2160
-
#800 Kirándulás?Az mi?:P -
Revans85 #799 Kajás játék???
Hamarosan a kirándulást is itt fogjuk lejátszani -
#798 Na ezek a buborék ragyások egész jól fizetnek !
Amugy lvl 7 vagyok még 5000 pont kell a Lvl 8-hoz és még 3000 hT az Ortopédiához ! -
#797 Szerintem majd énis csatlakozok akk, mert ami kajával kapcsolatos az jöhez . -
#796 Én attól félek,ha megcsinálják magyarul az éttermeset,abba is belekezdek majd és nem lesz megállás:)
Ugyan olyan mint ez,csak kajás:) Még csak Német nyelven elérhető:( -
#795 thx:)
Tetszik:D, olyan mint a farmerama, csak korházos, azis tökjóó:D -
És amúgy tetszik? -
#793 LVL 2 :)
Most építem a röntgenszobát. -
TomBond #792 Egyébként tényleg van 2 db buszjegyem. Azt szívesen átadnám, ha lehetne! -
Revans85 #791 A Kamara oldalához dűtöm a megjelölt időpontban :D -
#790 Köszi srácok,majd gurítsátok át hozzám:) -
Revans85 #789 Délelőttönként az enyém is szabad :-) -
TomBond #788 Majd kölcsön adom az enyémet! :-)
-
#787 Tudom,de mint már írtam,most minden fillérre szükségem van.Sajnálok kidobni egy 1000-est ilyenekre:) -
Revans85 #786 Az ortopédia nekem is azért tolódik, mert 3 ultrahangom van. Rengetegen osztódtak. :DDD -
Revans85 #785 -
TomBond #784 Én is a járművet akartam javasolni. Amúgy ahogy takarítod a 2. emeletet majd találsz 2 db buszjegyet.
Most én is kicsit beragadtam vennem kellett még egy ultrahangot.
Jelenleg takarítónőre gyűjtök. -
Revans85 #783 1000-ért már kapsz egy kis robogót, és ha lejár a prémium tagságod, akkor sem vész el, mert a következő aktiválásakor megtalálod. -
TomBond #782 Jelentkezz a játékban az "SG Doctor\'s" kamarába! -
#781 Mert nincs járművem:( -
TomBond #780 Csak természetes, hogy azokat segítem akik "hozzám tartoznak". ;-) -
Joybull #779 Sziasztok. Hogy tudok kamara tag lenni?
A játékban a nevem Dr. Joybull Gerzson -
Revans85 #778 Ez nagyon derék! :-) -
TomBond #777 Ne köszönd! Mindig a saját kamarában kezdem a "vásárlást". -
Revans85 #776 Köszönöm, Tom Bond! :D
Ha jól emlékszem, a második félig kezelt betegemet vitted el.
-
Revans85 #775 Ha van prémiumod, akkor miért kell buszjegy? -
#774 Igazság szerint én is:)Már kínomban azt számolgatom,hogy a meglévő betegek összesen mennyi pénzt hoznak és azzal meg lesz-e holnap a rendelőm:)Nem akarok szerdáig várni,mert akkor meghülyülök:D
Buszjegyem meg nincs,úgyhogy holnapra ki kell találnom valamit:) -
Revans85 #773 Én türelmetlenebb vagyok :DDD -
#772 Pont ezért nem rakom fel őket.Én próbálok minden játékban maximalista lenni és ha kell akkor lassabban haladok a fejlődéssel,de akkor is meggyógyítom és kivárom azt az időt amit kell:)
Hála istennek nem időfüggő a játék:)Csak már jó lenne megvenni a 2. ortopédiát:) -
Revans85 #771 Ahham!
Én sem szívesen rakom börzére őket, de néhányat muszáj. Akiket már elvittek, azok nevetséges áron keltek el.
Sajna evvan :D -
#770 Szia!
Én pont ma aktiváltam 1 hónapot
Én is tele vagyok sajna olyanokkal.Ami szar az egészben,hogy egy ortopédiám van és a 12 betegágyból 10-en fekszenek akik csak erre várnak.Napok óta nem győzöm kezelni őket,csak görgetem egyik napról a másikra a betegeket.Börzére nincs szívem beadni senkit.
Egy kicsit irreálisnak tartom,hogy az ortopédia 10ezer pénz,9-es szinten pedig a pszichoterápia 5ezer.Nem baj,mert az talán hamar meg lesz,de akkor is.Iszonyat lassan haladok így:( -
Revans85 #769 Sziasztok! :)
Tele vagyok körömbajos, és gyűrődéses betegekkel . Lassan gyűlik az ortopédiára a péééz...
Valaki nem tudna átvállalni néhányat baráti áron?
#758 üdv az SG Kamarában :)
Maxi, Te hogy állsz a prémium-tagsággal? Nekem hamarosan lejár :(
Könnyű volt megszokni... -
#768 -
TomBond #767 Grat! -
#766 Na level 7 lettem már Kacsafelelös vagyok ! xD -
TomBond #765 Zaklass csak nyugodtan! ;-)
-
#764 Oké:).Ne ijedjetek meg zaklatni nemfoglak titeket sok kérdéssel:D. -
#763 Igazán nincs mit.Ha van még kérdésed segítünk mindenben! -
#762 Renben.
Köszi a segítségeket :). -
#761 Egy jó tanács.Ha a max pénzt akarod megkapni a betegekért gyógyulásukkor,tehát 100%-os elégedettséggel távozzanak tőled,akkor ha van betegágyad mindenféleképp végezd el a 4 minikezelést.Ingyen van,8 perc az egész:)