Kapi Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SitatiS
<#nyes>

Let the good times roll.

Kamarába???<#circling>

SitatiS
Szépen haladsz a játékkal,nem akarsz hozzánk belépni?<#vigyor5>

Let the good times roll.

Kösz a tanácsot... Már rájöttem, jó sokat kértem ám érte anno..<#vigyor3>

SitatiS
Picit add olcsóbban,és elviszik a betegeid<#buck><#smile>

Let the good times roll.

Oh.... köszönöm. Hogy én ezt miért nem láttam meg?!<#buck>

SitatiS
Szia!
Belépsz a börzére,és ott mutassa csak a sajátot,aztán KILL-el visszarakja hozzád😊

Let the good times roll.

Halihó!!!! Börzére küldtem betegeket három napja, de senki sem akarja õket meggyógyítani. Szóval azóta ott ülnek a váróban...
Hogy tudom visszahívni õket. Üdv.: Dr. Pajetyka Kende<#confused>

Martinez01
thx

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Grat! <#eljen>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Martinez01
Üdv Kollégák!
Jóhír : Gratulálunk, az új rangod: Portás ( 5 )!
Rosszhír : Mindjárt itt a hétfõ...:S
Nemhaltam meg😄 csak a portás rangon dolgoztam😊
Üdv!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Pár nap múlva meglesz a pénz rá... :-D

Napi 5-6 ezret meg lehet keresni.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

SitatiS
A mai "étlap"😊)

Név Max. Börze ár
Jákberényi Bocsárd 222,55 hT 175,00 hT
Pacsal Xenodiké 335,50 hT 260,00 hT
Gablencs Bíbor 104,66 hT 80,00 hT
Nyélényi Mercédesz 120,15 hT 90,00 hT
Gömböcös Omár 387,29 hT 300,00 hT
Tataján Ada 104,11 hT 80,00 hT
Csendán Karla 87,65 hT 70,00 hT
Horpácska Girót 68,92 hT 50,00 hT
Terebély Zaránd 278,98 hT 220,00 hT
Tacsócs Lolita 164,57 hT 130,00 hT

Let the good times roll.

Maximus4
Én a helyedben tuti vártam volna még pár napot.Mi lesz ha az EKG-ra nagyobb szükséged lesz?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem tudom kié volt, de elõször a saját kamarában szoktam szétnézni. ;-)

Úgy döntöttem, hogy csak megépítem a 3. ortopédiát.

Talán pont az enyém volt <#wave>

Maximus4
Én csak az olyanokat szoktam megvenni😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Értem én hogy mit mondasz. Ma nekem is sok "bolond" volt (van). Én minden nap börzézek. Ezért írtam, hogy van olyan beteg akin akár 100 hT-t is lehet keresni.

Maximus4
Az lehet,de én arra akartam kilyukadni,hogy van olyan nap amikor az ortopédiám teljesen kihasználatlan.A 16 betegbõl jó ha 2 vár oda.Másnap meg sorba kell õket ültetni és örülök ha estére végzek velük😊
Ma rengeteg pszichoterápiás páciensem volt,de 2 óra és mára befejezem,aztán vagy börzézek vagy nem😊

Igen de a börzén jó boltot lehet csinálni az ortopédiás betegekkel. Ezért gondolkodom erõsen.

Maximus4
Én sem tudom,hogy mit kellene vennem😞
Tényleg az aznapi betegek válogatják a kihasználtságot.

Jelenleg azon agyalok, hogy érdemes-e egy 3. ortopédiát építenem. A pénz megvan rá, és szépen lehet keresni a betegekkel is. Van olyan ortopéd beteg akivel a börzén is akár 100 hT-t lehet keresni. Úgyhogy nem tudom mi tévõ legyek. :-S

Hát ja!

De az még soká van. Remélem meglesz addig a pénz! :-)

Maximus4
Azért a 11. szinten a mûtõ 75ezer pénzért nem kicsit sok😞

Maximus4
<#taps><#eljen>

Jelentem a Tisztelt Egybegyûlteknek!

Elértem a 10-es szintet! alig 6 óra múlva már kész is az EKG/EEG-m!

:-D

Maximus4
Én is általában 4db farmot viszek egyszerre minden nap,néha nagyon elegem van nekem is,de ez van😊
Közben itt van ez,a Shakes,6 karakterrel,szóval bõven sok😊Remélem nem mostanában fogják magyarítani pl. az éttermes kapit,mert akkor megõrülök😄

általában ha belefogok valamibe, nem nagyon futamodok meg...persze van olyan játék, amit idõnként felfüggesztek, de azzal nincs emiatt gond

most hogy egyedül csináltam kettõnk farmjait, néha már a pokolba kívántam, de egyszerûen nem bírtam megállni, hogy ne keljek fel reggel és tegyem rendbe õket, mielõtt útnak indulok - pedig sokszor már tényleg iszonyú fáradt voltam

egyelõre jókat vigyorgok a nyavalyák elnevezésein - már a család is itt somolyog körülöttem, mert persze ha felröhögök, akkor mindjárt tudni akarják, mi van😄
még nem nagyon tudok mit mondani...kell még egy kis idõ...

Maximus4
Majd vegyél egy járgányt Törjelábod-on,mert azzal nem kell megvárni az ingyen buszjáratot.Utazhatsz korlátlanul.Persze ez nem érmébe kerül csak eszembe jutott😄

Amúgy,hogy tetszik?Remélem maradsz a játékban és nem fogod abbahagyni <#kacsint>

igyekszem
egyelõre ülök rajta, mint kotlós a tojáson - még most nem tudom igazán eldönteni, mire lenne célszerû (azt hiszem, most még semmire😄)

Maximus4
Az igen!Ha nem akarod publikusan leírhatod PM-ben,persze ha akarsz róla beszélni😊

SitatiS
Bárkinek lehet,nem személyhez kötött a téma!😉
Nekem majd kb 2 év múlva lesz ilyen nagymértékû változás,új város,új meló,új otthon😊

#971:Grat!
Az érmékkel gazdálkodj okosan!<#nyes>

Let the good times roll.

Maximus4
Átutalással egy 1000-es és megvan az 1 havi prémium.

wesker24
Nah vazee ! A kis ravasz ! xD

Naná hogy megérdemlik!
Maximus4
Mondjam azt,hogy ingyen volt?😄 Telefonáltam a céges telefonról😄 Megérdemlik😊

wesker24
Grat jó neked és mennyibe került ?
Maximus4
Én már aktiváltam múlt héten 1 havisat😊

wesker24
2 hét ingyen tagság ! Nekemma reggel járt le és megint visszaállt minden a régibe sajnos !
Maximus4
Fogsz is😊Jól jön az,ha prémium akarsz lenni.Jut eszembe.Ha leteszed az 5. rendelõdet,akkor 2 vagy 3 hét (már nem emlékszem)ingyen tagságot kapsz.

jeee...találtam az egyik szemétkupac alatt 5 érmét, a másik alatt 100 hT-t - meg még az elején az egyik alatt 3 buszjegyet...😊)

Maximus4
Talán ebben a hónapban,vagy a következõben lesz radikális változás.Új munkahely,de azt hiszem ez csak álom marad,mert nekem nem lehet ekkora szerencsém😊

SitatiS
Elhiszem,más lehetõség?😊

Let the good times roll.

Maximus4
Elhiszed ha azt mondom,hogy nem érdekel?Annyira szarul érzem már magam ott,hogy az kibírhatatlan😞

SitatiS
Nézd a jobb oldalát fizetik a túlórát😊)

Let the good times roll.

Maximus4
Nem.A héten délutános vagyok és ma,az éjszakás elment szabira.Ha áttudják szervezni a munkákat,hogy ne maradjon éjszakára,akkor csak délutánra megyek,ha nem,akkor azt be...ptam😞

SitatiS
<#wilting>
Kötetlen munkaidõ vagy mi?

Let the good times roll.

Maximus4
Valószínû,hogy reggel 6-ig😞

SitatiS
Az sem jobb..<#miaz>
Este 6-ra kel menned,akkor meddig?

Let the good times roll.

Maximus4
Én meg telefonra várok,hogy délután 2,vagy este 6😞

SitatiS
1-2 óra,és lépek melóba <#buck>
Most nézem még nem végeztem a Vásárhelyiekkel,3 beteg még jön a mai nap onnan.
Ma szerzett piaci tapasztalataim:nem akarták megvenni az ultrahang/ortopédiás betegeim,de ha 60-80 hT árrést hagytam,már le is csaptak rá,a rendelõs/röntgenes betegek még minimum ár felett(kb 20-50 hT árréssel)is,simán elkeltek<#smile>

Let the good times roll.