12
Quicktime 7
-
dord #12 Megoldva, ugyanoda kellett felraknom ahol volt(bár eddig is próbáltam ugyanoda felrakni, de nem ment, de mindegy). -
dord #11 Szerintem tudna, de már beletörődtem abba, hogy nem lesz jó. -
phoenix1 #10 Ok, nem kötözködésből ... de ismerős/barát se tudna "kölcsön" szolgáltatni gépet erre a célra? -
dord #9 Az a baj, hogy egy gépem van, de már mindegy, felfogtam, hogy nem fog működni, csak újrarakással. -
phoenix1 #8 Lehet butául hangzik, de telepítsed azt a verziót ami neked fent volt egy másik gépre és onnan másold át a mappát és tartalmát. -
dord #7 Most Revo Uninstaller-rel töröltem le, már telepítettem újra a programokat, de úgy se jó. -
#6 Az érintett programokat telepítsd újra. -
#5 Töltsd le ezt: CCleaner
Ezzel el tudod tüntetni a nyomait is, és ki tudod törölni a telepített programok listájából is. Utána rakd fel újra. -
#4 Töltsd le a legújabb verziót és tedd fel. És utána meg vezérlőpultról töröljél, ill törölgess -
dord #3 Amúgy xp-m van,újraraktam,de még most se megy. -
#2 Tedd fel újra, ennyi.
Bármelyik segítségkérő topikba elfért volna. -
dord #1 Császtok!
Mivel nem tudtam, hogy hol nyissak egy ilyen témát(máshol nem találtam).Az a problémám a Quicktime-mal, hogy hülye fejjel letöröltem a mappáját, ez azért lényeges mert nem az uninstallal töröltem, hanem simán a mappáját, amikor töröltem a mappáját, azt írta ki, hogy: Ha letörli ezt a mappát, akkor nem fog működni néhány program! és én letöröltem, és azt kérdezném, hogy fent van a quicktime 7 és nem működik néhány program( ulead videostudio, toon boom), és a gép újratelepítése nélkül nem lehetne megoldani, hogy működjenek a programok és a quicktime 7 is(nem hozza be a quicktime 7-et).