2160
-
Revans85 #1760 Szerintem kettő elég -
#1759 Sziasztok
Szerintetek megvegyem a 3-dik pszichoterápiát már van 2 -
TomBond #1758 Díszítés. Az emeleteken bárhová, ahol van helyed. Szerintem inkább másra költs. :-) -
#1757 A csattogó műfogsornak mi a szerepe?
Hova kell tenni?
:) -
#1756 Minden rendben. -
#1755 Hát igen!
Napi legalább 45 lapot kellene összeszedni! -
#1754 A könyvtáros megszerzése arany nélkül lehetetlen.... Ki van ez találva. -
#1753 Nekem is csak 69 lapom van,de van 102 WC kulcsom:P -
#1752 Hát nekem nincs sok szerenecsém ezzel a könyvlap gyüjtögetéssel !
Jó ha meglesz a 160 a végére talán vagy az se ! -
#1751 A böngésződben Eszközök->előzmények törlése->sütik,gyorsítótár->törlés most.Persze ha firefoxod van.
2 napig összeomlott a noob,de most már jónak kell lennie,az összes topikomat átnézzem és én nem láttam hibát. -
#1750 Én értem,hogy szükség van karbantartásra, de mi lesz az elveszett idővel???
Igen is írják jóvá!!!! -
#1749 Maximus drága vezérünk, nekem most ilyen a fórumunk háttere, nektek is ilyen, vagy megint nálam van a baj??
-
Revans85 #1748 Köszi, beléptem, de nálam most belassult :-( -
#1747 Már megy:) -
Revans85 #1746 A fórumból:
"Gyorskarbantartás 2011.06.03
HozzászólásSzerző: Gabesz » 2011.06.03. 13:45
Kedves Játékosok!
Apróbb karbantartás vált szükségessé, ezért kis időre elérhetetlenné vált a játék, hamarosan újra elérhető lesz, köszönjük a türelmet!
Gabesz"
Mintha a farmeramaban érezném magam :DD
-
#1745 Vannak kamara közti versenyek,ahol be lehet/kell adni amit éppen kér.Nem mintha eddig olyan sok lett volna de tuti,hogy ráfognak gyúrni a kamara fejlesztésekre is (remélem).
itt könnyebb egymást közt betegeket cserélgetni,meg különben is:) -
#1744 Mért jó kamarában lenni? -
#1743 Semmilyen feltétel nincs.Ha akarsz a mi kamaránkba lenni akkor csatlakozz hozzánk:)
Azért lassan beengedhetne:( -
#1742 Szia! Bocsi, de már nem voltam itt... Milyen csatlakozásról lenne szó? Mik a feltételek?
Jelenleg 10. szinten vagyok... május közepén kezdtem.
Dr. Vármesz Zsolera néven vagyok fent. -
#1741 sajnos megint leállt a szerver!
Várakozó állásponton vagyunk! -
#1740 Valki megint elvihetne tőlem egy-két beteget... :) thx! :D -
#1739 Nagyon pörög ez a topik. -
#1738 Szia!
Nem csatlakozol hozzánk? -
#1737 Minden rendben van!
Sajnos 7 olyan beteget kaptam, amit nem tudok gyógyítani!
Mi a francot csináljak velük?
Dr.Prudy Judy -
#1736 Senkinek nem indul a játék? Tud valaki valamit az okáról? -
#1735 Hát nem tudom mi van!
A külföldi oldalai sem jönnek be!
:(( -
#1734 üdv doktorok! -
TomBond #1733 Na ja! Én is hazajöttem, gondoltam berakosgatok egy pár beteget mielőtt lefekszek. Erre ez van. -
#1732 06:13 megint szarakodik a játék!!
500 - Internal Server Error -
#1731 Viszont ami pozitívum,hogy 150 ezer tapasztalatpontig nem lesz új helyiségem,de mégis lépek 3 szintet.Szóval addigra annyi pénz összejön,hogy nyugodtan vásárolgathatok:) -
#1730 Nekem csak 14:) -
TomBond #1729 Köszi!
Van 17! :-D -
#1728 Ha rákattintasz a könyvespolcra,a tetején van a beváltás. -
TomBond #1727 Részben tetszenek a változások.
Nagy szívás, hogy rámennek a pontokra. Így még nehezebb lesz az egész. Inkább a pénzre mennének rá ilyen lelkesen.
A másik meg az, hogy ezeket a könyvlapokat hol is lehet beváltani. Lehet nekem nem jött le, de már a második éjszakán vagyok túl. -
#1726 Ja ez lemaradt, az ilyen semmilyen ajándékoknak sem tudok örülni, mint például a könyvespolc, vagy az arany egyes, ami az irodában várt.
Az lett volna az igazi ajándék, ha például érmét kaptunk volna, vagy a helységeket féláron meglehetett volna venni, vagy a prémium tagságot meghosszabbították volna.
És mi lesz azzal az idővel amikor nem tudtunk belépni, és nyomulni, mert én 00:00 kor is próbáltam belépni, és nem sikerült. Ki fogja jóváírni azt az egy két órát???? -
#1725 SZIa.
Én most lettem 13-as szintű, és mostantól tudom gyógyítani a tojásfejűséget.
Nem nagyon ürülök a gyorsabb szintugrásoknak, mert egy csomó olyan beteget fogok kapni amit nem tudok sem gyógyítani, sem eladni. -
#1724 Ja és persze szintet is léptem megint:) -
#1723 Megérkeztek az újítások.Egy valamit nem nagyon értek.Hogy lett nekem tojásfejűséges betegem?az új rendszer szerint azt 9-es szinttől lehet gyógyítani.Na mindegy,biztos ezt is átírták ahogy a szinthatárokat is. -
Revans85 #1722 Jónak tűnik :-) -
#1721 beengedett!
Hurrrrrááááááá