Kapi Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem kettõ elég

Ropi07
Sziasztok
Szerintetek megvegyem a 3-dik pszichoterápiát már van 2

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Díszítés. Az emeleteken bárhová, ahol van helyed. Szerintem inkább másra költs. :-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

marsu
A csattogó mûfogsornak mi a szerepe?
Hova kell tenni?
😊
marsu
Minden rendben.
marsu
Hát igen!
Napi legalább 45 lapot kellene összeszedni!
Nohab
A könyvtáros megszerzése arany nélkül lehetetlen.... Ki van ez találva.
Maximus4
Nekem is csak 69 lapom van,de van 102 WC kulcsom😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

wesker24
Hát nekem nincs sok szerenecsém ezzel a könyvlap gyüjtögetéssel !

Jó ha meglesz a 160 a végére talán vagy az se !
Maximus4
A böngészõdben Eszközök->elõzmények törlése->sütik,gyorsítótár->törlés most.Persze ha firefoxod van.

2 napig összeomlott a noob,de most már jónak kell lennie,az összes topikomat átnézzem és én nem láttam hibát.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

marsu
Én értem,hogy szükség van karbantartásra, de mi lesz az elveszett idõvel???
Igen is írják jóvá!!!!
marsu
Maximus drága vezérünk, nekem most ilyen a fórumunk háttere, nektek is ilyen, vagy megint nálam van a baj??

Köszi, beléptem, de nálam most belassult :-(

Maximus4
Már megy😊

A fórumból:

"Gyorskarbantartás 2011.06.03

HozzászólásSzerzõ: Gabesz » 2011.06.03. 13:45
Kedves Játékosok!

Apróbb karbantartás vált szükségessé, ezért kis idõre elérhetetlenné vált a játék, hamarosan újra elérhetõ lesz, köszönjük a türelmet!

Gabesz"

Mintha a farmeramaban érezném magam 😄D

Maximus4
Vannak kamara közti versenyek,ahol be lehet/kell adni amit éppen kér.Nem mintha eddig olyan sok lett volna de tuti,hogy ráfognak gyúrni a kamara fejlesztésekre is (remélem).
itt könnyebb egymást közt betegeket cserélgetni,meg különben is😊

windoo
Mért jó kamarában lenni?

a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő...

Maximus4
Semmilyen feltétel nincs.Ha akarsz a mi kamaránkba lenni akkor csatlakozz hozzánk😊

Azért lassan beengedhetne😞

windoo
Szia! Bocsi, de már nem voltam itt... Milyen csatlakozásról lenne szó? Mik a feltételek?
Jelenleg 10. szinten vagyok... május közepén kezdtem.
Dr. Vármesz Zsolera néven vagyok fent.

marsu
sajnos megint leállt a szerver!
Várakozó állásponton vagyunk!
LoSA
Valki megint elvihetne tõlem egy-két beteget... 😊 thx! 😄

marsu
Nagyon pörög ez a topik.
Maximus4
Szia!

Nem csatlakozol hozzánk?

marsu
Minden rendben van!
Sajnos 7 olyan beteget kaptam, amit nem tudok gyógyítani!
Mi a francot csináljak velük?

Dr.Prudy Judy
windoo
Senkinek nem indul a játék? Tud valaki valamit az okáról?

marsu
Hát nem tudom mi van!
A külföldi oldalai sem jönnek be!
😞(
windoo
üdv doktorok!

Na ja! Én is hazajöttem, gondoltam berakosgatok egy pár beteget mielõtt lefekszek. Erre ez van. <#boxer>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

marsu
06:13 megint szarakodik a játék!!

500 - Internal Server Error
Maximus4
Viszont ami pozitívum,hogy 150 ezer tapasztalatpontig nem lesz új helyiségem,de mégis lépek 3 szintet.Szóval addigra annyi pénz összejön,hogy nyugodtan vásárolgathatok😊

Maximus4
Nekem csak 14😊

Köszi!
Van 17! :-D

Maximus4
Ha rákattintasz a könyvespolcra,a tetején van a beváltás.

Részben tetszenek a változások.
Nagy szívás, hogy rámennek a pontokra. Így még nehezebb lesz az egész. Inkább a pénzre mennének rá ilyen lelkesen.
A másik meg az, hogy ezeket a könyvlapokat hol is lehet beváltani. Lehet nekem nem jött le, de már a második éjszakán vagyok túl.

marsu
Ja ez lemaradt, az ilyen semmilyen ajándékoknak sem tudok örülni, mint például a könyvespolc, vagy az arany egyes, ami az irodában várt.
Az lett volna az igazi ajándék, ha például érmét kaptunk volna, vagy a helységeket féláron meglehetett volna venni, vagy a prémium tagságot meghosszabbították volna.
És mi lesz azzal az idõvel amikor nem tudtunk belépni, és nyomulni, mert én 00:00 kor is próbáltam belépni, és nem sikerült. Ki fogja jóváírni azt az egy két órát????
marsu
SZIa.
Én most lettem 13-as szintû, és mostantól tudom gyógyítani a tojásfejûséget.
Nem nagyon ürülök a gyorsabb szintugrásoknak, mert egy csomó olyan beteget fogok kapni amit nem tudok sem gyógyítani, sem eladni.
Maximus4
Ja és persze szintet is léptem megint😊

Maximus4
Megérkeztek az újítások.Egy valamit nem nagyon értek.Hogy lett nekem tojásfejûséges betegem?az új rendszer szerint azt 9-es szinttõl lehet gyógyítani.Na mindegy,biztos ezt is átírták ahogy a szinthatárokat is.

Jónak tûnik :-)

marsu
beengedett!
Hurrrrrááááááá
Maximus4
"Sziasztok!
Egy kis türelmeteket kérjük, Támogatásnak jeleztem a problémát. Elõfordulhat, hogy a holnapi frissítés elõkészületei miatt vannak fennakadások a játékban.Errõl itt olvashattok:"

Jó dolgok lesznek mostanában😊

Jó étvágyat :-)

marsu
Addig megyünk megfürdetjük a pici lányt és megvacsizunk!
Remélem helyrejön!
Nekem eddig semmi probléma nem volt a játékkal, nagyon ritkán lassult be, az is csak néhány másodperc "sziréna" volt.

Sajnálnám, ha bármi elveszne :-(

Ropi07
Ezt jelenti:
kiszolgáló megszakítási karbantartási törés

marsu
Igen ez megtörtént, remélem, nem tûnik el semmi!
Ropi07
Engem be sem enged a játék

Lépj ki a játékból, és békén hagy :-)

marsu
Hiba! Wartungspause; maintenance break; ..

EZT ÍRJA, ÉS LEAKAR TÖLTETNI VELEM VALAMILYEN PHP-É OLDALT!
Nem tudom, próbáltam kilépni, frissíteni, de semmi,,,

{"ident":"4e932","error":true,"message":"Wartungspause; maintenance break; ..."}