2160
-
#720 De egy egyszerű HG választást nem tudunk itt összehozni sajna.Na nem baj,majd lesz valahogy:) -
Revans85 #719 Sziasztok :)
Gyakran jártam erre, de láttam, hogy nincs mozgás., egyedül meg nem akartam szólózni.
Sajnálom, hogy Takezó kiszállt :(
Ma lettem 8-as, a kamara fellendítése részemről rendben van :) -
#718 Ez a játék még nagyon új,idővel majd fejlődik,de a Farmer topicban,akkor is megy az élet,ha nincs semmilyen újítás;) -
#717 Bizony,hogy jó lenne,de nem tudom,hogy lehetne felrázni a topikot.
Bár ebbe nem történik új dolog mint a farmosba:( Nézem a tagokat aktívak,de itt nincsenek.
-
#716 Nem is Rád gondoltam:)
Na igen,a kamara,jó lenne ha aktívabb lenne,mint a Farmer topic;) -
#715 Én sem kapkodok,nem is tudnék.A következő szint nekem 40ezer,ami nem most lesz.Csak amióta 8-as lettem nem tudom ellátni az összeset aki ortopédiára menne.Eladni meg nincs szívem őket,mert rámegyek a statra is,fel kell hozni a kamaránkat:) -
#714 A 12K-s szint után nem fogok kapkodni a szintlépéssel,a következő 17K körül lesz,így a napi betegeket gyógyítom,és a garázsból eladom,ameddig nem lesz több mint 20K hT-m,máshogy látom nem fogok boldogulni.. -
#713 Hihetetlenül kevés ez az egy ortopédia:((
Még most is van vagy 10 betegem aki arra vár. -
#712 -
Takezó #711 Azt is kifizettem. Akkor további jó játékot nektek: ) Sziasztok! -
#710 Megtörtént.
Köszönöm -
Takezó #709 -
Takezó #708 Dr. Toysoldier: elfogadtam, a pénz átment.
Dr. Max Maximus: nem engedi, hogy elfogadjam, mert nem tudom még kezelni a testgyűrődést, 6. szintű vagyok, úgy küldj valakit, de küldhetsz 2700-ért, mert közben eladtam egy rakat embert -
#707 köszi, megkaptam -
#706 Nekem tökéletes ha toy nem haragszik,szeretném megvenni a 2. ortopédiámat,mert nem győzöm a betegeket.Tegnapról maradt 6db:( -
#705 nekem jó :] -
Takezó #704 na, fiúk, akkor küldjetek 1750-ért, és akkor megosztom köztetek a pénzt, az úgy jó? vagy ez már pénzbe került nektek? -
#703 köszi, elküldtem elvileg.
ha meggondolod magad és mégis folytatod, akkor szólj és visszaküldöm a pénzt :] -
#702 Én már elküldtem egyet(: -
Takezó #701 :\ ja, én is sajnálom -
Takezó #700 Igen, utalj be egyet 3 500-ért. -
#699 :(
-
#698 akkor küldhetek beteget? :] -
Takezó #697 Sajnos abbahagyom, mert elég időigényes játék, de a mai betegeimet szívesen átküldöm, illetve van 3500 pénzem, azt is szívesen odaadom, ha valaki küld egy beteget annyiért, akkor megveszem. -
#696 Én is azt szoktam felváltva Ie8 meg FF ! -
Coolfire #695 Már régen FF-t használok. -
#694 Nézd Firefox-ban vagy Google Chrome-ban nekem semmi baj nem volt vele !
Amugy a gyógyszerekkel 50 % boost van ! Fele annyi idö ! -
Coolfire #693 Már egy hányóst kikezeltem,de megint buzul..:( -
#692 Igy van pedig jó játék ! -
Coolfire #691 Az a baj,hogy nekem nem sok időm lesz vele játszani.Legfeljebb kevesebbet Honfoglalózom.:)
-
#690 Amugy én már éjjeliör vagyok lvl 6 !
És ugy kb 03.17-én kezdtem ! -
Coolfire #689 Most olvasgatok vissza,látom ti is nemrég kezdtétek.Mondjuk a Farmeramaval ugyanígy jártam.:) -
#688 Frissítsd vagy nézd meg egy másik böngészőben !
Ha Firefox-ban nézed akkor orvosi kezed lesz más lesz egér kurzor ! xD -
#687 Fertővásárhely - Orvosi kamara-Portás-Jelentkezés-SG Doctors -
Coolfire #686 Valamiért nem jó,csak a "játék töltődik" feliratom van. -
Coolfire #685 Ja és dr. Coolfire vagyok.:) -
Coolfire #684 Az SG orvosi kamarába?Még nem.Hogyan kell?:) -
#683 2000 egy kicsit sok,nem?Az inkább 200 akar lenni:) -
66zio #682 Valaki nemtudna küldeni 2000 ht-t??? kéne ultra hangra . elküldök egy beteget 2000 ht ért és te elfogadod persze majd vissza adom -
#681 Az Sg kamarába is jelentkeztél ?