12
  • Loverman
    attól hogy ismert cím még nem biztos hogy olvasott róla kritikát is az ember. ami itt szokott lenni az tényleg vicc. mondjuk volt Dead Space 2 is, az meg pont neked mond ellent, mert eléggé nagy sikerű mainstream játék
  • gombabácsi
    igen igen! legyenek csak a legnépszerűbbek! kit érdekel holmi nem túl népszerű dolog?

legyenek tehát a legnépszerűbbek! farmville és társai :O)
  • zetortraktor
    Sikerült felfognod a kritika lényegét. Miért akarsz olyanról olvasni, amit ismersz? Annak mi értelme? olyanról kell olvasni, amit nem ismersz, amivel nem játszol.
  • KRTuning
    "Ha valaki mégis elakadna, nyugodtan használja a hintrendszert, ami három különböző javaslatot kínál fel nekünk, amelyek egyike biztosan a helyes megfejtést takarja."

Igazából egyre érthetőbben segít. Az első "célozgat",az utolsó konkrétan megmondja mit is kell tenni.Bár ha nem azt írja amin épp elakadok nem segít sokat.
    Mert ilyet is tapasztaltam.
  • hitman08
    A helyigénynél minden program esetében nagyobb értéket adnak meg, hogy biztosan működjön majd. Mondjuk ha rendszermeghajtóra telepítesz, ajánlatos némi szabad helyet is hagyni.
  • SirAlo
    Attol meg hogy te nem jatszol vele nem azt jelenti hogy senki nem jatszik :)
  • Broafka
    szerintem ez inkább csak népies, én pl azt szoktam mondani, hogy itten meg ottan! :)
  • kjhun
    Helyigény 2GB ??? Nincs 500MB feltelepítve, az összes rész együtt foglalna ennyit felrakva.

Amúgy már 1 hónapja kijött a játék február 17-én Lásd itt az sg fórumán

És a magyarítás is elkészült azóta.
  • bvalek2
    ...és gyakorlatilag övéké egész Hill Valley.

enyémé, tiédé, ilyeneket 2 éves koromban mondtam :) szerintem gyorsan töröljétek azt a fölösleges é-t :)
  • Broafka
    én játszottam az első résszel, a másodikra még nem jutott időm, de nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a BTTF rajongók mind játszanak ezzel :)
  • Novotsik
    akkor kezd el olvasgatni a gamestart és az egyéb kimondottan ezzel foglalkozó lapokat :)
  • Line
    Gyerekek nem lehetne olyan játékról kritikát írni amivel játszanak is az emberek? van most pár lehetőség rift dragon age stb...