15
  • Roli12
    #15
    Ez film! Nem holmi álom világról szól, nincs benne semmi olyan, ami megne történhetne a valóságban is. Az az ember vagyok, aki nagyon beletudja magát élni ilyen filmekbe. Mikor a kézlevágós résznél tartott a film, és azokkal a magas hangokkal érzékeltette a film a fájdalmait... Én is majdmeg haltam! A végén viszont majdnem sírtam, annyira beleéltem magam abba az érzésbe, hogy megmenekült és mehet haza:) Remek film! A dráma, komoly film kedvelőinek muszály megnézni!
  • Thaison
    #14
    Én még nem láttam a filmet de már nagyon sokat olvastam róla és mindenki, legalábbis a többség azt mondja hogy egy nagyon jól sikerült film lett. Szóval majd meg fogom nézni mert nagyon kíváncsi vagyok a főhős vívódására. Én nem tudom hogy mit csináltam volna az ő helyzetében. Kelen állapotomban azt mondom hogy én nem tudtam volna megtenni amit ő, de abban a helyzetben amikor tudod hogy két választásod van + az adrenalin és a túlélési ösztön hajt...akkor lehet hogy megtettem volna.
  • blazsa
    #13
    Én is úgy néztem meg, hogy semmi komolyabbat nem tudtam a filmről.Csak annyit, hogy egy hegymászóról szól, aki elmegy túrázni és beszorul valahova. Örülök, hogy nem tudtam az egész kézlevágós sztoriról, mert nem biztos beültem volna. Viszont így, eléggé sokkolt a dolog és visszagondolva nagyon tetszett. Az egész lélektani vívódás végig lekötött, igaz a film közepén volt egy kis visszaesés, de végig kell szenvednie a nézőnek a főszereplővel együtt, hogy aztán tudja, hogy miért döntött így a hős ahogy. Nagyon érdekes volt, ahogy rémálmai voltak ( vízáradat), és amikor végül levágja a kezét és el tud lépni a hatalmas kőtől. Engem az is meglepett, hogy miután amputálta a kezét, meg kellett küzdenie a visszaúttal is. Nem ment az olyan könnyen , mint hinné az ember... A vége is tetszett, hogy bevágták a képeket. Alapvetően jó filmnek tartom, de akkor se tudtam nézni, amikor levágja a kezét. Túlságosan véres és morbid nekem.
  • gabrancs
    #12
    Én még nem hallottam a történetről egészen addig, amíg meg nem néztem a filmet, ez azonban semmit nem vont le a film élményből, először nem tudtam, hogy tudnak egy ilyen "egyszerű" sztorit kibontani 94 percen keresztül, de számomra a rendező neve garancia volt és nem is csalódtam! Hiába is spoilerezik el a film bármely jelenetét, ez az összképen és a hangulaton semmit nem változtat, mert aki egy kicsit is beleélős típus, azt be fogja szippantani a film.
  • koschwarz
    #11
    mindig a pankrátorral jövök, tudom :D, de a pankrátor óta a 127 óra az első film, ami igen erős érzelmi hatást váltott ki belőlem. szóval nagyon jó film :D
  • masek
    #10
    külön köszi, hogy az központi eseményről nem sokat írtatok.
    minden kritika úgy kezdi, hogy ez a film erről és erről szól. puff.
    de a fenti példa mutatja, hogy enélkül is lehet elemzést írni, ráadásul jót:)
  • zetortraktor
    #9
    Hogy a fenébe ne lenne lényeges? De a film nem erről szól, az ugyanolyan jó marad, akár tudod, hogy mi a vége, akár nem.
  • Garou
    #8
    Szerintem meg igenis fontos momentum, es lenyeges. Akkor jon ra az, aki meg nem tette, hogy ezt a fazont tenyleg nem gyozi le semmi.
  • Garou
    #7
    En hallottam rola, par ismerosom meg nem. Ettol ok meg megnezhetik ugye? Es direkt nem is mondom el nekik mi lesz a vege, hadd csapja oket fejbe.
  • zetortraktor
    #6
    Ráadásul nem is az a film lényege, hogy mi a vége.
  • Rotyoka
    #5
    Ember... Aki erről a fasziról eddig nem halott, hogy ő mit vitt véghez az ne is nézze meg a filmet
  • Clapko
    #4
    James Franco nagyot játszik ;)
  • Chocho
    #3
    Mivel a sztori elég ismert, gondolom nem amiatt fogják megnézni a népek.
  • Garou
    #2
    "Anélkül, hogy sok mindent elárulnánk a sztoriról,"

    Majd ezek után a belinkelt video szétspoilerezi már az első pár képkockájával a film végét...
  • Chocho
    #1
    Végignéztem a dokumentumfilmet amit winnie a cikkhez linkelt és hű... Nagyon durva. A filmhez pedig megjött a kedvem!