimalizálni még véletlen se nagyon törik magukat.
persze ha te szeed a szavaikat akkor még a szart is le fogják tuszkokni a torkodon sőt önszántatból fogod lenyelni, mint sokan teszik mert megtehetik aztán az ilyenek pampognak a warez ellen meg miegymás,
és ezek után azok védik akik a név alapján vásárolnak emrt telik rá?persze én is szarnék h milyen a játék ha hetente lenne 50k- csak erre akkor mit érdekelne h milyen szart veszek meg menni fog e a gépen, esetleg nem unom e meg 40 perc után köszönheteően a lenyűgöző marketingnek....
-
pett3rson #29 ja, a lényeget meg nem írtam, igen, van amikor sok az a 8200 és az 5400 is, főleg ha egy játékra adnám ki. rendes, majdnem becsületes adófizető állampolgárnak magyarországon ma így megy :)
persze van akinek szerencsésebb csillagja van... -
pett3rson #28 Én 3-szor meggondolom, hogy mire adom ki azt az 5400-at is, szopattam már meg magamat ilyennel :) illetve ennek duplájával egész pontosan, de zsíros kenyérre még telt.
amint írtam csak a korrektség kedvéért fűztem be, hogy 30 ojrótól jár a kedvezmény, az hogy kinek mi a sok nézőpont kérdése. egy fasza játékért Én sem sajnálom a 10-15 ezret, amíg van miből tejelnem, végül is Én dolgozom meg érte és magamra költöm, a szórakoztatásomra. -
#27 legszemtelenebb módon lehúzzák az embert - ezt kifejtenéd?
Tényleg érdekelne -
#26 Add el egy ismerősödnek 500Ft-ért, vagy add oda ajándékba valakinek.
Szerinted lesz olyan aki teljesen ismeretlenül elutal neked 2000Ft-ot, mindezt 500-600Ft értékű kedvezményért, amit talán "nyer" vele (ha ingyen utal). Ráadásul mint írták ez 30euró feletti vásárlás esetén használható csak, amit "elfelejtettél" megemlíteni. -
#25 nem védi senki az EA-t, de örülünk, hogy végre kiadtad magadból ezt a frusztrációt. jó neked. -
#24 miután a legszemtelenebb módon lehúzzák az embert nagy ajándék...
de gondolom a copy paste teljes áron nagyoon tissztessége.s
-
#23 Kölök vagy még, nem érted a lényeget...
Ez ajándék, másoknak, sőt többeknek, köztük nekem is INGYEN küldte az EA!!
Te ezzel a felfogással később anyádat is eladod bagóért... -
#22 érdekes felfogás tehát ti véditek az EA-t?...
az lenne a normális ha minden játékos minimum 1 játékkal lehúzná az EA-t...
Supportot ajánlom néhány emberek anynira balfax h még ajándékba is kapsz tőlük játékot ha behúzod h téged kiscammelt vki és hogy tegyenek valamit.
persze ha valós probléma van nem biztos h segítenek is...
de mondom balfaszok érdemes náluk próbálkozni. -
#21 ne tetézd fiam, menj el diákmunázni -
#20 király vagy :D
válasz erre | #19
1. nem írtam semmi tiszteletlent, szval örülnék, ha én is megkapnám a tiszteletet. ;)
2. miért is kellene elküldeni? most azért mert én nem használom el, más elhasználhatja.... nem annyit kérek érte amennyit ér, hanem kevesebbet--> nekem is megéri, mert kapok egy csekély összeget.--> a vevőnek is megéri, mert spórolhat majdnem egy 1000est. És igenis azt mondom, manapság 1000 forint is 1000 forint. -
#19 Születésnapra küldtek nekem is.
Te gyík, ebből akarsz pénzt csinálni??
EA Hu-nak el kellene küldeni hogy vannak ilyen pöcsök mint te... -
#18 az a kemény 8200 forint igen sok. -
#17 "bár aki milliomos annak tényleg mindegy"
30 euró az kemény 8200 forint, ebből lejön az a 10, marad 20, ami 5400 forint, most komolyan ennyire csóreszek vagytok?... Mert ok régebben én is meggondoltam 3x, hogy 8000-et kiadjak egy játékért, de egy évben 1-2x nem sok, másrészt pedig nem 30 euróról van szó, hanem 20-ról ha 30ért veszel valamit. -
#16 Az egyiket tőlem, ha jól emlékszem... :) -
#15 Igazad van én inkább majd kiscammelem valamivel a supportot -
#14 én 3 e-mailen regeltem és mind 3-ra kaptam -
#13 én már kaptam 2 ilyen kódot és igen 30€ fölött lehet beváltani -
#12 -
Sir Cryalot #11 Kickban pls -
#10 fail -
Fidolorous #9 hogyne csak baratkozz ossze vmelyik pizzafutarral -
#8 bezzeg én nem kaptam ilyen szülinapomra..... -
#7 Mért ne? Pénz ..pénz..kajajegyet nem lehet eladni? -
#6 Ilyenekből pénzt csinálni... -
pett3rson #5 ha végigolvastad a levelet akkor láthattad, hogy 30 euro feletti vásárlásnál van lehetőség a beváltására (vagy valami ilyesmi összeg, tehát nem egy ócsóság, az a lényeg) bár aki milliomos annak úgyis mindegy, csak gondoltam leírom, ha már nem átbaszást emlegettél, így tisztább. -
#4 Én is kaptam szülinapomra,asszem csak 1hónapig érvényes. -
#3 szarból is pénzt? -
#2 Szerintem jobban jársz, ha felajánlod az eredeti játékok topikban, mondjuk nem pénzért. -
#1 Üdv all!
Nem találtam rendes topikot, ezért csináltam egyet. A helyzet az, hogy kaptam az EA-tól 10 euro kedvezményt, amit az EA storeban használhatok el. Ez egy egyszerű kód. Én nem tudom elhasználni semmire, nem is akarom, ezért ezt szívesen eladnám olyannak, aki tudna vele élni... :)
Előre utalásra gondoltam, mondjuk 2000Ft. Maga a kedvezmény olyan 2800Ft körül van, szóval aki megveszi tud így is spórolni valamit.
Akit érdekelne, az írjon emailt ;)
címem: [email protected]
Nincs benne semmi átbaszás nyugi, nem unatkozó hülye gyerek vagyok.