Előkészületben a Doom-reboot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom erre gondol: Doom
Ami azt illeti, tenyleg jobb lett volna ha ezt filmesitik meg,de meg nem keso...nem mintha korszakalkoto konyv lenne,de koroket ver a jatek+film kombora is..
"Sajnos" Gaspar Andras mu,igy az eselye a megfilmesitesnek 0% alatt van...
Ami azt illeti, tenyleg jobb lett volna ha ezt filmesitik meg,de meg nem keso...nem mintha korszakalkoto konyv lenne,de koroket ver a jatek+film kombora is..
"Sajnos" Gaspar Andras mu,igy az eselye a megfilmesitesnek 0% alatt van...
_A_ könyvet? melyik _a_ könyv?
A könyvet kéne megfilmesíteni.
Vicces, akciódús és még kivitelezhetõ is lenne.
Vicces, akciódús és még kivitelezhetõ is lenne.
remélem ez hûne tükrözi majd a 3-at és nem egy kamu vírusos baromsággal állnak elõ, illetve ne egy b kategóriáás akció szinten legyen.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Esetleg a könyv változatából lehetett volna forgatókönyv. Bár az is bukhat. Nagyot 😊
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
doom jatek = MENO
doom film NEMMENO
ezt ertsek mar meg a buzik
doom film NEMMENO
ezt ertsek mar meg a buzik
anti hero
kb azt tették. de mindegy.
én moziban néztem és nekem tetszett, mondjuk a barátnõmmel voltam, õ nem sokat látott a filmbõl, maximum hallgatta, amúgy el volt foglalva 😊
én moziban néztem és nekem tetszett, mondjuk a barátnõmmel voltam, õ nem sokat látott a filmbõl, maximum hallgatta, amúgy el volt foglalva 😊
annyira nem volt gáz nagyon, szimpla akciófilmnek elment, de hangulatban messze nem hozta amit vártam
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Igen gáz film volt, csak az a belsõ nézetes jelenet ért benne valamit...