6
Nick Vujicic
 • Lacee86
  #6
  Hát, amilyen "értelmes" topikok nyílnak, ez a topik ne férne el?? Kár, h nincsenek hozzászólások. Pl. most láttam, h jelent meg könyve is. Érdekelne azok véleménye, akik olvasták.
 • jazzy
  #5
  Ez is jó videó, főleg a legvége :)

 • DJ RX7
  #4
  eddig oké, de ezért topikot nyitni?
  egyébként: nagyszerű ember!
 • Büdös Bohóc
  #3
  Gondolom erőt ad azoknak akiknek sokkal jobb és mégis szarba nézik az életüket. Rámutat, hogy "hé bazdmeg nézd meg ez az ember is tud örülni az életnek, te miért nem?". Nemtom, valami ilyesmi a cél.
 • Zoli007
  #2
  Most ez nekem pl. miért jó?
 • Montanosz
  #1
  Nagyon megragadott a videója és az életereje.  Nick Vujicic végtagok nélkül is boldog ember! Nick Vujicic 1982 december 4-én született Melbourneben. Első szülött gyermek volt az ő szerb keresztény családjában. Nick születési rendellenesség következtében, váll magasságban elvesztette mind a két karját, és csak egy kicsike lába fejlődött ki kettő darab újjal, ami kiáll comb magasságban. Ez természetsen sokkolta Nick szüleit annak ellenére, hogy szervezetileg teljesen eggészséges volt.

  Az élete nehézségekkel és visztontagságokkal volt teli. A testi fogyatokossága miatt (bár kérvényezték) Nick nem járhatott hagyományos iskolába, annak ellenlre, hogy nem volt értelmi fogyatékos. Az iskolai évvei alatt az ausztrál törvények megváltoztak, és Nick egyike lett azoknak a sérült tanulóknak, akiket átvettek hagyományos iskolába. Megtanult írni a bal "lábán" levő két ujjal egy speciális, a nagy lábújjára felcsúsztatott eszköznek a segítségével. Megtanult számítógépet is kezelni, és gépelni a "sarok és lábujj" módszer segítségével (ahogyan az előadásain bemutatja). Továbbá Nick képes eldobni a tennis labdát, és és telefonálni is (ezt is bemutatja az előadásokon).