15
-
Roli12 #15 Ez film! Nem holmi álom világról szól, nincs benne semmi olyan, ami megne történhetne a valóságban is. Az az ember vagyok, aki nagyon beletudja magát élni ilyen filmekbe. Mikor a kézlevágós résznél tartott a film, és azokkal a magas hangokkal érzékeltette a film a fájdalmait... Én is majdmeg haltam! A végén viszont majdnem sírtam, annyira beleéltem magam abba az érzésbe, hogy megmenekült és mehet haza:) Remek film! A dráma, komoly film kedvelőinek muszály megnézni! -
#14 Én még nem láttam a filmet de már nagyon sokat olvastam róla és mindenki, legalábbis a többség azt mondja hogy egy nagyon jól sikerült film lett. Szóval majd meg fogom nézni mert nagyon kíváncsi vagyok a főhős vívódására. Én nem tudom hogy mit csináltam volna az ő helyzetében. Kelen állapotomban azt mondom hogy én nem tudtam volna megtenni amit ő, de abban a helyzetben amikor tudod hogy két választásod van + az adrenalin és a túlélési ösztön hajt...akkor lehet hogy megtettem volna. -
blazsa #13 Én is úgy néztem meg, hogy semmi komolyabbat nem tudtam a filmről.Csak annyit, hogy egy hegymászóról szól, aki elmegy túrázni és beszorul valahova. Örülök, hogy nem tudtam az egész kézlevágós sztoriról, mert nem biztos beültem volna. Viszont így, eléggé sokkolt a dolog és visszagondolva nagyon tetszett. Az egész lélektani vívódás végig lekötött, igaz a film közepén volt egy kis visszaesés, de végig kell szenvednie a nézőnek a főszereplővel együtt, hogy aztán tudja, hogy miért döntött így a hős ahogy. Nagyon érdekes volt, ahogy rémálmai voltak ( vízáradat), és amikor végül levágja a kezét és el tud lépni a hatalmas kőtől. Engem az is meglepett, hogy miután amputálta a kezét, meg kellett küzdenie a visszaúttal is. Nem ment az olyan könnyen , mint hinné az ember... A vége is tetszett, hogy bevágták a képeket. Alapvetően jó filmnek tartom, de akkor se tudtam nézni, amikor levágja a kezét. Túlságosan véres és morbid nekem. -
gabrancs #12 Én még nem hallottam a történetről egészen addig, amíg meg nem néztem a filmet, ez azonban semmit nem vont le a film élményből, először nem tudtam, hogy tudnak egy ilyen "egyszerű" sztorit kibontani 94 percen keresztül, de számomra a rendező neve garancia volt és nem is csalódtam! Hiába is spoilerezik el a film bármely jelenetét, ez az összképen és a hangulaton semmit nem változtat, mert aki egy kicsit is beleélős típus, azt be fogja szippantani a film. -
#11 mindig a pankrátorral jövök, tudom :D, de a pankrátor óta a 127 óra az első film, ami igen erős érzelmi hatást váltott ki belőlem. szóval nagyon jó film :D -
masek #10 külön köszi, hogy az központi eseményről nem sokat írtatok.
minden kritika úgy kezdi, hogy ez a film erről és erről szól. puff.
de a fenti példa mutatja, hogy enélkül is lehet elemzést írni, ráadásul jót:) -
zetortraktor #9 Hogy a fenébe ne lenne lényeges? De a film nem erről szól, az ugyanolyan jó marad, akár tudod, hogy mi a vége, akár nem. -
#8 Szerintem meg igenis fontos momentum, es lenyeges. Akkor jon ra az, aki meg nem tette, hogy ezt a fazont tenyleg nem gyozi le semmi. -
#7 En hallottam rola, par ismerosom meg nem. Ettol ok meg megnezhetik ugye? Es direkt nem is mondom el nekik mi lesz a vege, hadd csapja oket fejbe. -
zetortraktor #6 Ráadásul nem is az a film lényege, hogy mi a vége. -
Rotyoka #5 Ember... Aki erről a fasziról eddig nem halott, hogy ő mit vitt véghez az ne is nézze meg a filmet -
Clapko #4 James Franco nagyot játszik ;) -
#3 Mivel a sztori elég ismert, gondolom nem amiatt fogják megnézni a népek. -
#2 "Anélkül, hogy sok mindent elárulnánk a sztoriról,"
Majd ezek után a belinkelt video szétspoilerezi már az első pár képkockájával a film végét... -
#1 Végignéztem a dokumentumfilmet amit winnie a cikkhez linkelt és hű... Nagyon durva. A filmhez pedig megjött a kedvem!