Kapi Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Semmilyen elõnnyel vagy kötelezettséggel nem jár.Majd lesznek versenyek kamarák között,ennyi
SG Doctor's.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tuvok
Hm, és az milyen elõnnyel, ill. kötelezettséggel jár ? Csak 3. szinten vagyok még 😊

Milyen néven találom ?

Maximus4
Az SG kamarába😊
Már olyanunk is van ám <#kacsint>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tuvok
Õõ, mármint hová ? 😊

Maximus4
Lépj be hozzánk ha akarsz!

Tuvok
😊
köszi !

Maximus4
Szia!

Már te is?😄
Ha elkezdesz gyógyítani azokat rá tudod húzni a betegekre és felezõdik az idõ.Ezek gyógyszerek.

Tuvok
halihó

jobb oldalon van nekem 30 derótkefe, 25 WC kulcs, 15 gipszsín, ezeket mire és hogyan lehet használni ?

Maximus4
Nézegettem a kamarák sorrendjét és végig a 😛 mögött vagyunk,de nem sokkal lemaradva.Viszont õk 33-an vannak,mi pedig csak 19-en😊

Maximus4
Nekem 165😊
Viszont,aránylag hamar lehet majd 8-as szintre lépni,mert "csak" 5000 kell,ellentétben a mostaninál,ahol a 9000 elég húzós volt😊

Én is, alig 4000 hiányzik még 😊

Jó, egyébként is iker vagyok 😄D

Maximus4
Én nemsokára leszek 7-es😊

LoSA
Most lettem 3as szintû! Haladgatok, szépen lassan! 😊

wesker24
Na 2 hetes prémium tagság ! Yuhéé ! xD Leraktam az 5-dik helyiségem is !
szjuca

wesker24
Grat ! Ha kellene valakinek páciens csak szóljon ynugodtan nálam van dögivel !

Teli vannak a betegágyak és a váró is ! 😄
szjuca
Portás lettem.

büszke

szjuca
Sziasztok!
Maxi írj ki engem is légyszi, és a képem is kiteheted. Köszi

Az elején gyorsan meglepnek vele, két hét után várják a fizetõsöket... 😊

Nagyon tetszik a prémium opció , bár csak a két hét ajándék .

Minden területen ott a teljesítési kényszer. A játékomban talán nem kéne....

Maximus4
Tõlem nem veszel el senkit.Attól még,hogy én vagyok a kamaravezetõ,semmivel nem vagyok különb senkinél.Ha akarnak átmennek.(de remélem nem)

Én is úgy indultam, hogy a hangulat lesz a lényeg, de amikor átvettük a vezetést, akkor meg akartuk tartani, tehát bevezettem egy szintminimumot, amit folyamatosan emelek. Persze néhány tag, akit máshonnan is ismerek, õket nem rúgom ki, akárhányas szintûek. Innen SG-rõl is jelentkezhet bárki, fel lesz véve, de nem akarom Maximustól elvenni a jó SG-s tagokat. 😊
Akkor megéri hajtani 😊
Engem a játék öröme vonz, ha alábbhagy, leállok.

Semmi.
Mi jár az elsõ helyért? (a dicsõségen? kívül)

Kellenek az elvárások, hiszen nem akarunk a 2. heylre szorulni.
Olvastam a kamarádat, és komoly elvárásaid vannak. Nem jó Nálad legkisebbnek lenni 😊

Maximus4
<#eplus2>

Lehet, hogy egy beutalt beteg gépközelbe jutott? 😄D

<#wow1>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Maximus4
Most kaptam,ezen besz@rtok😄

Minden jó, ha a vége jó! 😊
persze, neTkávézó az 😄D

Próbáltam mindenhova, de csak toporogtam 😄DD
Már nem tudom hogyan sikerült, de bejutottam, és megvettem a tervrajzot, és a nettkávézóban a gyógyszereket.
Szerdán veszek egy mopedet.

Szerinted én azt néztem, hogy hányasok vannak az SG-s kamarába?😄
Maximus4
Szia!

Ilyenbe én is belefutottam az elején😞

#520:Akkor,hogy lenne meg nekünk?Még nincs 8-as szintû a kamaránkba😊

Igyekeztek arra törekedni, hogy a játék minél élethûbb legyen. 😊
Úgy próbáltál átmenni, hogy a térképre kattintottál a buszmegállóban?
Sziasztok!
Vettem 2 penyáért jegyet Törjelábodra, ki is dobta a jegykiadó, de itt álldogálok a buszmegállóban és nem visz el!!!! <#zavart2>
Azt mondja, nem vettem jegyet, de levonta a két érmét.
Annyira életszerû !!!

Jaja, a 2. emeltre gondolok, amit 8-as szinten lehet unlockolni.
wesker24
Ha amásodik emeltre gondolsz az még nekem egy hónap mulva se lesz ! Talén majd 2-3 hónap mulva mig összejönn 2000 beteg !
toysoldier
sztem a 2. emeletre gondol

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Milyen 2-es szint?

wesker24
2-es szint één már Lvl 5 vagyok Portás ! xD
Nektek már megvan a 2. szint?
wesker24
Ok jelenleg van még 2 6 nyavalyás páciensem és 2 5 nyavalyás páciens betegszobán egy rendelöben egy röntgenben !
Maximus4
Köszi,akkor kihagyom,mert ma nem maradok olyan sokáig fenn,mint tegnap😊

#512:<#wave>

Sziasztok, én vagyok a DiliHospital kamara vezetõje, darkpanther néven játszok.
wesker24
Törpszörgyulladás Horzsolás Lábtörés koponyazugás

Törp 1 ó 20 p 50 % boost
Horzsolás 15p 60 % boost
Lábtörés 1ó 20 p 50 boost
Koponyazugás 1 ó 20p 50% boost